Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Agile FullStack udviklere til digitalt medlemsunivers i Djøf

Djøf

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-11-2020

Vil du være en del af en stærk faglig organisation med en klar digital strategi målrettet 103.000 medlemmers behov? Hos Djøf bliver du en del af et hus med fokus på kompetenceudvikling og videndeling.

 

Djøfs digitale strategi

Vi ønsker at omsætte ydelser til brugbare digitale produkter, der er tilgængelige for alle og noget særligt for medlemmerne. Det gør vi ved at skabe konkrete redskaber, som giver værdi for medlemmerne. Resultatet bliver et digitalt medlemsunivers med fokus på det enkelte medlems behov og præferencer med løbende udvidelse af funktionaliteter og kommunikationsmuligheder.

 

Dit team i vækst er en del af afdelingen Digitalisering og IT

Afdelingen består af et fagligt dygtigt team af kolleger med et tæt samarbejde. Teamet arbejder i et agilt miljø og følger Scrum-frameworket i 14 dages sprints. Teamet udvides nu med to nye udviklere.

 

Du bliver en del af et udviklerteam på 14 (snart 16) kolleger, frontend, backend, fullstack, UX design og app, der udvikler løsninger på djoef.dk, djoefbladet.dk og Djøfs hybrid-app. Derudover er der p.t. en Scrum Master, to POere og en test- og kvalitetsspecialist i afdelingen.

 

Fokus på kvalitet og digitale innovative løsninger

Som udvikler bidrager du til, at Djøf fastholder den høje kvalitet i vores leverancer. Vi har fokus på løbende forbedring af den eksisterende kodebase, så vi fortsat kan øge kvalitet, modularisering og testbarhed af koden.

 

Du får større og mindre udviklings- og tilpasningsopgaver, som løses i samarbejde med dit udviklerteam. Du medvirker til personalisering af indhold på djoef.dk via Sitecore XP. Du er med til at vedligeholde og tilpasse Sitecore-platformen, så den bedst muligt understøtter interne forretningsgange og leverer en brugervenlig opdateringsflade til de ca. 50 indholdsredaktører.

 

I backenden koder du i C# i .Net Framework på en Sitecore-platform samt i .Net Core Web API. Der arbejdes efter SOLID principperne. Udviklingen foregår i Visual Studio.

 

Du vil få frontend opgaver i vores hybrid app, som er bygget med Vue.JS baserede webviews. Du har derfor flair for at omsætte design til færdigt produkt i frameworks som React eller Vue.Js, til forskellige devices og browsere.

 

Arbejdsopgaver vil være brede og omfatter både frontend- og backend-udvikling samt test og dokumentation med følgende faglige forventninger til dig

  • Du har solid erfaring med C# og med ASP.NET Core

  • Du har erfaring med Web API og MVC

  • Du har erfaring med nyere framework som f.eks. Vue.JS eller React

  • Du har erfaring med UI-komponenter

  • Du har erfaring med Design Patterns

  • Du har erfaring med Unit Testing og TDD

  • Du har erfaring med agile udviklingsmetoder

  • Du behersker dansk i både skrift og tale

  • Native app erfaring vil være et plus.

 

Det er er fordel, hvis du har erfaring med GIT, Sitecore, Continuous Integration/Continuous Delivery og webforms.

 

Som person er du ambitiøs, udadvendt og selvkørende, og du har et naturligt drive for at lære nyt, hvorfor du også holder dig opdateret på ny teknologi.

 

Du arbejder struktureret på basis af viden og fakta, og du har fokus på kvalitet i dine løsninger. Du er god til at følge de besluttede standarder med fokus på at overholde deadlines.

 

Du er i øvrigt en teamspiller, som ikke er bange for at tage ansvar og for at tage ordet. Du udviser ro i pressede situationer, og du har erfaring med at arbejde i et agilt setup. Du formår proaktivt at udfylde din rolle i et selvkørende team.

 

Du tilbydes et godt arbejdsmiljø og central beliggenhed midt i København ved Nørreport

Du bliver en del af et hus med masser af humor, og dit team er velfungerende med et godt samarbejde. Djøf har fokus på høj faglighed og kvalitet i opgaveløsningen, hvorfor du får mulighed for at udvikle solide løsninger. Du tilbydes gode udviklingsmuligheder, og du får en agil arbejdsramme, hvor du kommer til at præge Djøfs digitale services. Hos Djøf får du en god balance i forhold til arbejde og fritid.

 

Løn og pension efter kvalifikationer med udgangspunkt i relevante aftaler.

 

Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads.

 

Ansøgning

mind4people er partner på denne rekruttering, så har du spørgsmål til jobindholdet, er du meget velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlig Mariane Lind på 20 44 99 33 eller lind@mind4people.dk

 

Tiltrædelse er snarest muligt, og der holdes samtaler løbende. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

 

Upload din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket her på siden.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Djøf

Adresse 1
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Tlf
33 95 97 00
Adresse 2
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-11-2020
Udløber
15-01-2021
Kviknummer
LJA-81422350
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Djøf

Adresse
Gothersgade 133
1123
København K
Danmark
Tlf: 33 95 97 00
Praktisk information
Indrykket
25-11-2020
Ansøgningsfrist
15-01-2021
Kviknummer
LJA-81422350
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Strategi og udvikling
Beliggenhed