Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademiske fuldmægtige til Patienterstatningen

Patienterstatningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-06-2021

Vil du arbejde med udfordrende medicinske problemstillinger i et tæt tværfagligt samarbejde med førende speciallæger? Vil du gerne være en kompetent specialist i opgørelse af personskader? Så skal du måske være akademisk fuldmægtig på vores kontor i København.

 

Vi tilbyder en dagligdag i et stærkt fagligt fællesskab centreret om et udfordrende juridisk miljø og et tværfagligt samarbejde med nogle af landets dygtigste speciallæger. Vi lægger vægt på systematisk oplæring, så alle vores nyansatte kommer godt ind i området, og der er også gode muligheder for efteruddannelse. Vores mange sager og specialer giver også god mulighed for specialisering, herunder i vanskelige erstatningsopgørelser.

 

Vi har flextid og mulighed for hjemmearbejde samt en velfungerende kantine.

 

Patienterstatningen beskæftiger ca. 100 akademiske sagsbehandlere, hvoraf de fleste er jurister. De behandler i samarbejde med vores kontorpersonale de ca. 11.000 anmeldelser om erstatning, vi får hvert år.

 

De områder, vi primært arbejder med, er lov om klage-og erstatningsadgang inden for sundhedsvæsenet, erstatningsansvarsloven og forvaltningsloven.

 

Siden 2019 har vi afgivet vejledende udtalelser til Erstatningsnævnet om mén og erhvervsevnetab i offererstatningssager.

 

De fleste af vores akademiske sagsbehandlere er jurister, men vi har også kandidater med anden samfundsvidenskabelig uddannelse end jura, f.eks. cand.scient.pol., cand.merc.jur., cand.scient.soc., eller cand.scient.adm.

 

Vi vil gerne have ansøgninger både fra nyuddannede og fra ansøgere med relevant erhvervserfaring. Du kan fx have sagsbehandlererfaring fra offentlig administration, eller du kan være socialrådgiver eller sygeplejerske med kandidatoverbygning eller advokatfuldmægtig/advokat.

 

Det vigtigste er, at du er en dygtig akademiker med god teoretisk viden og gode sagsbehandlingsevner.

 

Løn & ansættelsesforhold fastsættes i henhold til overenskomst for akademikere i KL mellem Kommunernes Landsforening og Danmarks Jurist- og Økonomforbund. Arbejdstiden er 37 timer om ugen.

 

Der er ansøgningsfrist søndag den 11. juli 2021. På grund af sommerferien bliver det et lidt langstrakt forløb, hvor vi sender indkaldelser til førstesamtaler ud ultimo uge 28. Vi holder førstesamtaler i uge 32. Andensamtaler, hvor vi bl.a. bruger en personanalyse og en faglig case, bliver afholdt i uge 33 og 34.

 

Vores nye fuldmægtige skal starte den 1. oktober 2021.

 

Kontakt os

Stina Lind, HR-chef, cand.jur., tlf. 3369 4710

Susanne Krab Simonsen, Kontorchef, tlf. 3369 4850


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Patienterstatningen

Adresse 1
Kalvebod Brygge 45
1560 København V
Danmark
Tlf
33 12 43 43
Praktisk information
Oprettet
15-06-2021
Udløber
11-07-2021
Kviknummer
LJA-82255350
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Patienterstatningen

Adresse
Kalvebod Brygge 45
1560
København V
Danmark
Tlf: 33 12 43 43
Praktisk information
Indrykket
15-06-2021
Ansøgningsfrist
11-07-2021
Kviknummer
LJA-82255350
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed