Gem annonce

Akademisk medarbejder til rådhussekretariatet i Teknik- og Miljøforvaltningen

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-09-2020

Vil du spille en nøglerolle i Danmarks bedste forvaltning?

 

Rådhussekretariatet i Københavns Teknik- og Miljøforvaltning søger en akademiker, der kan understøtte borgmester og direktion i deres arbejde med at gøre en forskel for byens borgere og erhvervsliv.

 

Københavnere, virksomheder og andre interessenter skal have en bedre mulighed for at blive hørt og få indflydelse, før Teknik- og Miljøudvalget træffer beslutninger om udviklingen af København. Samtidig skal vi være mere imødekommende og servicemindede overfor vores mange interessenter og kunder.

 

Det er ambitionen hos borgmesteren og direktionen, der i tæt samarbejde med den øvrige ledelsesgruppe har udstukket en ny kurs for Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune. Vil du være med til at sikre, at vi når vores ambition, så søger vi nu en akademiker til et ambitiøst rådhussekretariat.

 

Evner du at læse de politiske dagsordner, og kan du sætte dig ind i andres faglighed, så har du nu muligheden for at blive bindeled mellem borgmester og direktionen på rådhuset og den øvrige forvaltning. Du vil samtidig komme til at spille en nøglerolle i borgmesterens og direktionens dialog med andre forvaltninger og eksterne interessenter.

 

Vil du komme i betragtning til stillingen, må du evne for en stund at sætte dine egne dagsordner på hold og i stedet påtage dig rollen med at sikre, at andres dagsordner føres ud i livet. Til gengæld får du erfaring med betjening af topledelse og politikere.

 

Det gør vi os af forestillinger om dig:

  • Du kan sætte dig ind komplekse problemstillinger, spotte potentiale og udfordringer samt holde mange bolde i luften

  • Du kan læse andres dagsordner og sætte dig ind i deres behov

  • Du har respekt for andres faglighed og er konstruktiv, selv når tingene spidser til

  • Du kan skabe resultater og sikre fremdrift i sager

  • Du har en stor kærlighed til København på grund af byens fokus på miljø, klima og ønsket om at udligne forskellene mellem de velstillede og udsatte boligområder

  • Du har lyst til at blive en del af et velfungerende fællesskab og bidrage aktivt til det 

Det kan vi tilbyde dig:

  • At blive en del af et fællesskab med mange fagligheder og et fælles mål om at gøre København til en bedre by at leve i

  • Et socialt fællesskab, der drejer sig om andet og mere end arbejde

  • Muligheden for at sætte dit tydelige præg på videreudvikling af et sekretariat, der betjener direktion, borgmester og Teknik- og Miljøudvalget 

Yderligere oplysninger:

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte konstitueret sekretariatschef Morten Rixen på 5168 0619 eller personlig assistent for borgmesteren Stine Hald Larsen på 2037 9347.

 

Tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Du skal sende din ansøgning og CV via nedenstående link senest onsdag den 23. september 2020

 

Vi vil gennemføre første samtale sidst i uge 39.

 

 

Om Teknik- og Miljøforvaltningen

Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
08-09-2020
Udløber
23-09-2020
Kviknummer
LJA-81046192
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Rådhuspladsen 1
1599
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-09-2020
Ansøgningsfrist
23-09-2020
Kviknummer
LJA-81046192
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce