Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Advokatsamfundet søger en jurist med regnskabsforståelse

Advokatsamfundet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-02-2019

Advokatsamfundet står for tilsynet med alle landets advokater på områder som behandling af betroede midler, efteruddannelse, forsikring og hvidvask. Regeringen har med virkning fra januar 2019 vedtaget en række initiativer, som sætter klarere rammer for advokater og samtidig giver tilsynet en stærkere kompetence til at sætte ind over for advokater, der bryder god advokatskik. De nye initiativer indebærer en række ændringer for både tilrettelæggelsen og udførelsen af det fremtidige tilsyn.

Vi søger en erfaren juridisk konsulent, der kunne tænke sig at være en del af det nye tilsyn. Da en del af tilsynet går ud på at undersøge regnskaber, klarlægge pengestrømme mv. skal du kunne læse et regnskab og have god forståelse for tal. Det vil være en fordel, hvis du har indsigt i projektarbejde og er god til at få lovmæssige krav omsat til konkret praksis. Heri ligger bl.a. udvikling og opbygning af processer, fastlæggelse af krav til IT-understøttelse, implementering af nye arbejdsgange m.v. Du vil således også kunne drage nytte af en vis IT-forståelse.

Du skal endvidere kunne bevare overblikket, være organiseret, samarbejdsorienteret og udadvendt. Desuden må du kunne arbejde selvstændigt og kunne formulere dig klart i skrift og tale.

Afhængig af præferencer og kompetence kommer du til at deltage i det udkørende tilsyn hos landets advokater, ligesom du efter en indkøringsperiode skal kunne rådgive om reglerne for god advokatskik.

Samlet set kan vi tilbyde en afvekslende hverdag med juridiske opgaver på et højt fagligt niveau kombineret med, at du får direkte kontakt til en lang række advokater og til en bred vifte af myndigheder og organisationer. De nye initiativer skal omdannes fra abstrakte planer til konkrete handlinger, og i den proces vil du sammen med dine kolleger få lejlighed til at præge udviklingen.

Vi er en organisation, der er præget af et stærkt sammenhold, en uformel omgangstone og et højt fagligt niveau. Advokatsamfundet vægter trivsel på arbejdspladsen meget højt. Det er derfor vigtigt, at du også har fokus på de menneskelige relationer til ledelse og kolleger.

Stillingen er på fuld tid (37,5 timer om ugen) med flekstid. Du indplaceres i Advokatsamfundets løngruppesystem og aflønnes efter dine faglige og personlige kompetencer.

Er du interesseret i stillingen, så send en kortfattet ansøgning mærket Jurist med regnskabsforståelse til Tilsyn samt CV og andet relevant materiale til HR@sikker.advokatsamfundet.dk senest den 18. februar 2019. Vi forventer at holde samtaler den 22. februar.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Lars Økjær Jørgensen på tlf. 33 96 97 84 (direkte) eller souschef Pernille Ekman på tlf. 33 96 97 74 (direkte).

Advokatsamfundet er organisationen for alle advokater i Danmark og omfatter ca. 6.400 advokater.

Vi er 55 engagerede medarbejdere, der har fokus på trivsel, samarbejde og kvalitet. Se mere om Advokatsamfundet, herunder om sekretariatets organisering og væsentligste arbejdsområder på www.Advokatsamfundet.dk.

 

Del dette job

Kontakt
Advokatsamfundet
Kronprinsessegade 28
1306 København K
Praktisk information
Oprettet
01-02-2019
Udløber
18-02-2019
Kviknummer
LJA-70281151
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, Økonomi og regnskab
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Advokatsamfundet

Adresse
Kronprinsessegade 28
1306
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-02-2019
Udløber
18-02-2019
Kviknummer
LJA-70281151
Jobtype
Fuldtid
Fag
Jura, Økonomi og regnskab
Beliggenhed