Gem annonce

Akademiker med interesse for risikostyring og compliance

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-06-2024

Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du bliver en del af Kultur- og Fritidsforvaltningens udviklingsrejse med at sikre gode processer og høj compliance. Ved du, hvordan en revision tænker, er du god til at afdække risici, og kan du rette op på fundne risici sammen med forretningen? Så er du måske vores nye kollega.

 

Vi tilbyder

Kultur- og Fritidsforvaltningen er på en udviklingsrejse, hvor vi ønsker at styrke forvaltningens risikostyring og compliance. Vejen til det er god forståelse af risikobilledet og forretningsprocesserne for at kunne iværksætte målrettede tiltag, som optimerer konkrete områder og sikrer en sømløs forvaltning. Det er et højt prioriteret initiativ, som både er forankret på direktionsniveau og indlejret i et længerevarende projekt.

 

Du vil blive ansat i Regnskab og Indkøb i Center for Økonomi, Digitalisering og Optimering og vil i høj grad skulle arbejde ud mod resten af forretningen i Kultur- og Fritidsforvaltningen. Desuden får du en bred kontaktflade og kommer bl.a. til at indgå i et netværk på tværs af kommunen med andre, som arbejder med risikostyring og procesforbedringer, ligesom du vil have kontakt til revisionen mv.

 

Du skal både understøtte samarbejdspartnerne i at nå fælles mål og turde udfordre sådan plejer vi og objektivt vurdere om de systemer og processer, der anvendes i forvaltningen, er de rigtige.

 

Dine primære arbejdsopgaver vil være at

  • være et skridt foran revisionen i forhold til at afdække og håndtere risici inden for især de økonomiske og administrative processer

  • hjælpe forretningen med at mitigere de fundne risici ved at arbejde med processer, data og kontroller

 

Kultur- og Fritidsforvaltningen har en samlet servicebevilling på 1,7 mia. kr. og 1650 ansatte. Der er betydelige indtægter, tilskud, projektmidler mv. Du skal gennem din faglighed som f.eks. cand.merc.aud. kunne afdække risici. Endvidere skal du også kunne hjælpe forretningen med at håndtere de fundne risici. Dette kan både ske ved at optimere processerne og kontrollerne, men det kan også ske ved, at du er udførende i forhold til at rette op på forhold, f.eks. hjælpe med, at der beregnes nye takster. Det er derfor også en fordel, hvis du er vant til at arbejde i bl.a. økonomisystemer.

 

Kontoret Regnskab og Indkøb består af 33 medarbejdere, en kontorchef og en teamleder. Kontoret er opdelt i to teams: Team Regnskab og Team Indkøb og Økonomi.

 

Du vil blive en del af Team Regnskab og vil få direkte reference til kontorchefen. Du vil blive en del af kontrolgruppen. Kontrolgruppen består, inklusiv dig, af tre dedikerede medarbejdere, som til dagligt arbejder med risikostyring, vedligehold af forretningsgange, stikprøver, ledelsestilsyn mv.

 

Din hverdag

Hos os er dagene uforudsigelige, og du trives med at arbejde inden for ikke-fastlagte rammer. Vi får ad hoc-opgaver ind, og det skal du være klar på. Du kan tænke ud af boksen, du er åben for, at der sker nye ting, og du udfordrer det bestående.

 

Du er naturligt opsøgende og nysgerrig, når du rådgiver og taler med folk. Du skal kunne stå inde for de forandringer, som er en del af jobbet, men det kræver også, at du med empati formår at formidle det til de mennesker, det berører. Der er en grad af forandringsledelse i stillingen.

 

Vi har et stort fokus på kompetenceudvikling, som sker via udviklingsprojekter, til tider i samarbejde med eksterne specialister samt tværgående og individuelle kurser. Vi mener, at arbejdsliv og privatliv skal hænge sammen, og vi har derfor flekstid.

 

Vi forventer, at du

  • har en relevant videregående uddannelse som cand.merc.aud. eller andet inden for økonomi og jura

  • forstår værdien af at lytte og forstå organisationens behov og ønsker og oversætter det til gode løsninger

  • er analytisk, struktureret og er hjemmevant med at anvende data til opgaveløsningen

  • har erfaring med økonomisystemer og generelt hurtigt kan sætte dig ind i nye systemer

  • kommunikerer klart og tydeligt på skrift og i tale

 

Ansættelsesvilkår

Løn efter gældende overenskomst.

 

Vi indhenter reference i forbindelse med din ansættelse.

 

Dit arbejdssted vil være Nyropsgade 3, København V

 

Tiltrædelse snarest og senest den 1. september 2024.

 

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte leder Michael Hansen på 6162 2065.

 

Søg via linket senest onsdag den 17. juli 2024

 

Vi læser ansøgningerne løbende og forventer at afholde samtaler i uge 30/31. Ved en eventuel anden samtale vil der være en case.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

Adresse
Nyropsgade 3
1602 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-06-2024
Udløber
17-07-2024
Kviknummer
LJA-85556086
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

Adresse
Nyropsgade 3
1602
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-06-2024
Ansøgningsfrist
17-07-2024
Kviknummer
LJA-85556086
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce