Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder for Miljø og Natur

Slagelse Kommune

Slagelse, Vestsjælland

Indrykket
08-12-2023

Vil du stå i spidsen for den nye afdeling Miljø og Natur og være med til at videreudvikle Slagelse Kommune som en attraktiv bosætnings- og erhvervskommune? Brænder du for ledelse, og kan du sætte retning og være kulturbærer for den nye afdeling?

 

Som afdelingsleder for Miljø og Natur kommer du til at stå i spidsen for afdelingen - en afdeling, der er etableret efter beslutning om, at slå to tidligere selvstændige afdelinger sammen. Det bliver en spændende, udfordrende og udviklende ledelsesopgave, og du skal være med til at bygge den nye afdeling op. Der skal sættes retning, formuleres formål og kerneopgaver, udarbejdes nye og forbedrede strukturer og skabes en ny fælles kultur på tværs af de to områder. Sammenlægningen har genklang i organisationen, medarbejderne er engagerede og fagligt dygtige, og lederkollegaerne står klar til at hjælpe. Der er mange udviklingsmuligheder i stillingen.

 

Du skal varetage den daglige ledelse og udvikling af Miljø og Natur med 35 medarbejdere. Du bliver en del af en ambitiøs og åbenhjertig ledergruppe i Center for Teknik, Plan og Erhverv, der i fællesskab skal styrke samspillet med omverdenen og styrke det tværgående samarbejde.

 

Vi ser gerne, at du spiller kvalificeret ind med indsigt og relevant erfaring inden for et eller flere af områderne inden for Miljø og Natur og med ledelseserfaring. Du kan sætte retning og skabe gode og tydelige rammer for opgaveløsningen. Du er en dygtig personaleleder og har gode samarbejdsevner.

 

Nysgerrig? Så læs mere i den udvidede job- og personprofil.

 

Du er også velkommen med spørgsmål til centerchef for Teknik, Plan og Erhverv Flemming Kortsen på tlf. 2326 0945 eller chefkonsulent i Genitor Evald Eriksen på tlf. 4057 8708 eller ee@genitor.dk.

 

Ansøgningsfristen er den 11. januar 2023 kl. 09.00.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Slagelse Kommune

Adresse 1
Rådhuspladsen 11
4200 Slagelse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-12-2023
Udløber
11-01-2024
Kviknummer
LJA-85161432
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Slagelse Kommune

Adresse
Rådhuspladsen 11
4200
Slagelse
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-12-2023
Ansøgningsfrist
11-01-2024
Kviknummer
LJA-85161432
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed