Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrerende direktør til By- og Kulturforvaltningen

Odense Kommune

Odense, Fyn

Indrykket
17-09-2020

Topledelse i centrum af Odense

I Odense har vi en klar vision for vores by. Den sætter en bæredygtig retning for udviklingen af fremtidens velfærd, byens fysiske og mentale transformation til storby og for den fortsatte udvikling i vækst og beskæftigelse.

Odense er en by i bevægelse, hvor der er plads til mod og skabertrang. En by, hvor det er nemt at starte og drive virksomheder til vækst. En by, hvor kunst-, fritids- og kulturlivet er storbygenerator, og en by, der skaber rum til byens kreative og iværksættere.

Odenses små og mellemstore virksomheder er i vækst og bidrager til at drive udviklingen af byen. Som kommune har vi særlig fokus på at understøtte, vejlede og sikre god interaktion mellem virksomhederne. Odense er allerede verdens centrum for kollaborative robotter, men vi drømmer om at gøre Odense til verdens bedste robotby.

Byen vokser, og flere mennesker skal sikres ren luft og mindre støj, hvor de bor og opholder sig. Samtidig skal odenseanerne have en mobilitet, der fungerer i hverdagen, og som understøtter det sunde og bæredygtige valg.

By- og Kulturforvaltningens kerneopgave er at sikre bæredygtige løsninger for Odense, der fremmer økonomisk vækst og menneskelig værdi. Dermed har By- og Kulturforvaltningen en helt central rolle for Odenses transition, og By- og Kulturudvalget har formuleret 6 konkrete effektmål, der understøtter virkeliggørelsen af Bystrategi 2019 og de afledte Odensemål.

Ambitionsniveauet er blandt de højeste i landet, og der er positive resultater på alle forvaltningens fire fagområder; Bæredygtighed og Mobilitet, Drift og Anlæg, Fritid og Kultur og Byudvikling og Økonomi. Forvaltningens opgaveportefølje er unik i erkendelse af, at Odenses transformation ikke alene er et spørgsmål om bygninger og veje, men om kulturel vækst i tæt samklang med, og på mange måder betinget af, udvikling af land og by. Forvaltningen er anerkendt for sin faglige kvalitet og leveringsdygtighed selv i en omskiftelig og krævende forandringsproces, hvor organisationen er blevet tilpasset.

Odense Kommune tilbyder en stilling med en markant høj grad af kompleksitet og betydning for Odense både i forhold til interessentlandskab, opgaver, snitflader og fagligheder. Det altafgørende for den kommende administrerende direktør vil være evnen til at samle ledere og medarbejdere om Odenses Bystrategi, Odensemålene og By- og Kulturudvalgets 6 effektmål, der skal udgøre det naturlige fokus for alle forvaltningens aktiviteter. Målene skal forfølges i en balance mellem forvaltningens sikre drift og det løbende behov for udvikling og tilpasning og i et åbent og inviterende samspil med de øvrige forvaltninger og Odenses partnere, borgere og virksomheder.

Der er tale om en rolle, der stiller helt særlige krav til organisatorisk, politisk og strategisk forståelse. Den kommende administrerende direktør skal have flair med mange facetter og kunne overskue og handle i en kontekst med mange samtidige rationaler og interesser. Det stiller store krav til musikalitet og rytme, både i det daglige virke og i den større politiske og strategiske arena.

Vi forventer, at den kommende administrerende direktør har en erfaringsbaggrund, der matcher Odenses vision, ambitioner og den komplekse opgave. Vi mener blandt andet, at det forudsætter erfaring fra koncerntopledelse på direktør- og chefniveau fra et eller gerne flere af By- og Kulturforvaltningens ressortområder.

Hør mere om stillingen i denne video

Læs mere om Odense Kommune, By- og Kulturforvaltningen og ansættelsesprocessen på www.odense.dk/job og i det uddybende notat

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV (referencenummer: DK-07671). Ansøgningsfristen udløber den 18. oktober 2020.

Om virksomheden

Læs om Odense Kommune på: www.odense.dk


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Odense Kommune

Adresse 1
Flakhaven 2
5000 Odense C
Danmark
Adresse 2
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-09-2020
Udløber
18-10-2020
Kviknummer
LJA-81110922
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Odense Kommune

Adresse
Flakhaven 2
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Indrykket
17-09-2020
Ansøgningsfrist
18-10-2020
Kviknummer
LJA-81110922
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed