Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademiker til det internationale område

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-09-2022

Har du interesse for internationalt samarbejde på beskæftigelsesområdet, og vil du stå for STARs kontakt til The European Network of Public Employment Services og andre af de internationale fora som styrelsen samarbejder med, og er du god til at samarbejde på tværs af fagligheder og organisationer? Så er stillingen i Arbejdsmarkedspolitisk Center 2 noget for dig.

 

Vi arbejder for et bæredygtigt arbejdsmarked

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for - ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere. 

 

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

 

Du kan læse mere om os på www.star.dk

 

Arbejdsmarkedspolitik med internationalt perspektiv

Du bliver en del af Center for Arbejdsmarkedspolitik 2, hvor vi har ansvaret for at understøtte beskæftigelsesindsatsen for de jobparate ledige og for virksomhedernes adgang til kvalificeret arbejdskraft fra ind- og udland. Vi laver blandt andet lovgivning, udvikler indsatser og policy for dagpengemodtagere og jobparate kontanthjælpsmodtagere. Samtidig koordinerer vi styrelsens internationale forpligtelser og deltager i relevante internationale organisationer.

 

Du vil blandt andet skulle samarbejde med andre medarbejdere omkring styrelsens internationale forpligtelser. En af dine hovedopgaver bliver at varetage STARs kontakt til PES-Network (The European Network of Public Employment Services), der består af repræsentanter fra EU Kommissionen og de offentlige arbejdsformidlinger fra alle 27 EU-medlemsstaterne samt fra Island, Norge og Liechtenstein. PES Network har til formål at formidle samarbejde og vidensdeling mellem de europæiske offentlige arbejdsformidlinger.

 

Du vil sammen med andre medarbejdere skulle repræsentere STAR i PES Network og forberede STARs direktørs deltagelse i de halvårlige møder i PES Network Board. En særskilt opgave vil være at koordinere STARs deltagelse i det europæiske Benchlearning projekt samt deltage i PES Benchlearning Working Group.

 

STAR deltager også i møder i EMCO-PAG (Policy analysis Group) og i Nordisk Ministerråds Arbejdsmarkedsudvalg (EK-A), samt WAPES (World Association of Public Employment Services).

 

Du vil sammen med gode kollegaer skulle koordinere besvarelsen af de internationale henvendelser, der kommer til STAR med input fra styrelsens forskellige centre og fagkontorer.

 

Du skal være villig til at holde oplæg, om det danske beskæftigelsessystem for udenlandske delegationer.

 

Du vil også løbende blive inddraget i løsningen af centrets øvrige projekter.

 

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

  • cand.scient.pol., cand.polit., cand.scient.adm. eller lignende

  • har interesse for dansk arbejdsmarkedspolitik

  • har gode samarbejdsevner, da du kommer til at have en stor kontaktflade med både danske og internationale interessenter 

  • kan formidle komplekse problemstillinger i klart sprog både mundtlig og skriftlig

  • besidder særdeles gode sprogfærdigheder på engelsk.

 

Du kan både være nyuddannet eller have et par års erfaring. Det er en fordel, hvis du har erfaring med internationale opgaver og deltagelse i internationale fora, men det er ikke et krav.

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

 

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. december 2022.

Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.

 

Du skal være indstillet på, at der vil være nogen rejseaktivitet forbundet med stillingen.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte teamchef Tine Skovgaard Lund på tlf.nr. 7221 7477 eller specialkonsulent Rikke Mark Seerup på tlf. nr. 7221 7490.

 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Tina Kjærsgaard i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 5162 2762.

 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest den 11. oktober 2022.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse 1
Vermundsgade 38
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Vermundsgade 38
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-09-2022
Udløber
11-10-2022
Kviknummer
LJA-84058664
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse
Vermundsgade 38
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-09-2022
Ansøgningsfrist
11-10-2022
Kviknummer
LJA-84058664
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed