Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademiske fuldmægtige til Patienterstatningen - København

Patienterstatningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-01-2022

Vil du arbejde med spændende medicinske problemstillinger i et tæt tværfagligt samarbejde med førende speciallæger? Vil du være specialist i opgørelse af personskader? Så skal du måske være akademisk fuldmægtig på vores kontor i København.

 

I Patienterstatningen er vi 90 akademiske medarbejdere, som hver dag afgør om patienter har ret til erstatning efter kontakt med sundhedsvæsnet, og hvor stor erstatningen skal være. Og vi håber, at du vil være vores nye kollega.

 

Vi har et stærkt, fagligt miljø, samarbejder med nogle af landets dygtigste speciallæger og lægger stor vægt på ordentlig kontakt med patienterne. Du får en udfordrende dagligdag, men god hjælp fra dygtige og udadvendte kolleger, som har et højt fagligt niveau, et tæt kollegaskab og hvor flere har været her i mange år.

 

Samtidig får du god mulighed for at specialisere dig i særlige områder, som for eksempel psykiatri, kræft eller andre behandlingsområder i sygehusvæsnet. Du vil også få stor indsigt i beregning af erstatninger.

 

De juridiske områder, vi primært arbejder med, er lov om klage-og erstatningsadgang inden for sundhedsvæsenet, erstatningsansvarsloven og forvaltningsloven. Vi afgiver også vejledende udtalelser til Erstatningsnævnet om mén og erhvervsevnetab i offererstatningssager.

 

I videoen til højre kan du se kontorchef Tina Broegaard fortælle om arbejdet, og hvorfor hun trives i Patienterstatningen. Du kan også se videoen ved at trykke på dette link.

 

De fleste af vores akademiske medarbejdere er jurister, men vi har også kandidater med anden samfundsvidenskabelig uddannelse end jura, f.eks. cand.scient.pol., cand.merc.jur., cand.scient.soc., eller cand.scient.adm.

 

Uanset om du er nyuddannet eller har stor erfaring, vil vi gerne høre fra dig. Du kan fx have sagsbehandlererfaring fra offentlig administration, være socialrådgiver eller sygeplejerske med kandidatoverbygning eller advokatfuldmægtig/advokat.

 

Det vigtigste er, at du har den teoretiske værktøjskasse i orden, har mod på at afgøre konkrete sager og er en god kollega.

 

Vi har flextid og mulighed for hjemmearbejde samt en velfungerende kantine.

 

Løn & ansættelsesforhold fastsættes i henhold til overenskomst for akademikere i KL mellem Kommunernes Landsforening og Danmarks Jurist- og Økonomforbund. Arbejdstiden er 37 timer om ugen.

 

Der er ansøgningsfrist søndag den 30. januar 2022. Vi starter første-samtaler i uge 6. Anden-samtaler, hvor vi bl.a. bruger en personanalyse og en faglig case, bliver afholdt i løbet af februar.

 

Vores nye fuldmægtige skal begynde den 1. april 2022.

 

Ansøgningsfrist

30-01-2022

 

Startdato

01-04-2022

 

Arbejdssted

København

 

Kontakt os

Stina Lind

HR-chef, cand.jur.

3369 4710

 

Susanne Krab Simonsen

Kontorchef

3369 4850

 

https://pebl.dk/   

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Patienterstatningen

Adresse 1
Kalvebod Brygge 45
1560 København V
Danmark
Tlf
33 12 43 43
Adresse 2
Kalvebod Brygge 45
1560 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-01-2022
Udløber
30-01-2022
Kviknummer
LJA-83222609
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Patienterstatningen

Adresse
Kalvebod Brygge 45
1560
København V
Danmark
Tlf: 33 12 43 43
Praktisk information
Indrykket
13-01-2022
Ansøgningsfrist
30-01-2022
Kviknummer
LJA-83222609
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed