Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AC-medarbejder til udvikling og drift af prøver og eksamen på det gymnasiale område

Børne- og Undervisningsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-06-2022

Vil du være med til at sikre, at prøver og eksamen på det gymnasiale område gennemføres rigtigt og sikkert? Og vil du være med til at udvikle prøverne og prøveafholdelsen samtidig med, at du omsætter din viden om gymnasiet til understøttelse af politiske initiativer og sikker drift? Så er du måske vores nye kollega i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Dine arbejdsopgaver

Vi oplever stor bevågenhed omkring prøve- og eksamensområdet både fra politisk side og fra sektoren, og det præger en stor del af vores arbejde.

Som vores nye kollega kommer dine opgaver blandt andet til at være, at:

  • Medvirke til at gennemføre prøverne på det gymnasiale område i samarbejde med opgavekommissioner, fagkonsulenter og de gymnasiale institutioner
  • Deltage i udviklingsprojekter knyttet til de gymnasiale prøver
  • Have ansvar for specifikke områder som fx prøvefagsudtræk, eksamensbeviser, eksamensbekendtgørelser og lign.
  • Udføre ministerbetjening, herunder udarbejde og bidrage til ministersager, besvare folketingsspørgsmål og udarbejde presseberedskaber
  • Indgå i dialog med fx eksamensansvarlige, interessenter og borgere på prøve- og eksamensområdet.

Den nærmere sammensætning af dine konkrete arbejdsopgaver vil afhænge af din erfaring og kvalifikationer og hensynet til enhedens samlede opgavevaretagelse.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse, fx cand.mag., cand.scient., cand.scient.pol./adm/soc, eller anden relevant uddannelse. Det er en fordel, at du har erfaring med uddannelsessektoren og det gymnasiale område, meget gerne fra en stilling som eksamensansvarlig eller lign. med konkret erfaring i eksamensplanlægning- og afholdelse.

Vi forventer desuden, at:

  • Du er stærk i korrekt skriftlig formidling og har et skarpt blik for god kommunikation
  • Du har sans for detaljen og er god til at tænke logisk og løsningbaseret
  • Du er pragmatisk og kan tænke i nye og bedre løsninger inden for de politiske, økonomiske og lovgivningsmæssige rammer
  • Du har gode samarbejdsevner og formår at samarbejde på tværs af styrelsens fagkontorer og med eksterne samarbejdspartnere
  • Du har flair for IT og er indstillet på at sætte dig ind i relevante it-tekniske løsninger.

Om Kontor for Prøver, Eksamen og Test

Du bliver ansat i Kontor for Prøver, Eksamen og Test. Kontoret har det samlede ansvar for prøver, eksamen og test på alle uddannelsesområder under Børne- og Undervisningsministeriet. Vi arbejder på tværs af mange faggrupper, både med indholdet i prøverne (i samarbejde med fagkonsulenter og opgavekommissioner) og med værktøjer og processer, som understøtter prøve- og testafholdelse.

Du vil blive en del af kontorets gymnasiale team, som består af otte engagerede og fagligt stærke medarbejdere, hvor nogle har erfaring som undervisere i gymnasiet og andre fra offentlig administration.

Vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen, hvor vi også har et tæt samarbejde med andre kontorer i ministeriet, fagkonsulenter og ikke mindst de gymnasiale institutioner. 

Løn- og ansættelsesvilkår                    

Du bliver ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af dine kvalifikationer efter gældende overenskomst. Der kan være mulighed for at forhandle tillæg afhængigt af dine kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat senest den 1. oktober 2022.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Camilla Springborg på telefon 29641864.

Du kan også læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside www.uvm.dk og om STUK på www.stukuvm.dk.

Sådan søger du

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis via stillingsopslaget på vores hjemmeside på www.uvm.dk/job senest d. 1. august 2022.

Vi forventer at holde første samtaler d. 15. og 16. august. Du skal forvente, at der indgår en eller flere cases, hvorigennem det vurderes, hvordan du løser en konkret opgave.

Ansøgningsfrist

01-08-2022

Arbejdssted

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Hjemmeside

http://uvm.dk/

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 21
1015 København K
Danmark
Adresse 2
Frederiksholms Kanal 21
1220 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-06-2022
Udløber
01-08-2022
Kviknummer
LJA-83694553
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 21
1220
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-06-2022
Ansøgningsfrist
01-08-2022
Kviknummer
LJA-83694553
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed