Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademisk medarbejder til Ministerbetjening og Sagsbehandling på Veteranområdet

Forsvarsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
30-01-2023

Er du interesseret i et job, hvor du skal være med til at kvalificere og implementere politiske beslutninger? Har du lyst til at arbejde med udvikling og politiske tiltag til gavn for danske veteraner og deres pårørende? Så er denne stilling noget for dig.

Om os

Vores team er sat i verden for at være med til sikre, at de politiske beslutninger på veteranområdet føres ud i livet. Vi er dermed med til at sikre, at veteraner og deres pårørende modtager den anerkendelses og støtte, som de har krav på.

Vi arbejder med alt fra den danske veteranpolitik til opgaver inden for medalje- og anerkendelsesområdet. Herunder udvikling af Danmarks veteranpolitik, implementering af nye initiativer og løbende opfølgning på igangværende aftaler og indsatser på veteranområdet.

Du vil indgå i et mindre team med to andre kollegaer, som begge har en akademisk baggrund kombineret med erfaring fra Forsvaret. Vi værdsætter et godt kollegaskab, hvor vi løbende sparrer om opgaverne og er fælles om udviklingen af nye ideer. Foruden det faglige fællesskab prioriterer vi også socialt samvær med centrets andre teams, ligesom vi i dagligdagen sætter pris på et godt grin

Om stillingen

Dine arbejdsopgaver vil være meget varierede og du kommer bl.a. til at:

  • udarbejde faglige indstillinger og beslutningsoplæg til ministeren
  • behandle borgerhenvendelser inden for veteran- og medaljeområdet
  • bidrage til besvarelse af spørgsmål fra Forsvarsudvalget
  • bidrage til udviklingen af forholdene for danske veteraner og pårørende
  • være medansvarlig for det løbende tilsyn med Veterancentrets målopfyldelse

Fælles for dine opgaver er, at de kræver overblik og omstillingsparathed.

Vores arbejdsopgaver betyder, at vi har en tæt dialog med aktører på tværs af koncernen og i det omgivende samfund. Det stiller store krav til, at vi i vores kommunikation rammer den fine balance mellem at være direkte og diplomatiske, siger en af dine kommende kollegaer, Amanda.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse indenfor eksempelvis jura eller samfundsfag, og at du enten er nyuddannet eller har nogle års erfaring.

For at få succes i rollen skal du hurtigt kunne sætte dig ind i nye sagsområder og kondensere komplekse faglige vurderinger til et overskueligt skriftligt oplæg til ministeren eller direktion.

Allervigtigst er dit drive og motivation for arbejdet med en opgaveportefølje med stor berøringsflade både internt og eksternt, hvilket kræver overblik samt gode samarbejdsevner. Har du lysten og viljen til at lære, så står vi klar til at investere i dig og din udvikling.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant forhandlingsberettiget organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg i overensstemmelse med de stillede krav og dine kvalifikationer.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiver finansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne godkendelse under hele ansættelsesforløbet.

Dit daglige tjenestested er Holmens Kanal 9, 1060 København K.

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG

Har du lyst til at høre mere om stillingen, kan du kontakte kontorchef Jan Graugaard Kristensen på telefon 24 64 47 89 eller teamleder Jens Kirk på telefon 72 81 04 41.

Hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Heidi Ostenfeld på telefon 32665373.

Ansøgningsfristen er den 19. februar 2023.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 8.

Du kan søge stillingen via nedenstående link.

Stillingen er til besættelse pr. 1. april 2023 eller snarest derefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Læs mere om Forsvarsministeriet som arbejdsplads på www.fmn.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarsministeriet

Adresse 1
Holmens Kanal 9
1060 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-01-2023
Udløber
19-02-2023
Kviknummer
LJA-84472703
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriet

Adresse
Holmens Kanal 9
1060
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
30-01-2023
Ansøgningsfrist
19-02-2023
Kviknummer
LJA-84472703
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed