Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ældrechef

Bornholms Regionskommune

Bornholm

Indrykket
02-11-2020

Bornholms Regionskommune (BRK) står over for at skulle ansætte en centerchef for Center for Ældre. En spændende stilling for dig med faglig indsigt og ledererfaring, som ønsker spændende udfordringer i en organisation i udvikling.

Bornholm ligger naturskønt i den sydlige del af Østersøen og har ca. 39.500 indbyggere fordelt på i alt 587 kvadratkilometer. Øen er kendetegnet ved et unikt og trygt fællesskab, hvor der er ro og plads til at trives, samtidig med at vores kommune har ambitioner, stærk fremdrift og et blomstrende iværksættermiljø.

Bornholms Regionskommune (BRK) er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, som løser mange og meget forskellige opgaver for det bornholmske samfund.

Som vores nye ældrechef har du det overordnede ansvar for Center for Ældre. Vores overordnede formål er at sikre Bornholms ældre borgere et aktivt, selvbestemmende og værdigt liv. Der er med budgetforliget for 2021 stor politisk og ressourcemæssig opbakning til området, og du får som ny ældrechef mulighed for at sætte dit eget præg i udmøntningen af de politiske prioriteringer.

Hverdagsinnovation er et nøgleord i vores arbejde på ældreområdet. Vi har stort fokus på udvikling og nye måder at løse kerneopgaven på, så vi kan sikre værdighed og nærvær i plejen af vores borgere, og samtidigt nedbringe sygefraværet hos vores medarbejdere. Vi har derfor en række spændende udviklingsprojekter i Center for Ældre, som du skal være med til at fortsætte og sikre gevinsterne af.

Som ældrechef har du ledelsesansvaret for centerets afdelingsledere og teamledere. Du skal udøve ledelse, så opgaveløsningen sker i samspil med og tæt på borgerne. Du skal involvere dine ledere og sikre sammenhold, trivsel og arbejdsglæde.

Center for Ældre har en god økonomi, og du skal som ældrechef sikre fortsat økonomisk balance og budgetoverholdelse. Vi er dog ambitiøse efter at drive centeret så effektivt så muligt, og du skal kunne skabe balance mellem fagligheden og økonomien.

Vi leder efter en ældrechef, som er udviklingsorienteret og visionær på centerets, medarbejdernes og borgernes vegne. Du har faglig indsigt i ældreområdet - enten fra en sundhedsfaglig uddannelse eller erhvervserfaring , og du har erfaring fra en kommune eller en anden politisk styret organisation.

Du har erfaring med ledelse af ledere og gode strategiske kompetencer. Det er et center i stor udvikling, og det er derfor vigtigt, at du kan lede dine medarbejdere sikkert gennem forandringsprocesser. Du er ambitiøs og visionær og brænder for at skabe de bedste rammer i organisationen i tæt samarbejde med ledergruppen og medarbejderne.

Du kommunikerer tydeligt og evner at lede med tillid og dialog som grundlag. Du forstår både det faglige og det politiske sprog og formår at oversætte og tage beslutninger, som giver mening for både politikere, medarbejdere og borgere.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Der er ansøgningsfrist d. 30. november klokken 12.00. Vi forventer, at du kan tiltræde senest den 1. februar 2021.

Der kan i forbindelse med rekrutteringen rettes fortrolig henvendelse til servicedirektør Trine Dorow på 30 18 18 00 eller chefkonsulent Bjarne Voigt Hansen (KLK) på 27 15 29 15.

Læs mere i jobprofilen her

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Bornholms Regionskommune

Adresse 1
Ullasvej 23
3700 Rønne
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-11-2020
Udløber
30-11-2020
Kviknummer
LJA-81337828
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Bornholms Regionskommune

Adresse
Ullasvej 23
3700
Rønne
Danmark
Praktisk information
Indrykket
02-11-2020
Ansøgningsfrist
30-11-2020
Kviknummer
LJA-81337828
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed