Gem annonce

Advokatfuldmægtige

Norrbom Vinding

København, Storkøbenhavn

Indrykket
30-06-2020

Norrbom Vinding er et højt specialiseret advokathus med fokus på arbejds- og ansættelsesret. Vi er førende på vores felt og rådgiver en lang række af landets mest interessante offentlige og private virksomheder.

Om jobbet

Som advokatfuldmægtig hos Norrbom Vinding får du branchens bedste uddannelse inden for arbejds- og ansættelsesret, og vi arbejder ud fra en model, som vi kalder mesterlære.

Du bliver tilknyttet en eller flere partnere, som du i tæt samarbejde med løser opgaver inden for partnernes specialer.

Du vil få mulighed for i samarbejde med husets partnere og øvrige advokater at varetage selvstændig rådgivning, indgå i teams, der typisk tilrettelægger og gennemfører rets- og voldgiftssager, tilrettelægger og gennemfører komplicerede overenskomstforløb samt yder strategisk rådgivning og løbende ansættelsesretlig rådgivning om bonus- og incentivesprogrammer, virksomhedsoverdragelser, større omstruktureringer osv. Du vil tillige få mulighed for at arbejde internationalt gennem Ius Laboris, der er en alliance af advokatfirmaer med fokus på arbejds- og ansættelsesret, og hvor Norrbom Vinding er det danske medlem. Alliancen dækker 50 lande og rummer 1.400 advokater.

Om dig

Du har et højt fagligt niveau og et stort engagement. Du kan lide at blive udfordret og er villig til at gå det ekstra skridt for at opnå det bedst mulige resultat. Du kan arbejde selvstændigt, men er samtidig en holdspiller. Du har interesse for arbejds- og ansættelsesret og/eller formueret/forvaltningsret/databeskyttelse.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig muligheden for at blive en del af vores unikke hold. Vi understøtter og bidrager til din faglige og karrieremæssige udvikling, og vi tilbyder en konkurrencedygtig løn og vilkårspakke.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Rasmus Linding på 45 35 25 39 53. Ansøgningen bedes sendt til iaa@norrbomvinding.com.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Norrbom Vinding

Adresse
Dampfærgevej 26
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-06-2020
Udløber
30-07-2020
Kviknummer
LJA-80562670
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Norrbom Vinding

Adresse
Dampfærgevej 26
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
30-06-2020
Ansøgningsfrist
30-07-2020
Kviknummer
LJA-80562670
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed
Gem annonce