Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AC'er til national digitalisering

Grønlands Selvstyre, Digitaliseringsstyrelsen

Nuuk

Indrykket
22-09-2022

Brænder du for lige adgang for alle til det offentlige og for at gøre livet lettere for borgere og ansatte i det offentlige. Ser du tingene i en større kontekst, tænker du enkelte dele ind i en helhed, kan du planlægge, koordinere og arbejde på tværs af forskellige organisationer og fagområder. Har du kendskab til de forskellige aspekter af vores samfund, og hvordan de spiller sammen, så er det dig vi søger.

 

Vi søger en ACer til projektledelse i Digitaliseringsstyrelsens projektafdeling.

 

Vores projekter udspringer af den nationale digitaliseringsstrategi, og vi arbejder med nationale fælles offentlige projekter og standarder, der kræver at du har evnen til at se det store perspektiv, at se dit projekt i sin helhed og i den sammenhæng det indgår i eller bliver en del af. Eksempler på projekter vi leder: Grønlands grunddataprogram og projekter herunder, organisationsprojekter som implementeringen af ISO 27001, en min side til sullissivik.gl og derudover arbejder vi med foranalyser, der afgør om et projekt skal opstartes eller ej. 

 

Digitalisering handler om mennesker og om forandring, og det er derfor vigtigt, at du kan forandringslede og samarbejde med de mange forskellige interessenter, der er en del af dine projekter.  Forandrings- og projektledelsen stiller krav til dine kommunikationsevner, og derfor skal kommunikation falde dig naturligt. 

 

Vores brugerrettede fokus stiller krav til, at du forstår at inddrage brugere på forskellig vis, og at du kan lede dem igennem en forandring.

 

En sans og en interesse for det digitale område er naturligvis en fordel. Vi forventer ikke, at du er digital guru, da du vil løbende vil komme ind i området. 

 

Kompetencer som analytisk, kommunikerende og koordinerende - de klassiske grundkompetencer du har som akademiker kommer i spil i denne stilling. Dine kompetencer fra universitet er vigtige for os, da vi nok skal klæde dig på til det at være projektleder, at kunne forankre osv.

 

Det betyder, at vi forventer, at du:

 • arbejder strategisk og er god til at skabe overblik

 • får aktiviteter og projekter sikkert i mål

 • inddrager og sikrer samarbejde med relevante interne og eksterne interessenter

 • formår at omsætte ideer og behov til konkrete produkter og planer

 • har klar forståelse af forholdet mellem eget ansvarsområde og resten af organisationen

 • kan planlægge og tilrettelægge strategiske og konkrete opgaver

 • ikke sidder med foldede hænder og venter på, at andre fortæller dig, hvad du skal kaste dig over, men selv initierer aktiviteter i dine projekter

 • kan afdække processer

 • kan forholde dig til brugernes behov

 • kan formidle komplicerede problemstillinger på en let og forståelig måde

 

Dine faglige kompetencer:

 • Relevant universitetsuddannelse

 • Erfaring med projektledelse og har styr på basale projektledelsesværktøjer.

 • Det er ikke et krav, da der er mulighed for projektledercertificering og oplæring.

 • Erfaring med forankringsarbejde

 • Gerne erfaring med politisk styrede organisationer og projekter

 • Taler og skriver gerne grønlandsk, dansk og engelsk

 

Den manglende brik i vores team:

 • Er glad og udadvendt - du sætter pris på vores state of the art humor

 • Har en god energi og et drive, der er med til at folk med på forandringerne

 • Kan lide en travl hverdag

 • Kan arbejde selvstændigt, men sætter også pris på kollegaskabet og det at samarbejde

 • Har gode samarbejdsevner på tværs af faggrænser og interesser og mod på at indgå i dialog på flere niveauer i organisationen - fra pedellen til topledelsen

 • Er struktureret og har systematisk tilgang til problemstillinger

 • Kan sætte luppen for øjet og finde en løsning på problemer

 • Tager ansvar for at følge opgaverne til dørs

 • Har gå-på-mod og tålmodighed

 • Kender til vores samfund og kultur

 

Bliver du grebet og tænker, at det lige er dig, så er det nu du skal gribe muligheden for at søge et job, hvor du er med til at gøre samfundet digitalt mere struktureret, standardiseret og gøre det lettere at være digital borger.

 

Om Projektafdelingen

Projektafdelingen består af engagerede projektledere, der alle leder fælles offentlige projekter knyttet op på den nationale digitaliseringsstrategi. Vi arbejder gennemgående i alle projekter med standardisering, brugervenlighed og forankring. Der er højt til loftet, plads til nye ideer, nye måder at gøre tingene på, og der er ikke langt fra idé til udførelse. Vi har fokus på høj kvalitet, samarbejde og på best practice.

 

Vi er ikke bange for at teste nye ideer af eller nye måder at gøre tingene på. Projektledelse er vores fag og udover de forskellige akademiske baggrunde vi har, er der rum til at tale, udvikle og dykke ned i vores fag.

 

Om Digitaliseringsstyrelsen

Digitaliseringsstyrelsen sætter retningen for en sikker digital fremtid for det grønlandske samfund ved at udvikle standardiserede digitale løsninger. Styrelsen går forrest i udviklingen af sikre - standardiserede - digitale løsninger for det grønlandske samfund.

I Digitaliseringsstyrelsen arbejder vi både med digitalisering af Grønland og IT-drift af Grønlands Selvstyre. Styrelsens ansvarsområder er omfangsrige, og det samme er interessen og forventningerne til styrelsens rettidige leverancer. Vi er stolte af at varetage det overordnede ansvar for digitalisering af Grønland, og det er en opgave vi går til med stor ydmyghed. Det stiller krav til både vores faglighed og personlige kompetencer - hvilket giver os en travl og alsidig hverdag. Derfor arbejder vi målrettet med høj medarbejdertrivsel igennem gode samarbejdsevner respekt for forskellighed både fagligt og personligt - og fokus på højt niveau af integritet i opgaveløsningen.

Du kan læse mere om styrelsen og den nationale digitaliseringsstrategi på digitalimik.gl

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

 

Bolig

Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler. Der kan ikke anvises bolig til personer, der i forvejen har en personalebolig eller en anden bolig ejet af kommunen eller Grønlands Selvstyre. Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

 

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning. Det er ikke muligt at holde større husdyr eksempelvis hund eller kat i personale- eller vakantboligen.

 

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke Send ansøgning.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

 

Ansøgningsfrist:

17. oktober 2022

 

Kontaktperson:

Avijâja A. Mouradi

345962

 

Ansættelsestype:

Fuldtid

 

Ansættelsesform:

Overenskomstvilkår

 

Arbejdsområde:

IT

 

Geografisk område:

Kommuneqarfik Sermersooq

 

Departement:

Digitaliseringsstyrelsen / Digitalimik Sullissinermut Aqutsisoqarfik

Imaneq 4

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Grønlands Selvstyre, Digitaliseringsstyrelsen

Adresse 1
Imaneq 4
3900 Nuuk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-09-2022
Udløber
17-10-2022
Kviknummer
LJA-84054625
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Grønlands Selvstyre, Digitaliseringsstyrelsen

Adresse
Imaneq 4
3900
Nuuk
Grønland
Praktisk information
Indrykket
22-09-2022
Ansøgningsfrist
17-10-2022
Kviknummer
LJA-84054625
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed