Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til Center for Politik, Sundhed og Personale

Frederikssund Kommune

Frederikssund, Nordsjælland

Indrykket
28-06-2019

Du er en leder med gode formidlingsevner, du har erfaring med at samarbejde og drive opgaver og projekter på tværs af fagområder og interessenter, og har god ledelseserfaring. Du har politisk tæft, er resultatorienteret og værdsætter udfordrende opgaver, der kræver samarbejde på tværs af kommunen.

 

Frederikssund Kommune søger ny afdelingsleder til Center for Politik, Sundhed og Personale, med tiltrædelse 1. oktober 2019. Du bliver afdelingsleder for afdelingen Sundhed og HR.

Afdelingslederen skal i samspil med centerchef for Center for Politik, Sundhed og Personale, samt den anden afdelingsleder i centret, varetage den overordnede og strategiske ledelse af de to administrative afdelinger i centret. Afdelingslederen har ledelse af 10 medarbejdere.

 

Den nye afdelingsleder skal stå i spidsen for en afdeling med engagerede, fagligt dygtige medarbejdere. Det er en klar fordel at du har indgående kendskab til HR- og sundhedsområdet, men du kan sagtens have erfaringer med ledelse af andre velfærdsdagsordener eller ledelse af stabsfunktioner.

 

I udvælgelsesprocessen vil vi vægte højt, at den nye afdelingsleder har erfaring med, og kendskab til, ledelse og koordinering af strategiske opgaver og processer på tværs i en kommunal organisation, på tværs af kommuner og sektorer, og befinder sig godt tæt på direktion og det politiske niveau.

For den rette kandidat vil der på den korte bane være mulighed for at præge og udvikle jobbet og opgaveporteføljen.

 

Du kan læse mere om kommunen og stillingen på kommunens hjemmeside.

 

Ansøgere bedes også læse den udvidede job- og kravprofil.

 

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte centerchef Malene Størup på 20 52 87 68 eller mstoe@frederikssund.dk.

 

Ansøgningsfrist

Vi skal have modtaget din ansøgning senest 9. august 2019 kl. 12.00

 

Første samtalerunde afholdes 14. eller 15. august 2019. Der indgår test og referencetagning i ansættelsesprocessen. Testtilbagemelding finder sted i perioden 19. -21. august 2019. Anden samtalerunde afholdes 22. august 2019.


Del dette job

Kontakt

Frederikssund Kommune

Adresse 1
Torvet 2
3600 Frederikssund
Danmark
Adresse 2
Torvet 2
3600 Frederikssund
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-06-2019
Udløber
09-08-2019
Kviknummer
LJA-74260553
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Cabinet de Recrutement ETUDE ET PROJET

Spie Batignolles

Del dette job

Virksomhedsinformation

Frederikssund Kommune

Adresse
Torvet 2
3600
Frederikssund
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-06-2019
Ansøgningsfrist
09-08-2019
Kviknummer
LJA-74260553
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik og samfund
Beliggenhed