Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademisk medarbejder søges til direktørstaben i Direktoratet for Kriminalforsorgen

Kriminalforsorgen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-09-2021

Vil du være med til at opbygge og udvikle et professionelt og driftssikkert direktionssekretariat i en politisk styret organisation med 4.500 medarbejdere? Kan du sætte retning på og drive et forandringsprojekt med en kritisk samfundsdagsorden? Så kan du blive vores nye kollega i Direktoratet for Kriminalforsorgen.

 

Som en del af Justitsministeriets koncern indgår kriminalforsorgen i straffesagskæden. Hver dag bidrager vi til, at Danmark er trygt og sikkert ved at fuldbyrde de domme, som domstolene fastsætter.

 

Kriminalforsorgen søger en akademisk medarbejder til direktørstaben, der med reference til chefen for Koncernledelsessekretariatet skal bistå arbejdet med at koordinere og understøtte direktøren for kriminalforsorgen og den øvrige topledelse med ledelsen og udviklingen af organisationen.

 

Kriminalforsorgens opgave favner bredt, og kriminalforsorgens udvikling er genstand for betydelig offentlig og politisk opmærksomhed. Kriminalforsorgens opgaveportefølje er derfor stor, involverer mange interessenter og kræver løbende tilpasninger og prioriteringer. Der stilles derfor store krav til kriminalforsorgens topledelse og dermed til direktørstaben.

 

Kriminalforsorgen har en række store opgaver foran sig, blandt andet arbejdet med at forberede, understøtte og implementere en ny retning for kriminalforsorgen forankret i en ny politisk flerårsaftale. Hertil kommer, at der i forlængelse af den kommende flerårsaftale vil skulle implementeres en ny strategisk retning, som skal fastlægge rammerne for arbejdet i kriminalforsorgen i de kommende år.

 

Om direktørstaben

Du vil indgå i direktørstaben, som er en del af Koncernledelsessekretariatet. Direktørstaben består af fem medarbejdere, der i det daglige samarbejder med de øvrige enheder i Koncernledelsessekretariatet, herunder særligt med Kommunikationsenheden.

Vores opgaver består bl.a. i at styre sagsflowet til og fra direktøren, at sikre overblikket over og opfølgningen på de sager, der er vigtige for direktøren, at være bindeled mellem direktøren og resten af organisationen, at være pennefører på direktørens skriftlige produkter samt varetage kontakten til direktørens væsentligste samarbejdspartnere og interessenter, herunder Justitsministeriets departement. Herudover har vi ansvar for arbejdet med flere af direktørens mest prioriterede udviklings- og forandringsprojekter.    

 

Om stillingen

Vores nye medarbejder kommer i det daglige til at arbejde tæt sammen med direktøren, men vil også indgå i et tæt samarbejde med både direktoratets direktion og kriminalforsorgens koncernledelse.

Vi tilbyder:

  • Et spændende og udfordrende job med stort fokus på udvikling af dine faglige kompetencer og profil, så du efter nogle år er rustet til at tage næste skridt i din karriere i enten kriminalforsorgen eller en anden myndighed på Justitsministeriets område.

  • At blive del af en politisk styret organisation midt i en stor forandringsproces, hvor du kan gøre en forskel.

  • Mulighed for at få en unik erfaring med de processer og beslutninger, som ligger bag driften og ledelsen af en stor statslig driftsorganisation.

  • En arbejdsplads med fokus på et godt arbejdsmiljø og med dygtige kolleger lige ved vandet i København K.

 

Vores nye medarbejder vil få opgaver og ansvar, der matcher erfaring og kompetencer. 

 

Om dig

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund f.eks. som cand. scient. pol., cand. jur. eller lignende. 

Desuden forventer vi særligt, at du:

  • er særdeles velskrivende og har en betydelig arbejdskapacitet med evnen til at få noget fra hånden, når både hastighed og kvalitet er vigtige parametre

  • brænder for forandringsprojekter og kan levere både operationelt og strategisk i en politisk styret organisation

  • kan sætte dig ind i de behov, som topledelsen og andre interessenter har

  • hurtigt kan aflæse en situation og har fremragende fingerspidsfornemmelse i forhold til at betjene direktør og topledelse

  • er struktureret, har god procesforståelse og kan sikre opfølgning på de sager, der er vigtigst for direktøren.

 

Desuden skal du være klar på en arbejdsdag, der kan være uforudsigelig, og som stiller krav til din fleksibilitet. Det er derfor en fordel, hvis du har erfaring fra arbejdet i et departement eller en lignende stilling, men det tæller også, hvis du har tidligere har prøvet kræfter med driften i en større statslig styrelse. 

 

Løn og ansættelsesforhold

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst med mulighed for indplacering som fuldmægtig. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

 

Stillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen.

 

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen. Arbejdsstedet er beliggende på Strandgade 100, 1401 København K.

 

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

 

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

 

Du vil referere til chefen for direktionssekretariatet Rune Nørr.

 

Stillingerne forventes besat 1. december 2021.

 

Ansøgning

Stillingen søges elektronisk via linket Søg stillingen.

 

Ansøgning, cv og dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 8. oktober 2021.

 

Vi forventer at indkalde til samtale i uge 41.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktionssekretær Gitte Bonde på 72554102.

 

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

 

Sammen med de andre myndigheder i Justitsministeriets koncern arbejder kriminalforsorgen hver dag, året rundt for at skabe et trygt samfund med færre ofre for kriminalitet. Kriminalforsorgens kerneop-gave er at fuldbyrde de straf, og kriminalforsorgen har således ansvaret for blandt andet landets fængsler og arresthuse samt ansvaret for at føre tilsyn med prøveløsladte og betinget dømte. Endvidere har kriminalforsorgen ansvaret for at drive udrejsecentre for afviste asylansøgere. Kriminalforsorgens koncern har ca. 4.300 ansatte og en årlig bevilling på omkring 3,3 mia. kr.

 

Du kan læse mere om kriminalforsorgen på www.kriminalforsorgen.dk.

 

Hjemmeside:

www.kriminalforsorgen.dk

 

Ansøgningsfrist:

08-10-2021

 

Arbejdssted:

Direktoratet for Kriminalforsorgen

 

Kontakt os:

Gitte Bonde

Direktionssekretær

E-mail

72554102

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Kriminalforsorgen

Adresse 1
Strandgade 100
1401 København
Danmark
Adresse 2
Strandgade 100
1401 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-09-2021
Udløber
08-10-2021
Kviknummer
LJA-82669601
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Kriminalforsorgen

Adresse
Strandgade 100
1401
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-09-2021
Ansøgningsfrist
08-10-2021
Kviknummer
LJA-82669601
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed