Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingschef for HR og Service

Røde Kors i Danmark

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-09-2020

Røde Kors handler på de humanitære behov i Danmark og i verden. Vi tror på, at den vigtigste ressource i dette arbejde er de menneskelige.

Til at styrke den samlede HR-varetagelse i Røde Kors søger vi en fagligt stærk HR- og servicechef. Behovene for Røde Kors indsats er store, både i Danmark og internationalt, og som afdelingschef for HR og service får du en nøglerolle i forhold til at skabe rammerne for, at Røde Kors kan engagere flere og hjælpe flere mennesker også i de kommende år. 

HR og service er en nyetableret afdeling, som har ansvar for varetagelse af det samlede HR-område i Røde Kors, fra strategisk HR og kompetenceudvikling, over rekruttering, rådgivning og arbejdsmiljø, til personaleadministration og personalejura. Endvidere har afdelingen ansvar for sikring af god ekstern og intern service på tværs af organisationen, samt fortsat udvikling af Røde Kors frivillighus og velkomst.

Dine arbejdsopgaver
Du får det strategiske ansvar for HR, med fokus på at omsætte Røde Kors manifest Altid til stede til konkrete HR-indsatser i Danmark og internationalt. Afdelingen har en væsentlig opgave i solid HR-understøttelse og rådgivning af ledere og medarbejdere både i Danmark og i Røde Kors internationale arbejde, og skal fortsat være en efterspurgt sparringspartner for kolleger i ind- og udland. Samtidig har afdelingen fokus på at fastholde og udvikle Røde Kors som en attraktiv og foretrukken arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø. I forhold til kompetenceudvikling bliver udviklingen af det digitale akademi, som etableres i forlængelse af Røde Kors nye digitaliseringsstrategi, blandt prioriteterne i de kommende år.

I stillingen ligger endvidere det overordnede ledelsesansvar for at sikre en god og engagerende Røde Kors oplevelse for de 18.000 gæster, som hvert år besøger Røde Kors og mere end 30.000 mennesker, som hvert år kontakter Røde Kors. Afdelingen har ansvaret for drift og udvikling af de fysiske rammer på landskontoret, herunder vedligehold af en ældre bygning, samt organisering af Røde Kors frivillighus, som fortsat skal være en inspirerende ramme for udvikling af den frivillige indsats i Røde Kors.

Du bliver afdelingschef for 10 HR-medarbejdere, der dagligt understøtter 350 kolleger i Danmark og 100 udsendte medarbejdere i verdens brændpunkter, samt et team på 13 medarbejdere og endnu flere frivillige ledet af en sektionsleder, som har ansvaret for udvikling og daglig drift af Røde Kors Frivillighus, af Røde Kors interne og eksterne service, og af driften af landskontoret.

Som ny afdelingschef får du en unik mulighed for at sætte dit præg på stillingen og sikre synergien mellem afdelingens vigtige ansvarsområder.

Du indgår i Røde Kors øverste ledergruppe og refererer til Røde Kors vicegeneralsekretær.

Din profil

Vi har følgende forventninger til dine kvalifikationer:

  • Solid ledelseserfaring fra en større organisation eller virksomhed, gerne med internationalt udsyn

  • Stærkt fagligt funderet i både strategisk HR og personaleadministration

  • Erfaring med at skabe konkrete resultater på HR-området

  • Kandidatuddannelse inden for organisation og ledelse en fordel

  • Forståelse for værdien af den gode serviceoplevelse

  • Forståelse for og kendskab til værdien af det frivillige engagement

  • Erfaring med at få store tværgående projekter til at lykkes

  • Erfaring med daglig drift af et stort hus med meget engagerede medarbejdere

  • Udadvendt og humoristisk

  • En uformel og løsningsorienteret tilgang.

Løn og ansættelsesvilkår
Vi kan ikke matche lønniveauet i privatsektoren, men vi kan tilbyde et udviklende, udfordrende job, som i den grad er meningsfyldt. Lønnen ligger i spændet 71.000 77.000 kr. inkl. pension, alt efter dine kvalifikationer.

Du bliver en del af en meningsfuld og dynamisk arbejdsplads med en høj faglighed og et stærkt værdisæt. Arbejdstiden kræver, at du er fleksibel.

Ansøgning og yderligere oplysninger
Ansøgningsfrist er den 18. oktober. Vi modtager kun ansøgninger gennem vores rekrutteringssystem. Samtaler afholdes i anden halvdel af oktober, og der vil indgå en test mellem de to samtaler.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til vicegeneralsekretær Lene Krogh på 2446 8758 eller e-mail
lekro@rodekors.dk

Vi forventer at besætte stillingen pr. 1. december.

 

Røde Kors i Danmark

Røde Kors er altid til stede. Hver dag redder vi liv og ruster mennesker til at klare sig gennem kriser og katastrofer. I Danmark skaber vi fællesskaber og støtter samfundets sårbare til et bedre liv.

Vi hjælper mennesker på begge sider af konflikten og i de fjerneste egne af verden. Uden hensyn til nationalitet, religion eller politiske holdninger.

Vi er verdens største humanitære organisation med 11 millioner frivillige i 192 lande. Vi er en del af dit lokalsamfund, uanset hvor du bor. Med din hjælp kan vi altid være til stede, når der er brug for os.

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Røde Kors i Danmark

Adresse 1
Blegdamsvej 27
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-09-2020
Udløber
18-10-2020
Kviknummer
LJA-81178802
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Røde Kors i Danmark

Adresse
Blegdamsvej 27
2100
København Ø
Praktisk information
Indrykket
25-09-2020
Ansøgningsfrist
18-10-2020
Kviknummer
LJA-81178802
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Ledelse
Beliggenhed