Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Advokatsamfundet søger jurist til tilsyn og strafferet

Advokatsamfundet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
28-04-2021

Om Advokatsamfundet

Advokatsamfundet arbejder på et politisk neutralt grundlag for borgernes og virksomhedernes retssikkerhed og for et velfungerende retssamfund. Advokatsamfundet værner om advokaternes uafhængighed og integritet.

 

En af Advokatsamfundets vigtigste opgaver er at føre tilsyn med alle landets advokater og advokatvirksomheder. Advokatsamfundet påser og håndhæver opfyldelsen af de pligter, der påhviler advokater, herunder at advokater overholder god advokatskik.

 

Jobbeskrivelse  
Du vil indgå i gruppen som tager på tilsynsbesøg hos landets advokater. Derudover vil en stor del af arbejdet bestå i efterforskning og behandling af disciplinærsager, ligesom du vil blive tilknyttet Advokatrådets Strafferetsudvalg, der bl.a. afgiver løbende høringssvar og behandler konkrete og generelle sager og initiativer på strafferetsområdet. Du vil herunder også få mulighed for at deltage i eksterne udvalg og arbejdsgrupper.

 

Du vil også kunne deltage i spændende projektarbejde, bl.a. om retssikkerhedsmæssige og politiske emner, ligesom du vil kunne forberede og deltage i faglige begivenheder i Advokatsamfundets regi, f.eks. Folkemødet.

 

Endelig vil du - alt efter din baggrund - også kunne varetage funktionen som anklager i advokatnævnssager, som er rejst af Advokatrådet, herunder ved fremmøde i Advokatnævnet.

 

Den rette kandidat

Du er cand.jur. med minimum nogle års erfaring. Det vil være en fordel, hvis du har baggrund i politi- og anklagemyndigheden, i en tilsynsmyndighed eller lignende, men det er din tilgang til opgaverne, der er afgørende. Vi lægger ligeledes vægt på et vist kendskab til advokatverdenen.

 

Du skal have gedigen juridisk indsigt og kunne arbejde selvstændigt, være omhyggelig, struktureret og effektiv, ligesom det er afgørende, at du er udadvendt og har gode samarbejdsevner. Det forudsættes, at du formulerer dig præcist i skrift og tale.

 

Vi er en organisation, der er præget af et stærkt sammenhold, en uformel omgangstone og et højt fagligt niveau. Vi arbejder målrettet med trivsel på arbejdspladsen. Det er derfor vigtigt, at du også har fokus på de menneskelige relationer til ledelse og kollegaer.

 

Det praktiske

Stillingen er på fuld tid (37,5 timer om ugen inkl. frokost) med flekstid. Du indplaceres i Advokatsamfundets løngruppesystem og aflønnes efter dine faglige og personlige kompetencer. Vi kan endvidere tilbyde pensionsordning, sundhedsforsikring og en attraktiv kantineordning.

 

Ansættelsesstart forventes at være 1. august 2021, og samtalerne afholdes derfor løbende. Er du interesseret, så send en kortfattet ansøgning mærket Jurist til tilsyn og strafferetsområdet samt CV og evt. andet relevant materiale til hr@advokatsamfundet.dk senest den 24. maj 2021.

 

Se mere om hvordan Advokatsamfundet behandler din ansøgning her.

 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Pernille Ekman på tlf. 33 96 97 98.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Advokatsamfundet

Adresse 1
Kronprinsessegade 28
1306 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-04-2021
Udløber
24-05-2021
Kviknummer
LJA-82024197
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Advokatsamfundet

Adresse
Kronprinsessegade 28
1306
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-04-2021
Ansøgningsfrist
24-05-2021
Kviknummer
LJA-82024197
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Beliggenhed