Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademiker til Transport-, Bygnings- og Boligministeriets Kollektiv Trafikkontor

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-01-2019

I Kollektiv Trafikkontoret arbejder vi med politikudvikling, analyser og lovgivning inden for en række former for kollektiv transport letbaner, busser, metro, privatbaner og BRT. Vi arbejder også med de tværgående emner på området, fx takster, rejseplanen, rejsekortet og organiseringen af kollektiv transportområdet. Endelig arbejder vi også med taxi og med private former for kollektiv transport, såsom fjernbusser.

 

Det nye år byder på mange spændende opgaver. Vi skal blandt andet gennemføre første evaluering af den nye taxilov, og vi skal evaluere puljen til nedsættelse af taksterne uden for myldretiden. Som opfølgning på regeringens udspil til en sundhedsreform og udspil om etableringen af en fælles transportorganisation i hovedstadsområdet skal der endvidere ske en fastlæggelse af modellens nærmere detaljer, herunder styringsmodel, økonomi og implementeringsproces. Endvidere indebærer transportministerens lovforslag om fremme af digitale mobilitetsløsninger en større grad af statslig involvering i udviklingen af rejsekortet og rejseplanen.

 

Den kollektive trafik benyttes hver dag af mange mennesker, og derfor nyder området stor offentlig bevågenhed. Det betyder også, at opgaverne spænder bredt fra meget konkrete problemstillinger, til større politiske aftaler med stor samfundsøkonomisk betydning. Vores hverdag er meget udadvendt, og vi arbejder tæt sammen med sektoren.

 

I kontoret er vi 9 ACere, 2 studentermedhjælpere og en kontorchef.

 

Vi søger en samfundsfaglig kandidat, som

 

  • er struktureret og analytisk

  • interesserer sig for arbejdet i et politisk miljø

  • er grundig med sans for detaljen, men som også kan have mange bolde i luften på én gang

  • evner hurtigt at sætte sig ind i nyt stof

  • kan samarbejde konstruktivt både internt og eksternt

  • er god til at formulere sig skriftligt og mundtligt

 

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Aflønning sker efter overenskomst for akademikere i staten. Ansættelsesområdet er Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

 

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef for Kollektiv Trafikkontoret Merete Houmann. Departementets telefonnummer er 41 71 27 00.

 

Din ansøgning

Send din ansøgning med kopi af eksamensbevis med karakterudskrift fra både bachelor- og kandidatgraden senest onsdag den 13. februar 2019. Du ansøger via et link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, www.trm.dk.

 

Vi indkalder løbende til samtaler.

 

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Departementet er medlem af Foreningen Nydansker.

Del dette job

Kontakt

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 27 F
1220 København K
Danmark
Adresse 2
Frederiksholms Kanal 27 F
1220 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-01-2019
Udløber
13-02-2019
Kviknummer
LJA-70033715
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 27 F
1220
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-01-2019
Ansøgningsfrist
13-02-2019
Kviknummer
LJA-70033715
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Beliggenhed