Roskilde Kommune

Roskilde Kommune,

Roskilde
04-10-2017

Afdelingschef Børn og Unge

Kontakt

Roskilde Kommune

Rådhusbuen 1
4000
Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-10-2017
Udløber:
01-11-2017
Kviknummer:
LJA-49893825
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Roskilde Kommune søger en fremsynet, helhedsorienteret og samlende figur til Børn og Unge, der sætter borgeren og samarbejde på tværs i centrum.

 

Roskilde er en foregangskommune på det sociale område. Et sted man er stolt af at arbejde. En udviklingsorienteret tilgang med mod til at udfordre de gængse løsninger og faglige kompetencer på et højt niveau er karakteristisk for afdelingen.

 

Opgaven

Afdelingschefen har ansvaret for ledelse, drift og udvikling af Børn og Unge og er samtidig en del af chefgruppen i Skole og Børn. Det er afgørende at arbejde med og for helheden og bidrage til at føre Roskilde Kommunes visioner ud i livet. 

 

Afdelingschefen skal sætte retning og formidle den samlede fortælling og dermed give de konkrete indsatser mening og perspektiv i forhold til de overordnede mål.

 

Chefen skal med et tværgående blik understøtte fokus på en tidlig indsats og flytte indsatsen til i højere grad at hjælpe familien i hjemmet.

 

Ledelsesmæssig sparring med mellemledere, fastholde og fortsat udvikle en attraktiv arbejdsplads med høj trivsel og løbende kompetenceudvikling samt betjening af det politiske niveau er andre vigtige opgaver for afdelingschefen.

 

Personen

Det forventes, at den nye chef har indsigt i kerneopgaver og lovgivning på området, idet kompetencer og erfaringer vægtes højere, end hvilken formel uddannelsesmæssig baggrund man har. 

 

Ledelsesmæssig erfaring er en fordel, herunder med ledelse af ledere. Har du ikke erfaring med ledelse af ledere, skal talentet for ledelse være tydeligt.

 

Afdelingschefen skal have stærke relationelle og kommunikative kompetencer og skal kunne begå sig relevant på mange niveauer, herunder evne at udvikle og flytte organisationen i takt med, at krav og forventninger ændres. En stærk personlighed, stor integritet og solide analytiske evner er vigtige egenskaber, idet chefen skal kunne give relevant og indlevende med- og modspil og have en sikker hånd i beslutninger, men skal samtidig kunne flyttes af de gode argumenter.

 

Læs mere om stillingen på www.roskilde.dk eller www.muusmann.com.

 

Ansøgningsfrist: Onsdag den 1. november 2017.

 

Søg stillingen på www.muusmann.com/stillinger.

 

Yderligere oplysninger: direktør for Skole og Børn, Ane Kristine Christensen, telefon 46 31 32 00, eller direktør i MUUSMANN, Lars Bo Pedersen, telefon 40 22 87 18.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

Høje-Taastrup Kommune søger erhvervsservicechef

Høje Taastrup Kommune
Frist: 
01-10-2018

POLITISK CHEF TIL FINANSFORBUNDET

Finansforbundet
Frist: 
09-10-2018
Lignende job
Københavns Kommune
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-10-2018
Erhvervsministeriet
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-10-2018