Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingschef for økonomi, koncern og studieservice

Grønlands Selvstyre

Nuuk

Indrykket
30-07-2020

Afdelingschef for Økonomi, Koncern og Studieservice søges til Departementet for Uddannelse, Kultur og Kirke

 

Kan du lede en vigtig afdeling i departementet med højt kvalificerede medarbejdere, der har det økonomiske ansvar for udviklingen af nogle af de mest centrale elementer i vores samfund: skoler, kulturen og kirken?

 

Som afdelingschef for Økonomi, Koncern og Studieservice vil du få ansvaret for en afdeling, der varetager opgaver vedrørende bevillingslove på Finanslovens område 40, økonomistyring på uddannelses-, kultur- og kirkeområdet, udgiftsanalyser af politiske initiativer, uddannelsesstøtte- og kollegieområdet, bygninger og byggerier samt organisationsudvikling. Afdelingen varetager blandt andet opgaver i relation til økonomistyring af 1,2 milliarder kroner til uddannelses-, kultur- og kirkeområdet.

 

Du vil blive ansvarlig for finanslovsarbejde, budgetanalyser og udgiftsberegninger i forbindelse med reformudspil. Som afdelingschef skal du stå i spidsen for organisationsudviklingsopgaver, der både indeholder personaleadministration og koncernfælles opgaver.

Som en del af departementets øverste ledelse får du en væsentlig rolle i departementets fremadrettede strategiske arbejde. Du vil få ansvaret for en afdeling bemandet med ca. 12 engagerede medarbejdere, herunder 1 kontorchef samt faglige ledere. Du indgår i Departementets ledergruppe og skal bidrage til den politiske servicering af Naalakkersuisoq og være med til at kvalitetssikre politiske initiativer i forhold til drifts- og samfundsøkonomiske konsekvenser.

 

Vi forventer, at du har:

  • Relevant videregående uddannelse inden for samfundsforhold og/eller økonomi

  • Ledelseserfaring eller øvrige forhold i din hidtidige karriere, der har kvalificeret dig til personaleledelse

  • Kendskab til Selvstyrets centraladministration som arbejdsplads og Selvstyrets arbejdsprocesser

  • Kendskab til Departementets ressortområder

  • Et godt kendskab til grønlandske politiske forhold

  • Et godt kendskab til finansloven

  • Dobbeltsproget grønlandsk/dansk er en fordel 

Og at du har personlige kvalifikationer:

  • Evnen til at overskue mange processer på én gang og holde hovedet koldt i pressede situationer

  • Er udviklingsorienteret og formår at skabe holdbare og innovative løsninger i en politisk styret organisation

  • Har god situationsfornemmelse 

Departementet består af cirka 45 ansatte. Ledergruppen består ud over nærværende stilling af Departementschef, Afdelingschef for Kultur og Kirke, Afdelingschef for Uddannelse, og Afdelingschef for Juridisk Afdeling. Det er vigtigt i stillingen, at du bidrager til ledelsesteamet og kan samarbejde fortroligt og tillidsfuldt med dine ledelseskollegaer.

 

Ud over Departementet skal du på det økonomiske område tilsikre et godt samarbejde med departementets to underliggende styrelser; Uddannelsesstyrelsen og Digitaliseringsstyrelsen.

 

Stillingen søges besat 1. oktober 2020 eller efter aftale.

 

Ansøgningsfristen til stillingen er 23. august 2020.

 

For yderligere oplysninger, kontakt departementschef Karsten Peter Jensen, kapj@nanoq.gl eller +299 345000.

 

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er for tiden klassificeret/lønfastsat svarende til LR 38.

 

Lønnen med faste løndele i LR 38 udgør pr. 1. april 2020 månedligt Kr. 55.829 og årligt Kr. 669.953

 

Der vil i udgangspunktet ske ansættelse på overenskomstvilkår, hvor ansøger i forvejen måtte være tjenestemand i henhold til tjenestemandslove for det offentlige Grønland, kan der ske ansættelse på tjenestemandsvilkår.

 

Tjenestemænd i staten og ansatte efter en række AC-overenskomster, bl.a. overenskomsten mellem DJØF og Finansministeriet, har ret til tjenestefrihed uden løn i forbindelse med ansættelse under Grønlands Selvstyre. Indenrigsministeriet har ligeledes henstillet til kommuner og regioner, at der vises imødekommenhed over for ansøgninger om tjenestefrihed uden løn ved ansættelse under Grønlands Selvstyre. Bestemmelserne om tjenestefrihed omfatter også ægtefælle/samlever til personer, der ansættes under Grønlands Selvstyre.

 

For stillingen gælder, at der ingen højeste tjenestetid er fastsat og, at bestemmelserne om ydelse af godtgørelse for merarbejde, og bestemmelserne om godtgørelse for mistede fridage ikke finder anvendelse, arbejdstiden er i udgangspunktet 40 timer ugentligt.

 

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

 

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

 

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke Send ansøgning.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

 

 

Om Naalakkersuisut

Søger du udfordringer og har lyst til at præge hverdagen gennem dit arbejdsliv og være med til at forme fremtiden, så er et job hos Grønlands Selvstyre noget for dig.

Vi forventer stor ansvarlighed og vægter faglige kvalifikationer, en sund analytisk tilgang til tingene samt omstillingsparathed højt hos medarbejderne. Herudover er din evne til at strukturere hverdagen og bevare overblikket vigtig.

 

Grønlands Selvstyre består af en Centraladministration, med mere end 650 ansatte fordelt på flere departementer, samt en lang række decentrale enheder. Tilsammen er vi mere end 2500 mennesker tilknyttet Grønlands Selvstyre. Centraladministrationens opgave er, at sikre Naalakkersuisut (regeringen) et solidt politisk beslutningsgrundlag, samt at føre de politiske beslutninger ud i livet.

 

Du kan læse mere om Grønlands Selvstyre på http://www.naalakkersuisut.gl/job


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Grønlands Selvstyre

Adresse 1
Imaneq 4
3900 Nuuk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-07-2020
Udløber
23-08-2020
Kviknummer
LJA-80762109
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Grønlands Selvstyre

Adresse
Imaneq 4
3900
Nuuk
Grønland
Praktisk information
Indrykket
30-07-2020
Ansøgningsfrist
23-08-2020
Kviknummer
LJA-80762109
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed