Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademiker med politisk tæft, økonomisk sans og stærke formidlingsevner til politiet

Rigspolitiet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
04-01-2022

København, Rigspolitiet, Koncernøkonomi

 

Vil du arbejde med strategisk og politisk relevante problemstillinger i en spændende, kompleks og politisk organisation? Vil du være med til at vurdere politiets ressourceforbrug ved nye politiske initiativer i tæt samarbejde med politiets organisation og det politiske niveau i Justitsministeriet? Vil du være med til at udarbejde solide beslutningsoplæg og mindre økonomiske analyser og deltage i spændende projekter i politiet? Så er du måske en af vores nye kollegaer.

 

Om jobbet

Koncernøkonomi er politiets centrale økonomifunktion, der varetager den overordnede økonomistyring i politiet, så det sikres, at politiets samlede bevilling på mere end 12 mia. kr. anvendes bedst muligt. Herudover udarbejder Koncernøkonomi en lang række tværgående, strategiske og økonomiske analyser og bidrag, der løbende skal sikre, at politiet er på forkant med udviklingen og har ressourcer til både strategiske og politiske prioriteter.

 

Vi søger nye kollegaer til et team, som kan varetage en stor kontaktflade ud i hele politiet og Justitsministeriets departement. Dine primære arbejdsopgaver vil være beregning og analyse i forbindelse med diverse politiske initiativer, løbende ledelsesunderstøttelse, samt udarbejdelse af mindre økonomiske analyser og bistand til projekter. Du vil endvidere have en central rolle i forbindelse med politiske forhandlinger fx finanslovsforhandlinger, flerårsaftaleforhandlinger samt ved regeringsudspil osv.

 

I det daglige arbejder du bl.a. med at udarbejde svar på folketingsspørgsmål, der har fokus på politiets økonomi og bemanding, bistår med at koordinere høringssvar og afdække økonomiske konsekvenser ved nye lovforslag og nye politiske initiativer i samarbejde med politikredsene, politifaglige områder og Justitsministeriet, udarbejder beslutningsoplæg til ledelsen og besvarer aktindsigter. Herudover vil der være mulighed for at deltage i udviklingsprojekter, der ofte udspringer af politisk prioriterede fokusområder, eksempelvis fra de årlige finanslovsforhandlinger. Din arbejdsdag vil sjældent være ensformig, og du vil oftest arbejde på mange forskellige initiativer og projekter ad gangen.

 

Du bliver en del af Koncernbudget og Finanslov, som er et center på ca. 17 kollegaer. Tempoet kan til tider være højt, og opgaverne er omskiftelige og udfordrende, men vi hjælper hinanden i hverdagen, hvor arbejdsglæde og fagligt engagement spiller en væsentlig rolle i opgaveløsningen.

 

Vi kan tilbyde en stor og spændende arbejdsplads med fagligt engagerede medarbejdere, hvor tonen er uformel og humoristisk. Der er gode udviklingsmuligheder både i Koncernøkonomi og i resten af politiet, og med stillingen følger et bredt indblik i økonomistyring i en større organisation, opnåelse af stærke kompetencer inden for projektledelse og ministerbetjening og et solidt fundament for at arbejde med analyse og styring på økonomiområdet.

 

Vores forventninger

Vi lægger vægt på, at du er analytisk funderet, har flair for inddragende samarbejde og har sans for det politiske niveau. Vi forestiller os, at:

  • du har en relevant videregående uddannelse, f.eks. cand.scient.pol., cand.soc., cand.polit. eller lignende.

  • du er nyuddannet eller har måske et par års erfaring med lignende opgaver, dette er dog ikke et krav

  • du er analytisk velfunderet og kan samarbejde med mange forskellige aktører.

  • du formår at formidle klart og præcist både på skrift og i tale og kan anskueliggøre komplekse problemstillinger til alle faggrupper

  • du har en god talforståelse og kan anvende dette i analyser og projekter

  • du arbejder selvstændigt og evner at koordinere en proces på tværs af mange interessenter

  • du har et godt overblik og formår at have mange bolde i luften

  • du er serviceminded og lægger vægt på kvalitet og rettidighed i leverancer

 

Løn og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret som fuldmægtig eller specialkonsulent på baggrund af kvalifikationer.

 

Ansættelsesområdet er Rigspolitiet, og dit arbejdssted bliver på Polititorvet 14, 1780 København V.

 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

 

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Dorthe Holst Schiøth på telefon 22 52 67 26 eller specialkonsulent Martin Søndergaard Andersen på telefon 20 31 62 26. Du finder mere generel information om politiet på www.politi.dk og politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

 

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingerne uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Vi forventer at afholde samtaler i uge 3 og 4.

 

Ansøgningsfrist: 17. januar 2022.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rigspolitiet

Adresse 1
Polititorvet 14
1780 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-01-2022
Udløber
17-01-2022
Kviknummer
LJA-83172995
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rigspolitiet

Adresse
Polititorvet 14
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
04-01-2022
Ansøgningsfrist
17-01-2022
Kviknummer
LJA-83172995
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed