Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Advokat/Jurist med speciale inden for entrepriseret og fast ejendom

DAB

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
12-05-2021

Vi søger en dygtig advokat eller jurist med praktisk erfaring inden for entrepriseret og fast ejendom til vores juridiske afdeling i DAB.

Vores nuværende kollega går på pension, og vi søger derfor en genbesættelse af stillingen som advokat/jurist. Konkret vil du skulle varetage og vurdere problemstillinger inden for et bredt juridisk område, herunder især entrepriseret, udbud og aftale- og kontraktsret. Du vil primært skulle sagsbehandle sager inden for entrepriseret og udbud for vores byggeafdeling, som varetager nybyggeri og renoveringssager. Ud over intern rådgivning af kolleger i DAB og bestyrelser i boligselskaber/boligafdelinger administreret af DAB, vil du tillige skulle forhandle løsninger i konflikter mellem på den ene side boligselskaber og på den anden side kontraktparter.

Vi søger primært profiler som har nyttig og praktisk erfaring inden for entrepriseret og fast ejendom, og som tidligere har arbejdet med området i nogle år.

Stillingen er især interessant for dig, som ønsker gode muligheder for en fornuftig balance imellem arbejde og familie/fritid. Der vil tillige være mulighed for hjemmearbejde efter aftale.

Vores juridiske afdeling består af i alt seks engagerede jurister, en lånesagskonsulent, tre beboerkonsulenter og en studentermedhjælper. Juristerne løser som virksomhedsjurister opgaver inden for et bredt felt af retsområder, der regulerer almene boligselskaber.

Vi har åbenhed og humor som fællestræk og lægger vægt på at yde en professionel og faglig stærk service for vores kunder i et arbejdsområde med mange forskelligartede opgaver.

DAB er en virksomhed, hvor redelighed, effektivitet og omsorg for beboerne går hånd i hånd med udvikling af boligområderne og et godt samarbejde med bestyrelserne.

Stillingen er en fastansættelse.

Løn er i henhold til brancheoverenskomst med AC. Som medarbejder i DAB får du desuden helbredssikring, gruppelivsforsikring, kantineordning, massageordning og flere andre personalegoder.

For yderligere oplysninger om stillingen, se stillingsprofil her, eller kontakt Teamchef for Juridisk afdeling, Simon Florian Hansen på mail sfh@dabbolig.dk eller på telefon             7732 0131.

Send din ansøgning og cv snarest muligt, og senest 4. juni 2021. Der forventes at blive afholdt 1. samtale i uge 23 (10. juni kl. 12-16 og 11. juni kl. 9-12) og 2. samtale i uge 24 (17. juni kl. 12-16 og 18. juni kl. 9-12).

Tiltrædelse pr. 1. august 2021 eller efter aftale.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

DAB

Adresse 1
Finsensvej 33
2000 Frederiksberg
Danmark
Tlf
77 32 00 00
Adresse 2
Finsensvej 33
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-05-2021
Udløber
04-06-2021
Kviknummer
LJA-82088374
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Grønlands Selvstyre, Forbruger- og Konkurrencestyrelsen

Grønlands Selvstyre, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse

Del dette job

Virksomhedsinformation

DAB

Adresse
Finsensvej 33
2000
Frederiksberg
Danmark
Tlf: 77 32 00 00
Praktisk information
Indrykket
12-05-2021
Ansøgningsfrist
04-06-2021
Kviknummer
LJA-82088374
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed