Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til Budget, Analyse og Data

Slagelse Kommune

Slagelse, Vestsjælland

Indrykket
20-01-2021

Trives du med udvikling og forandringsprojekter, har du lyst til at være med i udviklingen af den kommunale opgaveløsning og har du ambitioner om at være daglig leder og sparringspartner for en gruppe kompetente medarbejdere, så har vi en ledig stilling som afdelingsleder for Budget, Analyse og Data.

 

Slagelse Kommune er som mange andre kommuner udfordret af den demografiske udvikling, som giver et øget pres på kommunens økonomi og medarbejdere. Derfor er der igangsat en langsigtet og vedholdende kulturproces, hvor alle dele af kommunen opfordres til at være nysgerrige på den måde, opgaverne løses på. Mantraet er, at fortidens redskaber ikke kan løse fremtidens udfordringer, pejlemærkerne for processen er:

  • "Bedre velfærd for borgerne" i fokus for alt.

  • Udviklende arbejdsfællesskaber som grundlag for holdbare løsninger.

  • Sikring af en arbejdsplads, hvor glæden ved at skabe velfærd og udvikle sammen med borgere og erhvervsliv er i højsædet.

 

Som en del af organisations- og kulturudviklingen skal vi understøtte de daglige ledelsesbeslutninger med flere og endnu bedre data, end vi har til rådighed i dag. For Budget, Analyse og Data betyder det, at vi i hele opgaveporteføljen skal sikre at der er fokus på at udvikle og levere relevante og valide data, der kan skabe et stabilt grundlag for arbejdet med ledelse og udvikling i Slagelse Kommune. Sagt med andre ord skal hele styringsgrundlaget og vores tilgang til opgaverne udvikles.

 

Fundamentet er på plads, kvaliteten og driftssikkerheden er høj, men vi mangler en afdelingsleder der har talentet og visionerne og som kan være en central figur i udviklingen af vores økonomi- og aktivitetsstyring, hvor vi f.eks. arbejder på at fokus bliver ændret fra primært at være på budgetrammer til også at omfatte data om aktivitet, budgetforudsætninger og effekt

 

Vi er

en ud af 6 afdelinger i Økonomi og Digitalisering. Vi er i alt 15 dedikerede og velkvalificerede medarbejdere i afdelingen, og mangler en afdelingsleder, der kan give os faglig sparring, inspirere, udfordre og drive udviklingen af både medarbejderne og organisationen i arbejdet med den løbende økonomistyring og udvikling af datastøttet ledelse.

 

Som en naturlig del af kommunens økonomistyring har vi også ansvaret for udvikling og vedligeholdelse af kontoplan, økonomisystem og varetager ad hoc analyser og større projekter.

Se mere om hele Økonomi og Digitalisering, vores organisering, opgaver og samarbejdsrelationer i vores organisationsbeskrivelse

 

Du er

analytisk stærk, god til at understøtte relationsdannelse og er en stærk netværker. Du har lyst til at være leder for en flok meget engagerede og selvkørende medarbejdere, og du har også lyst til og kan indgå i den konkrete opgaveløsning i afdelingen.

 

Du har evner til at få udviklingen til at leve både i afdelingen, i Økonomi og i hele Slagelse Kommune. Måske er du i dag projektleder eller intern konsulent i en større organisation. Har du kommunal baggrund vil det være et plus, men ellers kan vi give dig den nødvendige viden og kvalifikationer

 

Vi forestiller os

At du har en lang videregående uddannelse. Vi foretrækker at du i din uddannelse og efterfølgende arbejde har haft et samfundsøkonomisk og analytisk fokus.

Du skal have lyst til at være leder for en flok medarbejdere, der selvom de er erfarne, har brug for en leder der kan understøtte udviklingen af vores interne samarbejde og bidrage til at samarbejdet med den øvrige organisation er godt og konstruktivt.

 

Hvis du vil vide mere

For yderligere information om stillingen er du velkommen til at kontakte

  • økonomi- og digitaliseringschef Kirsten V. Jensen på 24 43 04 84 eller kirje@slagelse.dk  

 

Alt det praktiske

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i forhold til gældende overenskomst.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ved alle ansættelser i Slagelse Kommune skal der forevises straffeattest.

 

Frist

  • Mandag den 15. februar 2021 kl. 8.00.

 

Vi forventer at holde 1. runde samtaler digitalt den 17. februar 2021. Anden runde bliver så vidt muligt afviklet på rådhuset i Slagelse den 23. februar.

Du vil inden samtalen få en faglig udfordring, som du hjemmefra skal forberede til samtalen.

 

Tiltrædelse:

1. april 2021

 

Arbejdssted:

Økonomi - Budget, Analyse og Data

 

Ansættelsesforhold:

Fuldtid

 

Kontakt:

Chef Kirsten V. Jensen

Tlf. 24430484

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Slagelse Kommune

Adresse 1
Rådhuspladsen 11
4200 Slagelse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-01-2021
Udløber
15-02-2021
Kviknummer
LJA-81612967
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Slagelse Kommune

Adresse
Rådhuspladsen 11
4200
Slagelse
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-01-2021
Ansøgningsfrist
15-02-2021
Kviknummer
LJA-81612967
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed