Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til Afdeling for Data i Center for Økonomi og Kvalitet

Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-09-2022

Vil du være med til at skabe datagrundlaget for styring, ledelse og kvalitetsudvikling på sundheds- og ældreområdet i Danmarks største kommune?

 

Vil du være med til at gennemføre dagsordenssættende analyser, som ligger til grund for strategiske beslutninger i organisationen og grundlag for daglige beslutninger nær borgerne?

 

Så er du måske vores nye afdelingsleder i Afdeling for Data.

 

Som afdelingsleder i en af landets største kommunale forvaltninger får du mulighed for at arbejde indgående med dataunderstøttelse af en organisation med mere end 8.000 ansatte og et samlet budget på 6,9 mia. kr. fordelt på mange forskellige ansvarsområder.

 

Afdelingen har ansvaret for dataunderstøttelse af forvaltningens centrale og decentrale enheder samt løbende rapporteringer til politisk udvalg, direktion og ledere i organisationen. Afdelingen indgår i udarbejdelse af analyser i samarbejde med forvaltningens øvrige centre, drifter og udvikler forvaltningens dataplatform/datavarehus og har ansvaret både for teknisk infrastruktur og brugerrettede, webbaserede rapporteringsløsninger. Du bliver personaleleder for ni erfarne medarbejdere og tre studentermedhjælpere.

 

Om os

 

Center for Økonomi og Kvalitet består af 45 dygtige og engagerede medarbejdere fordelt på fire afdelinger hhv. Økonomi, Kvalitet, Evaluering og Data, hvor du vil blive afdelingsleder for dataafdelingen en faglig stærk afdeling.

 

Vi tilbyder et spændende og udfordrende lederjob i et travlt miljø, hvor du har stor mulighed for at sætte dit præg på opgaveløsningen. Du vil være ansvarlig for at sikre et højt fagligt niveau i opgaveløsningerne, den daglige drift, og du skal være motoren for at nå organisationens målsætning og ambitionen om at arbejde analytisk og datadrevet i strategi og beslutninger. Arbejdet skal styrke vidensgrundlaget og fremme en mere analyse- og datadrevet organisation. Herunder skal der arbejdes målrettet med at videreudvikle og systematisere anvendelsen af ledelsesinformation.

 

Forvaltningen leverer sundhedsydelser til over 20.000 borgere om året og sikrer pleje- og omsorg for mere end 12.000 borgere.

 

Om stillingen

Som afdelingsleder for data skal du stå i spidsen for en særdeles erfaren og kompetent medarbejdergruppe, som har indgående forståelse for deres respektive ansvarsområder.

 

Din rolle bliver i høj grad at sætte kursen strategisk og operationelt for processer og produkter herunder udvikling af ledelsesinformationen i samspil med resten af centeret, hvor særligt tilgængeligheden og anvendelsen af data i forvaltningen spiller en vigtig rolle på alle niveauer. Dertil skal du arbejde med at udvikle afdelingens analysearbejde.

 

Da en stor del af afdelingens produkter tilgår direktionen og det politiske niveau i form af udvalg og borgmester, er det også vigtigt, at du har styr på dit skrivehåndværk, så de ofte komplekse sager formidles koncist og hensigtsmæssigt til en målgruppe uden forudgående kendskab til dataområdet.

 

Om dig

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse. Det er ikke en forudsætning, at du har erfaring med personaleledelse, men så skal du have solid erfaring med faglig ledelse/projektledelse og evne at facilitere medarbejdernes opgaveløsning inden for analyse og anvendelse af data. Vi forventer også, at du har viden om udvikling af ledelsesinformation, har et godt analytisk blik, og har erfaring med at sætte viden fra analyser og data i spil.

 

Da afdelingen har stor berøringsflade og tæt samarbejde med resten af organisationen fra direktion til fagcentre og driftsenheder, skal du trives med og være dygtig til at opbygge gode relationer og tilrettelægge gode processer. Du skal hele tiden have for øje, hvordan opgaven bedst løses til gavn for borgeren og bedst for organisationen. Du får derfor brug for en god portion organisatorisk forståelse og et veludviklet strategisk blik. Vi lykkes, når vi hjælper andre til at lykkes.

 

Vi løser komplekse opgaver, og du skal derfor være god til at skabe overblik og have mod på at koordinere og prioritere afdelingens arbejde, ligesom du motiveres af at skabe trivsel og arbejdsglæde blandt dine medarbejdere. Du formår at arbejde struktureret og kan holde hovedet koldt.

 

Vi tilbyder

  • et spændende og udviklende job i en politisk styret organisation

  • mulighed for personlig og faglig udvikling samt stor kontaktflade til og samarbejde med andre faglige områder

  • dygtige og engagerede kollegaer - fagligt og socialt

  • uformel og humørfyldt omgangstone, hvor vi lægger vægt på gensidig respekt og tillid

 

Løn- og ansættelsesforhold

Stillingen er til besættelse snarest muligt. Forventet jobstart er den 1. december 2022 eller før, hvis muligt. Attraktive løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst afhængigt af kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen her. Du er også velkommen til at kontakte centerchef for Økonomi- og Data, Morten Sten Andersen på 2483 3399, hvis du har spørgsmål til stillingen.

 

Søg via linket senest torsdag den 13. oktober 2022

 

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler umiddelbart i forlængelse af ansøgningsfristen. Kandidater, der går videre til anden samtalerunde, skal gennemgå en personlighedstest og løse en mindre opgave.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Adresse 1
Borups Allé 41
2200 København N
Danmark
Web
Adresse 2
Borups Allé 41
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-09-2022
Udløber
13-10-2022
Kviknummer
LJA-84065793
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Adresse
Borups Allé 41
2200
København N
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-09-2022
Ansøgningsfrist
13-10-2022
Kviknummer
LJA-84065793
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling, Sundhed
Beliggenhed