Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademiske fuldmægtige til København

Patienterstatningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-11-2019

Vil du arbejde med udfordrende medicinske problemstillinger i et tæt tværfagligt samarbejde med førende speciallæger? Vil du gerne være en kompetent specialist i opgørelse af personskader? Så skal du måske være fuldmægtig på vores kontor i København.

 

Vi tilbyder en dagligdag i et stærkt fagligt fællesskab centreret om et udfordrende juridisk miljø og et tværfagligt samarbejde med nogle af landets dygtigste speciallæger. Vi lægger vægt på systematisk oplæring, så alle vores nyansatte kommer godt ind i området, og der er også gode muligheder for efteruddannelse. Vores mange sager og specialer giver også god mulighed for specialisering, herunder i vanskelige erstatningsopgørelser. I videoen til højre kan du se Helle Brammer, som er kontorchef i vores oplæringskontor, fortælle om hverdagen i Patienterstatningen.

 

Vi har flextid og mulighed for hjemmearbejde samt en velfungerende kantine.

 

Patienterstatningen beskæftiger ca. 85 akademiske sagsbehandlere, hvoraf de fleste er jurister. De behandler i samarbejde med vores kontorpersonale de knap 12.000 anmeldelser om erstatning, vi får hvert år.

 

De områder, vi primært arbejder med, er lov om klage-og erstatningsadgang inden for sundhedsvæsenet, erstatningsansvarsloven og forvaltningsloven.

 

Fra 2019 har vi også fået til opgave at afgive vejledende udtalelser til Erstatningsnævnet om mén og erhvervsevnetab i offererstatningssager, så med tiden er det også et område, du kan komme til at beskæftige dig med.

 

Vi vil gerne have ansøgninger fra nyuddannede. Du må dog også meget gerne have relevant erhvervserfaring. Du kan fx have sagsbehandlererfaring fra offentlig administration, eller du kan være socialrådgiver eller sygeplejerske med kandidatoverbygning eller erfaren advokatfuldmægtig/advokat.

 

De fleste af vores akademiske sagsbehandlere er jurister, men vi har også kandidater med anden samfundsvidenskabelig uddannelse end jura, f.eks. cand.scient.pol., cand.merc.jur., cand.scient.soc., eller cand.scient.adm.

 

Det vigtigste er, at du er en talentfuld akademiker med god teoretisk viden og gode sagsbehandlingsevner.

 

Løn & ansættelsesforhold fastsættes i henhold til overenskomst for akademikere i KL mellem Kommunernes Landsforening og Danmarks Jurist- og Økonomforbund. Arbejdstiden er 37 timer om ugen.

 

Vores nye fuldmægtige skal starte den 1. februar 2020. Vi holder førstesamtaler i uge 48 og 49. Andensamtaler, hvor vi bl.a. bruger en personanalyse og en faglig case, bliver afholdt i uge 50.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Patienterstatningen

Adresse 1
Kalvebod Brygge 45
1560 København V
Danmark
Tlf
33 12 43 43
Adresse 2
Kalvebod Brygge 45
1560 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-11-2019
Udløber
20-11-2019
Kviknummer
LJA-77186420
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Patienterstatningen

Adresse
Kalvebod Brygge 45
1560
København V
Danmark
Tlf: 33 12 43 43
Praktisk information
Indrykket
06-11-2019
Ansøgningsfrist
20-11-2019
Kviknummer
LJA-77186420
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed