Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingschef til Yngre Læger

Yngre Læger

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-06-2018

Yngre Læger søger en afdelingschef, der får det overordnede ansvar for Rådgivning, Forhandling og Ansættelsesret.

 

Til Yngre Læger søges en afdelingschef, der får ansvaret for enheden Rådgivning, Forhandling og Ansættelsesret. Det betyder, du har det faglige og ledelsesmæssige ansvar for, at opgaverne udføres med en høj kvalitet og i overensstemmelse med organisationens målsætning og strategi.

 

Stillingen

Afdelingens opgaver omfatter bl.a.

 

  • Medlemsrådgivning, overenskomst- og arbejdsmiljøspørgsmål

  • Bistand til medlemmer i ansættelsesretslige spørgsmål

  • Bisidderfunktion for medlemmer

  • Forhandling med arbejdsgivere vedr. overenskomster

  • Faglige voldgifter

  • Generel juridisk rådgivning

  • Ledelse og faglig udvikling af afdelingens medarbejdere

  • Betjening af bestyrelse og politiske udvalg

  • Deltagelse i interne og eksterne samarbejdsfora

 

 

Hvem er du?

Du er en stærk forhandler og har en faglig indsigt i forhold til organisationsområdet.  Du har en generel indsigt i overenskomster og aftaler. Du har forståelse og tæft for at arbejde i en politisk styret organisation. Du tænker strategisk og har et godt overblik både i forhold til den daglige drift og i forhold til fremdrift på de strategiske opgaver. Du forstår at sætte retning for din afdeling og tænker samtidigt på tværs af organisationen for at fremme de fælles mål.

 

Du kan forholde dig til en politisk dagsorden i hverdagen. Du er innovativ og kan uddelegere i forhold til ansvar og opgaver.

 

Du har sandsynligvis en samfundsvidenskabelig baggrund, f.eks. som cand.jur., og har såvel teoretisk som praktisk viden om og erfaring med faglige organisationer.

 

Der lægges vægt på, at du er engageret og kan motivere andre og du har masser af drive. Du trives på en arbejdsplads, hvor opgaverne er mange og forskelligartede.

 

Vi tilbyder

Vi er en attraktiv arbejdsplads med gode kolleger og en uformel tone. Der er fine udviklingsmuligheder og gode løn- og ansættelsesvilkår med udgangspunkt i statsoverenskomsten og i henhold til husaftale. Arbejdsstedet er tæt på Østerport Station, hvor man deler hus med Foreningen af Speciallæger, Praktiserende Lægers Organisation og Lægeforeningen.

 

Næste skridt

Flensby & Partners bistår Yngre Læger med rekrutteringen, hvorfor ansøgning og CV bedes sendt til post@flensby.com, mrk. 5155 senest den 11. juli 2018. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lars Mathiesen, direktør i Yngre Læger, på telefon 4093 2575.

 

Enhver henvendelse behandles naturligvis fortroligt.

 

Yngre Læger varetager de ca. 13.000 yngre lægers faglige og økonomiske interesser, herunder overenskomstmæssige forhold, videre- og efteruddannelse, arbejdsmiljø, trivsel m.m. Vi beskæftiger os også med sundhedspolitik og arbejder på at sætte patienten i centrum.

Del dette job

Kontakt
Yngre Læger
Kristianiagade 12
2100 København Ø
Praktisk information
Oprettet
13-06-2018
Udløber
11-07-2018
Kviknummer
LJA-62310663
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, Konsulent og rådgivning, Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Yngre Læger

Adresse
Kristianiagade 12
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-06-2018
Udløber
11-07-2018
Kviknummer
LJA-62310663
Jobtype
Fuldtid
Fag
Jura, Konsulent og rådgivning, Ledelse
Beliggenhed