Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademiker søges til Togkontoret i Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-06-2019

Ansøgningsfrist: 24-06-2019

 

I Transport-, Bygnings- og Boligministeriet er vi i fuld gang med mange store projekter, og ministeriets sager står samtidig ofte højt på den politiske dagsorden. Jobbet i Togkontoret vil være spændende for dig, som er interesseret i et varieret, dynamisk og analytisk opgavefelt. Du vil få ansvar for egne sager, faglige udfordringer på højt niveau og et arbejde tæt på den politiske beslutningsproces på Transport-, Bygnings- og Boligministeriets område.

 

Togkontoret er centralt placeret i ministeriets arbejde med organisering, politikudvikling og den strategiske udvikling af jernbaneinfrastrukturen og togsystemet i Danmark. Dagligdagen i Togkontoret er præget af en blanding af opfølgning på politiske aftaler, længerevarende analyseprojekter, lovforslag til brug for udbygning af jernbaneinfrastrukturen, indkøb af togtrafik samt løbende ministerbetjening og bidrag til pressesager.

 

Konkret er det tiltænkt, at du primært skal beskæftige dig med departementets løbende samarbejde med DSB. Det være sig eksempelvis i form af det igangværende indkøb af fremtidens togmateriel for op mod 20 mia. kr., forberedelse af månedsmøder samt ministerens kvartalsmøder med DSB. Hertil kommer, at du også skal løse sager og udarbejde analyser omkring selve afviklingen af togdriften og planlægningen heraf. Dit arbejde vil i praksis spænde fra at deltage i analysearbejde og helt til den efterfølgende politiske proces. Idet kontorets arbejde i høj grad følger den politiske dagsorden, vil opgaverne løbende kunne ændre sig i takt hermed.

 

Vi søger medarbejdere, som

  • er cand.scient.pol., cand.polit. eller lignende

  • har talforståelse

  • er strukturerede og analytiske

  • evner hurtigt at sætte sig ind i nyt stof

  • kan samarbejde konstruktivt både internt og eksternt

  • er gode til at formulere sig skriftligt og mundtligt

 

Vi tilbyder

  • et spændende, udfordrende og ansvarsfuldt job tæt på den politiske proces

  • en fleksibel arbejdstilrettelæggelse, så jobbet kan kombineres med et aktivt familie- og fritidsliv

  • gode kollegaer i et udviklingsorienteret og engageret arbejdsmiljø med en uhøjtidelig omgangstone

 

I Transport-, Bygnings- og Boligministeriet er din faglige og personlige udvikling vigtig. Derfor har vi som led i udviklingen af vores organisation fokus på individuelle karriere- og kompetenceudviklingsplaner.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Aflønning sker efter overenskomst for akademikere i staten. Ansættelsesområdet er Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

 

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Lars Olsen. Departementets telefonnummer er 41 71 27 00.

 

Din ansøgning

Send din ansøgning med kopi af eksamensbevis med karakterudskrift fra både bachelor- og kandidatgraden senest mandag den 24. juni 2019. Du ansøger via et link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, www.trm.dk.

 

Vi forventer at indkalde til samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen med henblik på snarest mulig start efter sommerferien. Både nyuddannede og erfarne ansøgere vil komme i betragtning.

 

 

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Departementet er medlem af Foreningen Nydansker.

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 27 F
1220 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-06-2019
Udløber
24-06-2019
Kviknummer
LJA-73942169
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, Analyse, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 27 F
1220
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-06-2019
Ansøgningsfrist
24-06-2019
Kviknummer
LJA-73942169
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse, Analyse, Strategi og udvikling
Beliggenhed