Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Adjunkt/lektor med en økonomi- og administrationsfaglig profil til forvaltnings- og administrationsuddannelserne

Københavns Professionshøjskole

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-11-2019

Har du viden om og indsigt i økonomiske styreformer, konkret økonomistyring samt offentlig administration bredt set? Og har du lyst til at dele din viden om offentlig økonomi og administration og skabe engagement hos vores studerende? Kan du svare ja til de spørgsmål, er det måske dig, vi mangler.

 

Ved Institut for Forvaltnings- og Administrationsuddannelse på Københavns Professionshøjskole er det vores hovedopgave at uddanne morgendagens administrative medarbejdere, hvilket vi gør gennem to professionsbacheloruddannelser samt en erhvervsakademiuddannelse. Herudover bidrager vi til opgaveløsningen i forhold til videreuddannelse for erfarne praktikere og laver forsknings- og udviklingsprojekter i tæt samarbejde med aktørerne i den offentlige sektor.

 

Vi er gennem vores uddannelser optaget af at bidrage til velfærdssamfundets udvikling, hvilket vi sigter på at gøre gennem dimittender, der aktivt spiller sammen med og understøtter den offentlige sektors øvrige velfærdsprofessioner.

 

Om jobbet

Som adjunkt/lektor vil du varetage fagspecifik undervisning inden for det offentlige økonomiske samt samfundsfaglige område. Det vil ofte være tværfaglig undervisning og vejledning af primært unge på vores grunduddannelser, men også undervisning af erfarne praktikere på efter- og videreuddannelse.

 

En del af dine opgaver er desuden at planlægge undervisningen og bidrage til udvikling af undervisningsmateriale, f.eks. cases, øvelser og obligatoriske opgaver i tæt samarbejde med dine kolleger. Afhængigt af dine kompetencer vil du få fagansvar for nogle af vores uddannelsesmoduler.

 

Som adjunkt/lektor kommer du til at indgå i et hold af fagligt stærke personer. Vi har fokus på at udvikle viden og undervisning inden for vores forskellige fagområder og vi tager del i forsknings- og udviklingsprojekter inden for det forvaltningsfaglige og administrative område. Vi arbejder med, at undervisningen altid er dialogbaseret og praksisnær.

 

Hos os vil du skulle:

 • undervise inden for områderne offentlig økonomi og forvaltning

 • påtage dig fagansvaret for ét eller flere af vores økonomiske fagmoduler på kort eller længere sigt

 • indgå i uddannelsesudviklingen af de forskellige uddannelser

 • indgå i forsknings- og udviklingsprojekter inden for forvaltnings- og administrationsområdet.

 

Din profil

Du har en bred økonomisk teoretisk indsigt, og gerne praktisk erfaring med offentlig økonomi og offentlig forvaltning. Du har en relevant uddannelse inden for det forvaltningsfaglige felt på kandidat-, master-, eller ph.d. niveau. Er du uddannet professionsbachelor i offentlig administration med en kandidatoverbygning og erfaring fra feltet, vil det være en fordel.

 

Vi forestiller os, at du - ud over stærke dokumenterede faglige kompetencer inden for fagområdet også har:

 • interesse for faglig formidling, undervisning og praksisnær læring

 • større eller mindre praksiserfaring med offentlig økonomi og administration

 • gode kommunikative kompetencer, mundtligt som skriftligt

 • et godt hoved fyldt med godt humør.

 

Din arbejdsplads

Du bliver en del af et spændende institut, hvor der er højt til loftet, en uformel tone og dygtige og ambitiøse kolleger med et stærkt fællesskab. Vi vægter både det faglige og det sociale, og du vil i dit arbejde have stærke muligheder for at præge din opgaveløsning i samspil med dine kolleger i instituttet, men også i forhold til de øvrige uddannelser på Københavns Professionshøjskole.

 

Institut for Forvaltnings- og Administrationsuddannelser er organisatorisk placeret på Det Pædagogiske og Sundhedsfaglige Fakultet. Vi udbyder pt. fire uddannelser. Katastrofe- og Risikomanager, Professionsbachelor i offentlig forvaltning, Professionsbachelor i skat samt Administrationsøkonom.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse pr. 1. februar 2020.

 

Du bliver ansat efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1065 af 4. juli 2016 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

 

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i vores ambitiøse lektorkvalificeringsforløb. Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse ved en professionshøjskole. jf. Bekendtgørelse nr. 1227 af 23. oktober 2018 om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler, Danmarks Medie og Journalisthøjskole og visse maritime uddannelsesinstitutioner.

 

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 86, 2200 København N.

 

Nærmere oplysninger

Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

 

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning Fælles om fremragende undervisning på www.kp.dk.

 

Læs også mere om vores uddannelser:

 • Administrationsbachelor

 • Professionsbachelor i skat

 • Administrationsøkonom

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Sonny Englund på tlf. 51 63 28 70 eller lektor Ronnie Neumann Fløjbo på tlf. 24 29 64 65.

 

Interesseret?

Er du interesseret, så send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest tirsdag den 3. december 2019.

 

Vi forventer at holde 1. samtaler mandag den 9. december 2019 og 2. samtaler mandag den 16. december 2019.

 

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Professionshøjskole

Adresse 1
Tagensvej 18
2200 København NV
Danmark
Adresse 2
Tagensvej 18
2200 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-11-2019
Udløber
03-12-2019
Kviknummer
LJA-77675757
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Professionshøjskole

Adresse
Tagensvej 18
2200
København NV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-11-2019
Ansøgningsfrist
03-12-2019
Kviknummer
LJA-77675757
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed