Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademisk medarbejder med erhvervspolitisk interesse og lyst til sekretariatsbetjening

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
05-09-2019

Erhvervsstyrelsens Team Effektiv Regulerings arbejde har til formål at gøre det lettere og enklere at drive en ærlig og sund virksomhed i Danmark. Enkle og overskuelige regler, digitale løsninger, der tager udgangspunkt i brugerne, samt samarbejde på tværs af offentlige myndigheder skal gøre det endnu lettere for de virksomheder, der kan og vil overholde reglerne. Det vil samtidig bidrage til at skabe gode og stabile rammevilkår for dansk erhvervsliv med det formål at styrke den danske konkurrenceevne.

 

Akademisk medarbejder til Team Effektiv Regulering

I Team Effektiv Regulering koordinerer og implementerer vi indsatsen for at gøre erhvervsreguleringen endnu bedre, så det bliver let at efterleve reglerne og svært at slippe afsted med at overtræde dem. I tæt samarbejde med myndigheder og erhvervsliv fjerner vi unødvendigt bureaukrati i eksisterende regulering og forebygger byrder i ny regulering. Derudover gennemfører vi konkrete projekter, som har til formål at binde de erhvervsrettede digitale selvbetjeningsløsninger bedre sammen og gøre dem mere brugervenlige og effektive at benytte for virksomhederne.

 

Vi er bl.a. sekretariat for Virksomhedsforum for enklere regler. Virksomhedsforum peger på områder, hvor virksomheder oplever de største byrder og kommer med forslag til forenklinger. Det kan være forslag lige fra ændring af lovgivningen til forslag, der vedrører optimering af bestemte erhvervsrettede digitale løsninger. Alle forslag behandles efter et følg-eller-forklar-princip, som betyder, at regeringen enten forpligter sig til at gennemføre forslaget eller offentligt forklare, hvorfor forslaget ikke skal gennemføres. Virksomhedsforum har siden 2012 stillet ca. 800 forslag. Af de forslag som regeringen har nået at tage stilling til gennemføres ca. 82 pct. Du kan læse alle Virksomhedsforums forslag og mere om forummet på www.enklereregler.dk.

 

Samfundsvidenskabelig profil med interesse for erhvervspolitik

Som vores nye kollega vil du få en central rolle i sekretariatsbetjeningen af Virksomhedsforum, hvor du bl.a. vil skulle arbejde med:

  • Forberedelse af møder

  • Dialog med og servicering af forummets formand og medlemmer

  • Ministerbetjening

  • Strategiarbejde 

  • Udarbejdelse af pressemateriale

 

Derudover vil du indgå i teamets øvrige opgaver, som bl.a. omfatter screening af ny erhvervsregulering for byrder eller barrierer for nye teknologier og forretningsmodeller samt deltage i forenklingsprojekter på det digitale område.

 

Vi forventer, du har en bred interesse for erhvervspolitiske forhold og en lang videregående samfundsvidenskabelig uddannelse og ca. 2-4 års erfaring fra et ministerium, politisk organisation eller lign.

 

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Har politisk tæft

  • Er udadvendt og god til at skabe relationer til eksterne interessenter

  • Har gode skriftlige kommunikationsevner.

  • Har erfaring med minister / ledelsesbetjening.

  • Har erfaring med udarbejdelse af pressemateriale og også gerne professionel erfaring med brug af sociale medier

 

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 700 medarbejdere, som arbejder på tre forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

 

Om ansættelsen

Ansættelse sker som fuldmægtig efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for forhandling af tillæg. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Signe Flege på tlf. +45 35 29 15 71. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Diana O. Jørgensen på tlf. +45 91 33 71 39.

 

Er du vores nye kollega?

Lyder det som noget for dig? Så klik på Søg stilling knappen i annoncen. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest onsdag den 18. september.

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, religion eller etnisk baggrund til at søge.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-09-2019
Udløber
18-09-2019
Kviknummer
LJA-75383872
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Odense Universitets Hospital - Løn og Personaleafdelingen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
05-09-2019
Ansøgningsfrist
18-09-2019
Kviknummer
LJA-75383872
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed