Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingschef for Bæredygtig Governance til Sund & Bælt

Sund & Bælt Holding AS

København, Storkøbenhavn

Indrykket
30-11-2023

Brænder du for bæredygtighed og ønsker du en arbejdsplads med fokus på bæredygtig infrastruktur kombineret med et ledelsesansvar for et fagligt stærkt team? Har du erfaring med CSRD, taksonomi, bæredygtig governance og rapportering, og bidrager du til forretningens strategiske bæredygtighedsprioriteter?  Hvis du samtidig er god til at etablere og vedligeholde interne og eksterne relationer, så er du måske vores nye Chef for Bæredygtig Governance.

 

Jobbet

Som chef for afdelingen for Bæredygtig Governance får du en central opgave i at drive arbejdet med bæredygtig governance, heriblandt implementereringen af den nye Corporate Sustainability Reporting Directive og fremtidig EU-lovgivning på området. Der skal opbygges en koncernfælles tilgang til data, der skal ligge til grund for de nye rapporteringskrav. Og data og rapporteringskrav skal bistå til at videreudvikle bæredygtighedsstrategier og målsætninger for hele virksomheden.

 

Du får en alsidig stilling, hvor du viser en stærk procestilgang og -forståelse, en strategisk og politisk forståelse og kan gøre data og rapporteringskrav relevante i forretningsøjemed. Du har samtidig erfaring med personaleledelse og blik for, hvordan medarbejdere bedst motiveres i gennemførelse af større processer.

 

Konkret skal du være med til at:

 • Styre og videreudvikle arbejdet med implementeringen af CSRD

 • Sikre overblik og indsigt samt skabe et tydeligt beslutningsgrundlag for fremtidige bæredygtighedsprioriteter

 • Lede en afdeling af fagligt stærke og motiverede medarbejdere indenfor bæredygtighedsområdet

 • Understøtte en rettidig og kontinuerlig opfølgning på indsatser

 • Understøtte en klar og kommunikérbar rapportering i bred forstand

 • Imødekomme rapporterings krav.

 

Hvem er du?

Vi søger en afdelingschef, der har et godt overblik over ESG/CSR området og er eminent til at drive projekter i mål og kommunikere klart om resultaterne. Du god til at samarbejde, sætter en ære i at tage ansvar og levere resultater af høj kvalitet. Du samarbejder godt på alle niveauer i og uden for organisationen.

 

Du har talent og ambitioner for projekt- og personaleledelse og uddannelses mæssigt er du måske djøffer med teknisk indsigt eller du er naturvidenskabeligt uddannet med en bred interesse for samfundsforhold og tværfaglige processer.

 

Som person er du:

 • Analytisk årvågen og god til at løse problemer i opløbet

 • Lyttende, pragmatisk og løsningsorienteret i din tilgang

 • Forståelse for at arbejde på et projekt med stor politisk bevågenhed

 • Stærk i teamsamarbejde og videndeling

 • Udadvendt og kan skabe gode relationer til kollegaer og samarbejdspartnere.

 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk virksomhed, hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af en del af den ny oprettede Bæredygtigheds- og Myndighedsdivision og en del af ledelsesteamet med reference til bæredygtighedsdirektør på Femern-projektet i Sund & Bælt, Emilie Juel-Helwig. Vi har en uformel omgangstone, en stærk holdånd og højt ambitionsniveau. Vi tilbyder fleksible rammer for at udføre arbejdet med fokus på trivsel og faglig udvikling. I det daglige arbejde har du en stor kontaktflade i hele organisationen, som er kendetegnet ved et internationalt miljø med engagerede kolleger fra hele verden.

 

Løn

Vi tilbyder en lønpakke efter kvalifikationer, samt sundhedsforsikring og andre personalegoder. Dit primære arbejdssted er Sund & Bælts hovedkontor i København, med du må forvente kørsel efter behov til selskabets andre lokationer til eksempelvis Halsskov og Rødbyhavn.

 

Ansøgning

Ansøgning og CV eksamenspapirer uploades via nedenstående link senest den 31. december 2023. Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte bæredygtighedsdirektør på Femern-projektet, Emilie Juel-Helwig på tlf. 2252 4288.

 

Frist:

31-12-2023

 

Kontaktperson:

Emilie Juel-Helwig

Director

EMJH@femern.dk

 

Stillingstype:

Fuldtid

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Sund & Bælt Holding AS

Adresse 1
Vester Søgade 10
1601 København V
Danmark
Adresse 2
Vester Søgade 10
1601 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-11-2023
Udløber
31-12-2023
Kviknummer
LJA-85138370
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Kommunikation og medier, Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Sund & Bælt Holding AS

Adresse
Vester Søgade 10
1601
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
30-11-2023
Ansøgningsfrist
31-12-2023
Kviknummer
LJA-85138370
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Kommunikation og medier, Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed