Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademisk medarbejder søges til analysearbejde til Parker, Kirkegårde og Renhold i Teknik- og Miljøforvaltningen

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-02-2021

Er du analytisk skarp, datastærk og struktureret? Vil du være med til at udvikle og drive datadrevne løsninger af høj kvalitet, der skaber gennemsigtighed i de klassiske driftsområders aktiviteter, mål og resultater? Så er du måske vores nye kollega!

Du bliver en del af enheden Driftsplan i afdelingen Parker, Kirkegårde og Renhold. I Driftsplan er vores opgave at styrke driften gennem smart og intelligent brug af data til glæde for københavnernes brug af byen. Dette gør vi blandt andet ved at indsamle og registrere data om, og til, vores drift af parker, kirkegårde og renhold samt forskelligt analyse- og formidlingsarbejde.

Vi er også i gang med at implementere et nyt digitalt værktøj til ca. 500 udførende medarbejdere, hvilket kommer til at generere en masse ny data, som vi skal have omsat til brugbar viden både i forhold til f.eks. ruteplanlægning, men også i forhold til om vores drift lever op til de politisk besluttede niveauer for vores service.

Dine arbejdsopgaver

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du i høj grad selv vil være med til at præge dit jobindhold, men vi forestiller os, at du bl.a. kommer til at arbejde med:

  • Planlægning af dataindsamlinger og efterfølgende analyser, der skal kunne udvikle og understøtte vores udførende drift

  • Løbende arbejde med master data management

  • Udtræk, bearbejdning og validering af data

  • Model- og metodeudvikling

  • Datadrevet ledelsesinformation

 

Din profil

Du har en relevant videregående uddannelse inden for f.eks. økonomi, IT eller statskundskab, men du kan også have en baggrund i geografi og geoinformatik med speciale i dataindsamling og -analyse.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med datadrevne styringsredskaber. Du skal desuden have erfaring med både kvantitative og kvalitative data, have gode analytiske evner og forståelse for, hvordan store datasæt kan omsættes til operationelle handlinger.

Det er en forudsætning for at lykkes i jobbet, at du har gode formidlingsevner og kan omsætte kompleksitet til letforståelige grafer, tabeller og tekst.

Vores værktøjskasse består blandt andet af Excel, QGIS, Power BI og forskellige databaser. Vi forventer, at du er ekspertbruger af disse værktøjer eller nogle lignende.

Som person arbejder du struktureret med dine opgaver, og du trives både med at arbejde på de store linjer, og når detaljerne er på plads.

Du tager ansvar for dine arbejdsopgaver og hjælper gerne til, når dine kollegaer har behov for det. 

Du evner at arbejde selvstændigt, men er også god til at indgå i samarbejder med mange forskellige fagligheder.

Vi tilbyder

Et professionelt arbejdsmiljø præget af høj faglighed, stort engagement og samarbejde. Du kan forvente afvekslende opgaver og frihed under ansvar.

Vi er fleksible mht. hjemmearbejde i det omfang, det er foreneligt med dine opgaver. Vi har en uformel omgangstone i en til tider travl hverdag, der nogle gange byder på korte deadlines.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst, afhængig af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Stillingen er på gennemsnitlig 37 timer om ugen inklusive frokostpause. Vi lægger vægt på et afbalanceret forhold mellem arbejdsliv og familie- og fritidsliv.

Tiltrædelse den 1. april eller snarest derefter.

Arbejdssted

Du bliver ansat i Driftsplan, hvor du vil blive kollega til 22 dedikerede medarbejdere med forskellige generalist- og specialistprofiler.

Driftsplan bor i et af Teknik- og Miljøforvaltningens administrative huse i Njalsgade på Islands Brygge, 2300 København S.

Mere information

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Louise Zachariassen Meltz på 2124 7251.

Søg via nedenstående link senest den 14. marts 2021.

Vi forventer at afholde jobsamtaler i uge 11


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune

Adresse 1
Njalsgade
2300 København S
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
19-02-2021
Udløber
14-03-2021
Kviknummer
LJA-81738072
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Njalsgade
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
19-02-2021
Ansøgningsfrist
14-03-2021
Kviknummer
LJA-81738072
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed