Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder

Viborg Kommune

Viborg, Midtjylland

Indrykket
12-01-2022

Økonomistaben søger en afdelingsleder til data, systemer og automatisering, der skal arbejde med dataunderstøttelse og automatisering for hele Viborg Kommune, herunder også Økonomistabens egne processer. Du får også ledelsesansvaret for Økonomistabens egne systemer og vores udvikling af hjælpeværktøjer.

 

Økonomistabens årelange erfaring med at arbejde dataunderstøttet og udvikle databaser er baggrunden for, at vi i Viborg Kommune har besluttet, at den indholdsmæssige del af stabenes indsatser vedrørende dataunderstøttelse og automatisering af hele kommunen forankres i Økonomistaben. Det sker i tæt samarbejde med søsterstaben: It- og Digitalisering, hvor det tekniske setup er forankret.

 

Vi tilbyder gode muligheder for videreuddannelse, hvor du kan styrke dine ledelseskompetencer og/eller faglige kompetencer

 

Om dig

Du skal først og fremmest være leder. Herudover skal du have interesse for og gerne erfaring med digitalisering af administrative processer, dataunderstøttet ledelse og administrativ automatisering. Kendskab til det økonomiske område er en fordel men ikke et krav.

 

For at lykkes som afdelingsleder er det vigtig, at:

  • du er en dygtig og engageret personaleleder med en anerkendende og udviklingsorienteret tilgang til Økonomistabens dygtige medarbejdere,

  • du i tillidsfuldt samarbejde med Økonomistabens medarbejdere og tovholdere tager ledelse på den faglige udvikling af områderne vedrørende dataunderstøttelse, automatisering, udvikling og drift af økonomisystemet samt egenudviklede hjælpeværktøjer,

  • du kan indgå i et tæt og tillidsfuldt samarbejde med din afdelingsleder-kollega og økonomichefen, og at du på samme tid er både proaktiv og fleksibel i forhold til ledelsesopgaverne,

  • du kan indgå i et tæt og tillidsfuldt samarbejde med chefer, ledere og medarbejdere i kommunens øvrige 5 stabe såvel som i kommunens mange fagområder.

 

Om os

Økonomistaben består af 45 medarbejdere, 2 afdelingsledere og økonomichefen. Vi har en netværksbaseret organisering med 40 opgavefællesskaber, og de fleste medarbejdere er med i flere forskellige opgavefællesskaber. Nogle af opgavefællesskaberne vedrører økonomistyring af kommunens fagområder, f.eks. Ældreområdet eller Dagtilbud. Andre opgavefællesskaber har et tværgående fokus, f.eks. Data og automatisering eller Vedligeholdelse og drift af økonomisystemet.

 

Vi tilbyder stor frihed og fleksibilitet i forhold til, hvordan du løser dine ledelsesopgaver, og vi tilbyder løbende sparring på både den ledelsesmæssige og den faglige del af dine opgaver.

 

Du bliver personaleleder for en del af Økonomistabens 45 medarbejdere. Du deltager i Økonomistabens generelle ledelse og får herudover fagligt ansvar for de opgavefællesskaber, der arbejder med dataunderstøttelse, udvikling og drift af økonomisystemet, egenudviklede systemværktøjer og automatisering.

 

Om ledelse i Viborg Kommune

Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale. Du kan læse mere om de personalepolitiske værdier, ledelsesgrundlaget og MED-aftalen på www.viborg.dk.

 

Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget en sammenhængsmodel, der danner grundlag for den politiske styring af kommunen og sætter mål, som skaber værdi for borgerne.

 

Løn og ansættelse

Løn efter gældende overenskomst. Tiltrædelse den 1. april 2022.

 

Samtaler

Vi holder første samtalerunde den 9. februar 2022 og anden samtalerunde den 22. februar 2022. Kandidater, der går videre til anden samtale, får lavet en personprofil inden anden samtale. Du skal sætte tid af til en samtale om din personprofil den 11. februar 2022. 

 

Få mere at vide

Læs mere om jobbet i Job- og kompetenceprofilen.

Du kan også læse mere om Viborg Kommune på www.viborg.dk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Jørgen Bach på tlf. 87 87 89 56.

 

Stillingsbetegnelse:

afdelingsleder til data, systemer og automatisering

 

Stillingskategori:

Ledelse

 

Arbejdstid:

Fuldtid

 

Ansættelsesvilkår:

Fastansættelse

 

Tiltrædelse:

1. april 2022

 

Afdeling:

Økonomi

 

Primær kontaktperson:

Jørgen Bach

 

Bynavn:

Viborg Rådhus

 

Telefon:

87 87 89 56

 

Ansøgningsfrist:

1. februar 2022

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Viborg Kommune

Adresse 1
Viborg Rådhus
8800 Viborg
Danmark
Adresse 2
Viborg Rådhus
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-01-2022
Udløber
09-02-2022
Kviknummer
LJA-83217755
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Viborg Kommune

Adresse
Viborg Rådhus
8800
Viborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-01-2022
Ansøgningsfrist
09-02-2022
Kviknummer
LJA-83217755
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed