Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til Studieservice for Videreuddannelse

Københavns Professionshøjskole

København, Storkøbenhavn

Indrykket
29-03-2023

Fremtiden kalder på endnu mere fleksibel, tværfaglig og praksisnær kompetenceudvikling. Vil du stå i spidsen for en afdeling, der sikrer at både kommende og nuværende kunder og studerende fortsat bliver mødt med solid, serviceorienteret og driftssikker studie- og kursusadministration? Så har vi måske et lederjob til dig.

 

Du kommer til at stå i spidsen for en velfungerende afdeling med 35 medarbejdere, hvor der de sidste par år er blevet arbejdet intensivt med at levere effektiv studieadministration og samtidig på et meget højt serviceniveau. Afdelingen Studieservice for Videreuddannelse på Københavns Professionshøjskole (KP) er fordelt på tre funktionsspecialiserede teams inden for optag, afholdelse og kursus, hvor de tilknyttede medarbejdere løser komplekse administrative opgaver.

 

Dit primære fokus kommer således til at blive på at vedligeholde og styrke den i forvejen velfungerende drift samt samarbejdet med uddannelserne, så kunder og studerende altid har en god oplevelse, når de har været en del af videreuddannelsesområdet på KP.

 

Som afdelingsleder bliver dine fokuspunkter bl.a. at:

 • sikre stabil drift og fremsynet udvikling af studieadministrative nøgleopgaver for åben uddannelse og kurser

 • være en motiverende personaleleder, der har fokus på trivsel og professionel kommunikation

 • være en aktiv medspillende leder i Studieservices ledergruppe

 • bidrage til fortsat at sikre det tætte og velfungerende samarbejde med uddannelserne.

 

Dine kompetencer

Som afdelingsleder vil du få et bredt ansvarsområde. Vi ser gerne, at du har erfaring med drifts- og personaleledelse, ligesom kendskab til eller erfaring fra studieadministration og uddannelsesverdenen også vægtes.

 

Vi forestiller os, at du besidder nedenstående kvalifikationer:

 • Kan fortsat skabe rammerne for en stabil og velfungerende drift med respekt for og tillid til dine medarbejderes selvstændige opgaveløsning

 • Har stærke personaleledelseskompetencer og er tydelig og synlig i hverdagsdriften

 • Vægter medarbejdernes faglige udvikling og har blik for medarbejdernes forskellige kompetencer, potentialer og udviklingsmuligheder

 • Arbejder proces- og løsningsorienteret sammen med de faglige miljøer

 • Evner at indgå i tæt samarbejde med afdelingslederkollegerne i Studieservice om at udvikle hele området og drage nytte af medarbejdernes kompetencer på tværs af hele Studieservice

 • Kan skabe sammenhæng mellem strategi og kerneydelser.

 

Om os og din placering i KP

Afdelingen er uddannelsernes administrative rygrad og understøtter vores diplom- og akademistuderende i opnåelsen af et sammenhængende studieforløb, samt sikrer gode rammer for afholdelse af kurser og konferencer på en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner.

 

Studieservice for Videreuddannelse varetager studieadministrative opgaver vedrørende videreuddannelse inden for Ledelse og Forvaltning, Pædagogik og Skole samt Social, Sundhed og Beskæftigelse. Afdelingen har medarbejdere, som er placeret på to af KPs lokationer på henholdsvis Tagensvej 18 og Campus Hillerød.

 

Du vil som afdelingsleder referere til studiechefen og indgå i et ledelsesteam sammen med de seks øvrige afdelingsledere i Studieservice. I ledelsesteamet sparrer vi om løsninger for den fremtidige udvikling af Studieservice og vægter højt at tænke på tværs af organisationen. Ledelsesteamet arbejder ud fra et målbillede, hvor vi i 2023 har følgende prioriteter:

 • Stærk hverdagsdrift

 • Fremsynet service

 • Attraktiv arbejdsplads

 • Viden i spil

 

Du vil blive ansat i Studieservice under Ressourceområdet, der varetager en vigtig rolle i realiseringen af KPs strategi Fælles om fremragende undervisning. Med afsæt i strategien arbejder vi ud fra et målbillede, der definerer god studieservice i KP for vores ca. 10.000 studerende og kursister på videreuddannelsen.

 

På Københavns Professionshøjskole er ambitionen at ledelse udøves professionelt med udgangspunkt i det fælles ledelsesgrundlag, så alle medarbejdere på KP oplever ledelse, der udvikler og understøtter deres arbejde. Det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv i vores 6 ledelsesprincipper og har interesse for at udfolde din ledelsesopgave i denne ramme.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som leder af Studieservice for Videreuddannelse med start den 1. juni 2023.

 

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Stillingen er en fast stilling uden højeste arbejdstid.

 

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 18, 2200, København N.

 

Vil du vide mere?

Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

 

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning Fælles om fremragende undervisning på www.kp.dk.

 

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte studiechef Jacob Krummes på tlf.: +4531417767.

 

Interesseret?

Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 10-04-2023.

 

Vi forventer at afholde samtaler i uge 16 og 17. Der vil indgå personlighedstest i forbindelse med samtalerne. Der er afsat tid til tilbagemeldingssamtale på testen mellem 1. og 2. samtale.

 

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

 

Jobtype:

Fastansættelse

 

Frist:

10-04-2023

 

Tiltrædelse:

1. juni 2023

 

Arbejdstid:

Fuldtid

 

Kontaktperson:

Jacob Krummes

Studiechef

JAKR@kp.dk

+4531417767

 

Lokation:

Tagensvej 18, 2200, København N.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Professionshøjskole

Adresse 1
Tagensvej 18
2200 København N
Danmark
Tlf
51632480
Adresse 2
Tagensvej 18
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-03-2023
Udløber
10-04-2023
Kviknummer
LJA-84652602
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Professionshøjskole

Adresse
Tagensvej 18
2200
København N
Danmark
Tlf: 51632480
Praktisk information
Indrykket
29-03-2023
Ansøgningsfrist
10-04-2023
Kviknummer
LJA-84652602
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Forskning og undervisning, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed