Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingschef til Frederiksberg Kommune med ansvar for dagtilbud og sundhedstjenesten

Frederiksberg Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-05-2019

Børn og unge har høj prioritet og såvel dagtilbudsområdet som kommunens sundhedsindsats har stor politisk bevågenhed. Vi er ambitiøse og har høje forventninger til os selv og effekten af vores arbejde alt sammen med børns trivsel, udvikling og læring for øje.

 

Frederiksberg Kommune søger en ny afdelingschef med ansvar for dagtilbudsområdet og sundhedstjenesten. Den nuværende dagtilbudschef har fået stilling som direktør i en anden kommune.

 

Børne- og ungeområdet varetager ansvaret for alle kommunens opgaver for børn og unge, herunder skoler, dagtilbud og den familiesociale indsats. Også Socialtilsynet for regionens kommuner hører til i Børne- og ungeområdet. Som afdelingschef referer du til Børne- og Ungedirektøren.

 

Du kommer som ny dagtilbudschef til en velfungerende sektor med gedigen pædagogisk kvalitet og ambitioner om fortsat udvikling. Dygtige ledere og god struktur med ledelse i alle dagtilbud. Området har stor politisk bevågenhed, og der er mangeårig tradition for god dialog mellem alle niveauer i organisationen.

 

Udviklingsplanen for dagtilbud tager afsæt i den styrkede pædagogiske læreplan og kompetenceløft til ledere og fagprofessionelle. Vores mål er høj kvalitet i alle dagtilbud, god trivsel for alle ledere og medarbejdere og fortsat høj brugertilfredshed.

 

Sundhedstjenesten bidrager sammen med mange samarbejdsparter til at realisere målene i Frederiksberg Kommunes netop reviderede Sundhedspolitik.

 

Om stillingen

Som afdelingschef står du i spidsen for at udvikle det samlede fagområde og skal sikre både drift og sammenhæng i afdelingen samt identificere og udnytte de potentialer, der er på området.

 

Der er i alt 43 kommunale og selvejende dagtilbud i Frederiksberg, og kommunen yder tilskud til såvel private dagtilbud som privat pasning. Den kommunale sundhedstjeneste består af omkring 50 medarbejdere og den daglige ledelse varetages af den ledende sundhedsplejerske.

 

Dagtilbudschefen deltager i betjeningen af Børneudvalget, indgår i Børne- og Ungeområdets chefgruppe og leder dagtilbudsafdelingen på rådhuset, som består af omkring 20 medarbejdere. Ledere af kommunale dagtilbud refererer ligeledes til dagtilbudschefen.

 

For yderligere information se her:

Udviklingsplan for børn i dagtilbud 2020

Sundhedspolitik 2019-2022

www.frederiksberg.dk

 

Kvalifikationer og kompetencer

Vi tilbyder en spændende og indflydelsesrig stilling, og vi har tilsvarende forventninger til den kommende afdelingschefs kompetencer.

 

Vi forventer, at du:   

 

  • Har en lang videregående uddannelse eller baggrund i en pædagogisk uddannelse med videreuddannelse på universitetsniveau.

  • Har ledelsesmæssig erfaring, professionelt kendskab til dagtilbudsområdet og erfaring fra en politisk ledet organisation.

  • Har erfaring med budgetlægning og sammen med Børne-og ungeområdets stab kan være garant for en sikker styring af dagtilbudsområdets og sundhedstjenestens økonomi. 

 

 

Som leder forventer vi, at du: 

 

  • Har en høj grad af integritet og troværdighed, og at du finder stor mening i at gøre en forskel for alle børn.

  • Er visionær, energisk og ambitiøs i forhold til Frederiksberg Kommunes dagtilbudsområde og sundhedsindsats.

  • Er en god kommunikator både mundtligt og skriftligt og har gennemslagskraft, pondus og tydelighed i ledelsesstil.

  • Har politisk forståelse og tæft og flair for at oversætte mellem det politiske og fagprofessionelle miljø.

  • Har forståelse for de decentrale lederes position og udfordringer, og at du kan balancere og prioritere de mange forskellige opgaver. Såvel for dig selv som for dem, der referer til dig.

  • Kan lede gennem ledere og have fokus på udvikling af ledergruppen samtidig med, at du er synlig og nærværende leder for engagerede medarbejdere, der skal opleve, at du er åben for dialog og sparring.

  • Har fokus på etableringen af inkluderende børnefællesskaber som et grundelement i den løbende udvikling af kvalitet

 

 

Din synlighed og åbenhed skal også præge din tilgang til den øvrige organisation, hvor du skal fungere som brobygger i forhold til at etablere, vedligeholde og udvikle samarbejder på tværs du tænker i sammenhænge og helhedsløsninger.

 

Ansættelsesvilkår og proces

Ansøgning, cv og eksamensbevis skal være modtaget senest den 3. juni 2019.

1. samtaler afholdes den 12. juni 2019 og 2. samtaler den 21. juni 2019. Der gennemføres test mellem de to samtaler.

 

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til cheflønsaftalen. Forventet tiltrædelse den 1. august 2019.

 

Vil du vide mere? 

For yderligere oplysninger om stillingen kan Børne- og Ungedirektør Inger Andersen kontaktes på tlf. 28 98 00 01 eller e-mail inan03@frederiksberg.dk.

 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.

Vi er en moderne kommune, der betjener ca. 105.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Frederiksberg Kommune

Adresse 1
Rådhuset,
Adresse 1
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Adresse 2
Rådhuset,
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-05-2019
Udløber
03-06-2019
Kviknummer
LJA-73242054
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Ledelse
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Frederiksberg Kommune

Adresse
Rådhuset,
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-05-2019
Ansøgningsfrist
03-06-2019
Kviknummer
LJA-73242054
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Ledelse
Beliggenhed