Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrerende direktør til Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommune

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
29-12-2020

Vil du stå i spidsen for Københavns Kommunes beskæftigelses- og integrationsindsats? Hjælpe de mange covid19-nyledige tilbage i job? Styre forvaltningen godt igennem de kommende års forandringer? Og agere strategisk medspiller på det politiske niveau?

Som administrerende direktør for Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen (BIF) har du det overordnede ansvar for, at forvaltningen opnår de resultater, som er fastsat politisk af borgmesteren, Beskæftigelses- og Integrationsudvalget og Borgerrepræsentationen på beskæftigelses- og integrationsområdet.    

Konkret arbejder udvalget i perioden 2018-2021 med fire strategiske fokusområder

  • BIF skal hjælpe udsatte til hurtig afklaring, så de udsatte kan komme videre

  • BIF skal gennem øget samarbejde med virksomhederne sikre bedre match mellem ledige københavnere og virksomhedernes efterspørgsel efter arbejdskraft

  • BIF skal sikre god servicekultur og medarbejdertrivsel gennem tillidsbaseret ledelse og empowerment

  • BIF skal styrke integration af københavnere med ikke-vestlig baggrund

 

Disse fokusområder vil være styrende for arbejdet, hvor både borgere og virksomheder skal opleve, at kommunen er en professionel og seriøs samarbejdspartner. Aktuelt skal der tages højde for, at covid19-krisen har medført, at København har 6.000 ekstra ledige, ligesom en række lokale virksomheder er voldsomt udfordret.

Samtidig vil det blive din opgave at geare forvaltningen til de ændringer, der forventeligt rammer især beskæftigelsesområdet i de kommende år. Finansieringen af den nye Arne-pension betyder nye krav til opgaveløsning og effektivitet. Arbejdet med at forberede implementeringen af helhedsorienteret indsats for borgere med komplekse problemer skal for alvor i gang i 2021.

Og i horisonten venter nye ændringer af beskæftigelsesområdet som følge af de kommende 2. generationsreformer.

Din opgave er som øverste leder at sætte den overordnede retning og ramme for forvaltningen og sikre implementering af de politisk vedtagne strategier med vægt på de ønskede effektmål, ligesom du har det overordnede ansvar for en ansvarlig drift og administration i forvaltningen. Samtidig har du ansvaret for at sikre en fortsat udvikling af organisationen, så forvaltningen er klar til de mange forandringer, der venter.

Du skal med andre ord have en stærk faglighed og samtidig kunne udvise et lederskab, som viser vejen og får andre til at følge dig. Det betyder, at du både skal have blik for at sørge for en stabil og balanceret daglig opgaveløsning i en stor driftsorganisation og samtidig kunne lede den nødvendige udvikling på et område med mange samarbejdspartnere og interessenter.

Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen er en af syv forvaltninger i Københavns Kommune. Du kan læse mere om forvaltningen på www.kk.dk.

Vi forventer 

Du har flere års topledererfaring fra offentlig eller privat virksomhed, en relevant akademisk uddannelse og gerne en vis arbejdsmarkedspolitisk faglighed.

Du kan sætte den strategiske retning i direktionen og sikre en klar kommunikation i forvaltningen og i ledelsen. Du kan lede, understøtte, kommunikere og motivere, så det gør en positiv forskel for alle vores engagerede chefer og medarbejdere og for vores borgere og virksomheder.

Endelig skal du være en god samarbejdspartner for borgmesteren og udvalget, de øvrige forvaltninger i Københavns Kommune, det lokale erhvervsliv og i forhold til eksterne samarbejdspartnere i arbejdsmarkeds- og erhvervsorganisationer, andre kommuner, mv.

Dine personlige kompetencer

  • Stort overblik, politisk forståelse og stærkt lederskab på topchefniveau

  • Evne til at sætte retning og tænke kreative løsninger i en omskiftelig tid 

  • Sans for både at skabe udvikling og have fokus på ansvarlig drift

  • Evne til at kommunikere klart og tydeligt både eksternt og internt

  • Personlig power og drive med glimt i øjet

 

Ansættelsesbetingelser

Ansættelsesprocessen vil foregå i januar.

Stillingen forventes besat på kontraktvilkår.

Lønnen vil udgøre 1.712.754 kr. årligt. Hertil kommer pension på 20,17%.

Nærmere information

Du er velkommen til at kontakte Eva Zeuthen Bentsen fra Zeuthen Storm på 2086 0325 eller administrerende direktør Søren Hartmann Hede fra Økonomiforvaltningen på 5121 5160 for en fortrolig drøftelse.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 12. januar 2021


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune

Adresse 1
Rådhuspladsen 1
1599 København V
Danmark
Web
Adresse 2
Rådhuspladsen 1
1599 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-12-2020
Udløber
12-01-2021
Kviknummer
LJA-81529041
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Rådhuspladsen 1
1599
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-12-2020
Ansøgningsfrist
12-01-2021
Kviknummer
LJA-81529041
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed