Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademisk medarbejder (fuldmægtig) til Forsikring og Risikostyring

Københavns Ejendomme og Indkøb

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-04-2019

Forsikring og Risikostyring søger en selvstændig og initiativrig fuldmægtig, der ønsker at være en del af et mindre team i Københavns Kommune.

 

Om jobbet

Vi søger en fuldmægtig, der har en struktureret og analytisk tilgang til de opgaver som Forsikring og Risikostyring skal have iværksat og gennemført.

 

Som fuldmægtig i Forsikring og Risikostyring indgår du i projekter på tværs af kontoret, og derfor er det centralt, at du trives med at løse forskelligartede opgaver, dog primært med et fokus proceskortlægning, analyse og implementering af projekter.

 

Vi forventer, at du kan eller har lyst til følgende opgaver:

 

  • Arbejde med forandring i en politisk organisation.

  • Implementering og projektledelse af it-projekter.

  • Optegning og optimering af processer.

  • Få en dagligdag i et lille team til at fungere.

 

 

Om dig

Du har en faglig relevant uddannelse i form af en samfundsvidenskabelig kandidatgrad. Du har et par års erfaring, gerne fra en politiskstyret organisation (kommune, stat, styrelse mv.). Du skal kunne arbejde selvstændigt og må gerne kunne tage initiativ til at udvikle egne projekter med fokus på at effektivisere arbejdet med forsikringer og risikostyring i Københavns Kommune. Da vi arbejder med forsikring og risikostyring i det daglige, vil det være en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til disse områder.

 

Vi søger en kollega, der

 

  • har et stort drive og kan tænke og agere i en politisk drevet organisation

  • arbejder struktureret og synes, at det er spændende at arbejde med procesoptimering

  • fungerer i et mindre team med mange forskelligartede snitflader

 

 

Om os

Forsikring og Risikostyring er et selvstændigt team, med en normering på fem-seks fuldtidsansatte. Teamet har det overordnede ansvar for alle Københavns Kommunes interne og eksterne skadesforsikringer og forsikringsskader. Teamet er påbegyndt et ambitiøst forandringsarbejde, hvor vi fremadrettet arbejder aktivt med data og kvantitativ risikostyring for at kunne opnå visionen om samlet lavere skadesomkostninger i Københavns Kommune.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse er efter gældende overenskomst. Det er en fuldtidsstilling med en 37-timers arbejdsuge. Tiltrædelse den 1. juli 2019 eller før, hvis muligt.

 

Arbejdspladsen er placeret i et stort og moderne domicil ved Fuglebakken Station, med et godt arbejdsklima, nye kontorfaciliteter, massageordning, fitnessrum og kantineordning.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Forsikring og Risikostyring, Philip Junker på 2165 3096.

 

Ansøgning vedlægges opdateret CV.

 

Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 30. april 2019.

 

Vi forventer at holde samtaler i uge 18 og 19.

 

Københavns Ejendomme og Indkøb vi skaber rum

Københavns Ejendomme og Indkøb er Københavns Kommunes ejendomsenhed og indkøbsorganisation. Vi ejer og administrerer mere end 2,6 mio. m2. Vi har ansvar for lejeaftaler, ejendomshandler, bygningsdrift, energioptimering, ejendomsservice og vedligeholdelse m.m af blandt andet skoler, daginstitutioner, botilbud, plejehjem, kultur- og idrætsfaciliteter, administrationsejendomme osv. Vi er også kommunens primære indkøbsorganisation. Vi har ansvar for at gennemføre det udbud af varer og tjenesteydelser på tværs af kommunen. Vi skal sikre, at det er enkelt at købe de rigtige varer til den rigtige pris for de, der køber ind til kommunalt brug. Vi tager udgangspunkt i forvaltningernes behov og samarbejder med vores kunder om at skabe de bedste løsninger. Vi beskæftiger ca. 840 medarbejdere og administrerer et årligt budget på ca. 1,5 mia. kr. Du kan læse mere om os på www.kobenhavnsejendomme.kk.dk.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Ejendomme og Indkøb

Adresse 1
Borups Allé 177
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
30-04-2019
Kviknummer
LJA-72565157
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, IT og web, Jura, Jura, Jura
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Ejendomme og Indkøb

Adresse
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-04-2019
Ansøgningsfrist
30-04-2019
Kviknummer
LJA-72565157
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse, IT og web, Jura, Jura, Jura
Beliggenhed