Gem annonce
Dansk Sygeplejeråd

Dansk Sygeplejeråd,

København
05-01-2018

Administrerende direktør til Dansk Sygeplejeråd

Kontakt

Dansk Sygeplejeråd

Sankt Annæ Plads 30
1250
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-01-2018
Udløber:
26-01-2018
Kviknummer:
LJA-54104887
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Politik og samfund,
Sundhed
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:

Dansk Sygeplejeråd er en toneangivende faglig organisation med høj faglighed og professionalisme, hvor vi hver eneste dag arbejder for at styrke vilkårene for sygeplejersker og påvirke rammerne i sundhedsvæsenet. Vi arbejder for at styrke organisationens politiske interessevaretagelse og samarbejder bredt med mange forskellige interessenter. Vi vil gerne gå nye veje og komme endnu tættere på vores 76.000 medlemmer -  gennem medlemsinvolvering kan vi styrke Dansk Sygeplejeråds politiske handlekraft, synlighed og indflydelse.

 

Vi søger en visionær og strategisk direktør, som vil stå i spidsen for nytænkning af, hvordan vi fortsat er synlige og får indflydelse på den sundhedspolitiske dagsorden. Vi ønsker at videreudbygge et bredere politisk netværk. Som direktør er du ansvarlig for, at organisationen arbejder målrettet og koordineret med styrkelse af den politiske interessevaretagelse i feltet mellem at være en faglig organisation og en aktiv samfunds - og sundhedsaktør.

 

Den administrerende direktør ansættes af Hovedbestyrelsen og får under ansvar overfor Formanden ansvaret for organisationens samlede drift og økonomi samt den politiske sekretariatsmæssige understøttelse af organisationen nationalt og internationalt. DSR er organiseret med et centralt sekretariat, Lederforeningen, Sygeplejestuderendes Landssammenslutning, fem Kredse samt Vilvorde Kursuscenter.

 

Dansk Sygeplejeråd er en ambitiøs medlemsinvolverende organisation med 76.000 medlemmer, der gennem udvikling af de samlede ressourcer og potentialer i fællesskab varetager medlemmernes faglige, løn- og ansættelsesmæssige, organisatoriske og sundhedspolitiske interesser. For at sikre dette er det afgørende, at direktøren prioriterer og motiverer til et stærkt involverende samarbejde på kryds og tværs politisk og administrativt om gennemførelse af opgaver og indsatser.

 

 

Dine kompetencer:

Du har betydelig dokumenteret ledelseserfaring på direktionsniveau, er visionær og analytisk skarp samt har politisk og organisatorisk tæft. Du brænder for i samspil med organisationen at sætte og formidle en tydelig retning og mål for, hvor Dansk Sygeplejeråd skal bevæge sig hen. Herudover ønsker vi:

 

Relevant uddannelsesmæssig baggrund og forståelse:

 

 • Du har en videregående uddannelse og relevant lederuddannelse.

 • Du har erfaring fra eller god indsigt i sundhedsområdet, herunder sygeplejerskernes roller, kompetencer og ansvar.

 

Stærk og tydelig leder, der sætter retning:

 

 • Du har solid erfaring med ledelse af større organisationer, herunder ledelse af ledere.

 • Du har erfaring med udvikling af ledergrupper, er en stærk kommunikator og du sætter tydelig retning, mål og rammer.

 • Du er nytænkende og handlekraftig samt formår at skabe resultater i fællesskab både på afdelingsplan og på tværs af hele organisationen.

 • Du har en åben og motiverende ledelsesstil, hvor du udviser tillid og sikrer resultater ved konstruktiv feedback og handlekraftige ledelsesstrukturer, der giver plads og råderum.

 

Solid erfaring fra politisk styret organisation og en stærk samfundsorienteret profil:

 

 • Du har erfaring med interessevaretagelse fra en politisk styret organisation eller virksomhed.

 • Du tænker og agerer visionært og langsigtet både i forhold til samfund, sundhedsområdet, økonomi og ledelse. Du kan dokumentere, at du agerer klogt i politiske og samfundsmæssige dagsordner.

 • Du har flair for politisk understøttelse og evner at forventningsafstemme og omsætte politiske beslutninger til handling. Herunder hvordan man kan anvende analyser og dokumentation til at give de politiske budskaber endnu mere slagkraft.

 

Dygtig til at opbygge og vedligeholde netværk:

 

 • Du har et godt netværk og evner at udbygge dette for at kunne fortsætte arbejdet med at profilere organisationen

 • Du forstår at navigere i komplekse sammenhænge med mange forskellige relationer og interesser og du kan skabe gode relationer både internt og eksternt.

  

Vi tilbyder et indholdsrigt og udfordrende job i en faglig velprofileret organisation med en stor spændvidde af opgaver i et værdibaseret miljø, hvor der er unik mulighed for at gøre en forskel.

 

Løn forhandles individuelt efter kvalifikationer.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning samt CV senest den 26. januar 2018 kl. 12:00 via linket forneden. Der vil i forbindelse med rekrutteringen anvendes test, hvilket du skal være indstillet på.

 

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Formanden for DSR Grete Christensen,

tlf. 4695 4009 eller HR- og sekretariatschef Jacqueline Uhrskov Christoffersen, mobil 2895 7424.

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, etnisk baggrund og religiøst tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

 

Dansk Sygeplejeråd flytter grænser i organisation, fag og samfund. Vi er en partipolitisk uafhængig organisation, der varetager over 76.000 sygeplejerskers interesser. Vi arbejder for at sygeplejersker aflønnes i forhold til professionens høje værdi for samfundet, for en professionel sygepleje af fagligt høj kvalitet og deltager aktivt i den sundhedspolitiske debat. Læs mere om Dansk Sygeplejeråd på www.dsr.dk.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Populære job

Regnskabschef

FOF København
Frist: 
01-02-2018

Vil du være Danske Advokaters nye retschef?

Danske Advokater
Frist: 
26-01-2018

Projektleder til bæredygtighedsindsats

Wonderful Copenhagen
Frist: 
26-01-2018
Lignende job
PLUS AGENCY ApS
København, Storkøbenhavn
Frist:
22-01-2018
Memox & Øresund Psykoterapi ApS
København, Storkøbenhavn
Frist:
01-02-2018