Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademiker/Konsulent med erfaring inden for forhandlingsområdet til Personalejura

Rigspolitiet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-01-2022

København, Rigspolitiet, Koncern HR

Rigspolitiet søger en akademiker med solidt kendskab til arbejdsret til Personalejuridisk Center, som er en del af Rigspolitiets Koncern HR. Vi kan tilbyde et job i en spændende og dynamisk virksomhed, hvor det faglige niveau er højt, og hvor du får en central rolle i forhold til at understøtte hele Politiet. Jobbet er kendetegnet ved en høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen og faglige udfordringer.

Rigspolitiet er en stor statslig arbejdsplads med mange medarbejdere og mange forskellige faggrupper. Det afføder naturligt en lang række opgaver inden for området af kollektiv arbejdsret og i mindre omfang individuel arbejdsret. Du bliver en del af sektionen Data og Vilkår, hvor du sammen med dine kolleger beskæftiger dig med en bred vifte af arbejdsretlige og overenskomstmæssige problemstillinger.

En varieret hverdag

Overordnet arbejder du med fortolkning og formidling af regler og problemstillinger relateret til overenskomster og aftaler for ansatte i politiet. Du vil blive ansvarlig for forhandlingen af blandt andet Politiets arbejdstidsaftaler, og er også med til at skrive notater, indhente mandat, udfærdige aftaler, kommunikere aftalerne videre til politikredsene, og sikre, at de bliver korrekt implementeret.

Skriftlig formidling er en stor del af dit arbejde, og du formidler klart og præcist essensen af juridiske forhold, så det er forståeligt for modtageren. Eksempelvis udarbejder du med vejledninger til aftaler, overenskomster og beslutningsoplæg med henblik på indhentning af mandat til en forhandling eller for at klæde ledelsen på til at træffe de rette beslutninger, samt skriver notater og folketingsbesvarelser. Modtageren er ofte den øverste ledelse i Koncern HR eller direktionen i Rigspolitiet.

Du agerer også som faglig specialist og sparringspartner for bl.a. HR-chefer i politikredsene, når de har brug for sparring eller hjælp til fortolkning af regler og overenskomster. Ligeledes indhenter du konkret viden hos dem og sikrer derigennem, at reglerne anvendes korrekt i praksis

Om os

Du bliver en del af Data & Vilkår, som er én af to sektioner i Koncern HRs Personalejuridiske Center. Vi er 17 medarbejdere i sektionen både akademikere, politifolk og administrative medarbejdere. Vi har en uformel omgangstone og vægter faglig sparring og vidensdeling højt. I hverdagen er du i tæt dialog med dine kolleger om fortolkninger, faglige vinkler og vidensdeling, men derudover arbejder du med en høj grad af selvledelse.

Vores nye medarbejdere er kendetegnet ved

Du er akademiker, eksempelvis cand.jur, cand.merc.jur, cand.scient eller lignende. Du har et indgående kendskab til individuel og kollektiv arbejdsret, og du er vant til at forholde dig til lovstof og fortolke herpå. Vi forventer, at du har minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling.

Din faglighed er i top, og du formår på skrift såvel som mundtligt at formidle essensen af dine budskaber til andre faggrupper på en klar og kortfattet måde.

Du motiveres af at sætte dig ind i nye regler og fagområder, er hurtig til at gennemskue problemstillinger og har en helhedsorienteret tilgang til opgaveløsningen. Det kendetegner din arbejdsstil, at du er struktureret samt initiativrig og selvstændig i forhold til at opsøge viden og træffe egne beslutninger.

Som person fungerer du godt i vekselvirkningen mellem selvstændigt at dykke ned i fagstof og samarbejde tværfagligt med andre kolleger. Du trives i en stor organisation, som hele tiden påvirkes af politiske beslutninger, og du forstår at tænke og handle ud fra et helhedssyn.

Ansættelsesforhold

Alt efter dine kvalifikationer og erfaring indplaceres du som fuldmægtig, special- eller chefkonsulent, med mulighed for at forhandle tillæg. Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Polititorvet 14, 1780 København V.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dea Damkjær Wille på 41373702. Du kan finde generel information om dansk politi på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 19. januar 2022


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rigspolitiet

Adresse 1
Polititorvet 14
1780 København V
Danmark
Adresse 2
Polititorvet 14
1780 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-01-2022
Udløber
19-01-2022
Kviknummer
LJA-83211939
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rigspolitiet

Adresse
Polititorvet 14
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-01-2022
Ansøgningsfrist
19-01-2022
Kviknummer
LJA-83211939
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed