Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrationsbachelor/Økonomikonsulent søges til økonomistyring

Frederiksberg Kommune, Rådhuset

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
27-09-2022

Har du lyst til at indgå i et stærkt samarbejdende team med en høj faglig standard og et godt socialt miljø? Vil du sammen med dygtige kollegaer udarbejde det bedste grundlag for økonomistyring? Vil du gerne udvikle dig selv og dine opgaver? Så har vi jobbet til dig?

 

I Økonomienheden for Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet i Frederiksberg Kommune arbejder vi med at give den bedste økonomiunderstøttelse af institutioner og afdelinger. Vi skaber overblikket over økonomien, så institutionerne kan koncentrere sig om borgerne. Vi er et stærkt team på 12 personer, men mangler en engageret og dygtig kollega til at arbejde med økonomistyring på hjælpemiddelsområdet og plejeboligområdet.

 

Du kommer også til at arbejde med aktivitetsdata for områderne, så der skabes sammenhængen mellem økonomi og den underliggende aktivitet for de forskellige institutioner. Her kan bl.a. nævnes udviklingen i brugen af særlige typer af hjælpemidler, belægning og venteliste for plejecentre samt sammenhængen til andre områder bl.a. hospitaler, hjemmehjælp og særlige døgnpladser.

 

Du vil få mulighed for at udvikle dine økonomiske kompetencer og sætte dit præg på dine opgaver. Du skal kunne levere en solid og sikker økonomiunderstøttelse og gerne hæve den et niveau. Det drejer sig f.eks. om gode prognoser, en brugbar kontoplan og retvisende budgetter baseret på klare forudsætninger. Det vil ske i tæt samarbejde med dine kollegaer og leder.

 

Om os

Frederiksberg Kommune er kendt for en stærk økonomistyring, hvor der både er plads til nytænkning og nærværende understøttelse af vores institutioner og fagafdelinger.

 

Vi har samlet vores økonomifunktioner i én og samme afdeling fra 1. januar 2022. Det har vi gjort, fordi vi ønsker at videreudvikle vores økonomistyring til i endnu højere grad at favne en tværgående og helhedsorienteret styring, samtidig med at understøttelsen af vores institutioner og fagafdelinger styrkes, så de fuldt ud kan koncentrere sig om at levere velfærd til kommunens ca. 103.500 borgere.

 

I denne stilling vil du blive ansat i Økonomienheden for Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet. Her er vi 12 dygtige og glade kollegaer. Vi har et godt fagligt samarbejde og et stærkt socialt fællesskab, som du vil blive en del af.

 

Om dig

Vi søger en engageret kollega med et stort engagement og gåpåmod. Du skal have lyst til at indgå i et stærkt samarbejdende team.

 

Vi forventer, at du:

  • har en uddannelse som professionsbachelor inden for samfundsfag eller administration f.eks. administrationsbachelor eller administrationsøkonom - nyuddannede opfordres også til at søge. Personer med andre relevante uddannelser både på bachelor og kandidatniveau kan også søge.

  • kendskab til Prisme og Silkeborgdata er en fordel, men ikke et krav

  • er analytisk stærk

  • har gode kompetencer inden for Excel eller lyst til at udvikle dem

  • er grundig og løser opgaver med høj kvalitet

  • er god til at samarbejde

  • er interesseret i at lære om og specialisere dig inden for ældreområdet

 

Opgaveporteføljen kan justeres efter kandidaten

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Lønnen fastsættes ud fra dine erfaringer og kvalifikationer efter gældende overenskomst og forhandling mellem kommunen og den relevante faglige organisation. Der er tale om en varig stilling på 37 timer ugentligt. Der er flextid.

 

Ansøgningsfrist er torsdag den 20. oktober. 1. samtale forventes afholdt mandag den 24. oktober og evt. 2. samtale onsdag den 26. oktober.

 

Forventet start hurtigst muligt eller senest den 1. december. Din titel vil være økonomikonsulent.

 

Vil du høre mere om stillingen så kontakt enhedsleder Rune Hagel Andersen på tlf. 2898 0333 eller faglig koordinator Bjørn Bach på tlf. 2898 0259.

 

Frist:

20. oktober 2022

 

Kontaktperson:

Vil du høre mere om stillingen så kontakt enhedsleder Rune Hagel Andersen på tlf. 2898 0333 eller faglig koordinator Bjørn Bach på tlf. 2898 0259.

 

Jobområde:

Andre job, Administration

 

Afdeling/institution:

Økonomi og Udbud

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Frederiksberg Kommune, Rådhuset

Adresse 1
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Adresse 2
Rådhuset,
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-09-2022
Udløber
20-10-2022
Kviknummer
LJA-84069498
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Frederiksberg Kommune, Rådhuset

Adresse
Rådhuset,
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-09-2022
Ansøgningsfrist
20-10-2022
Kviknummer
LJA-84069498
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed