Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AC-medarbejder eller pædagogisk konsulent til udvikling og drift af prøver og eksamener på eud, avu, FVU, og FGU

Børne- og Undervisningsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-06-2022

Vil du være med til at sikre, at prøver og eksamener på erhvervsuddannelser (eud), almen voksenuddannelse (avu), Forberedende Voksenundervisning (FVU) og Forberedende Grunduddannelse (FGU) gennemføres retfærdigt og sikkert? Har du lyst til at bidrage til udviklingen af politikken på prøveområdet? Så er du måske vores nye kollega i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Dine arbejdsopgaver

Der er tale om et forretningskritisk område, hvor vi løbende skal navigere mellem at sikre en stabil drift af området og samtidig være fleksible i forhold til nye politiske ønsker og ændrede omstændigheder. Stillingen indeholder en god blanding af udviklings- og driftsopgaver.

Som vores nye kollega bliver dine opgaver blandt andet:

  • at medvirke til at gennemføre prøverne på eud, avu, FVU og FGU i samarbejde med opgavekommissioner, fag- og læringskonsulenter, censorer og institutionerne
  • at deltage i udviklingsprojekter knyttet til prøverne på tværs af områderne
  • ansvar for specifikke områder som fx opkvalificering af censorer, eksamensbeviser, eksamensbekendtgørelser og lign.
  • ministerbetjening på området, eksempelvis udarbejde og bidrage til ministersager
  • vejledning omkring prøveregler bl.a. for eksamensansvarlige, censorer, interessenter og borgere.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse, fx cand.mag., cand.scient., cand.scient.pol. cand. pæd /adm/soc, eller anden relevant uddannelse. Det kan være, at du har kendskab til en eller flere af de relevante uddannelsessektorer, fx fra en stilling som underviser, eksamensansvarlig eller lign. og gerne med konkret erfaring i eksamensplanlægning- og afholdelse.

Vi forventer desuden, at du:

  • Har stærke skriftlige og mundtlige formidlingsevner samt et skarpt blik for god kommunikation
  • Arbejder med sans for detaljen og er god til at tænke logisk og løsningbaseret
  • Er initiativrig og pragmatisk så du er på forkant og kan tænke i nye og bedre løsninger inden for de politiske, økonomiske og lovgivningsmæssige rammer
  • Er indstillet på at sætte dig ind i bred vifte af uddannelsesområder, særligt prøve- og uddannelsesregler.

Om Kontor for Prøver, Eksamen og Test

Du bliver ansat i Kontor for Prøver, Eksamen og Test. Kontoret har det samlede ansvar for prøver, eksamen og test på alle uddannelsesområder under Børne- og Undervisningsministeriet. Vi arbejder på tværs af mange faggrupper, både med indholdet i prøverne (i samarbejde med fag- og læringskonsulenter og opgavekommissioner) og med værktøjer og processer, som understøtter prøve- og testafholdelse.

Du vil blive ansat, som en del af kontorets voksen- og erhvervsrettede team, som består af tre engagerede og fagligt stærke medarbejdere med erfaring fra offentlig administration. Vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen, hvor vi også har et tæt samarbejde med andre kontorer i ministeriet, fag- og læringskonsulenter og ikke mindst uddannelsesinstitutionerne. 

Løn- og ansættelsesvilkår                    

Du bliver ansat som fuldmægtig eller pædagogisk konsulent afhængig af kvalifikationer efter gældende overenskomst. Der kan være mulighed for at forhandle tillæg afhængigt af dine kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat senest den 1. oktober 2022.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Camilla Springborg på telefon 29641864.

Du kan også læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside www.uvm.dk  og om STUK på www.stukuvm.dk.

Sådan søger du

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis via stillingsopslaget på vores hjemmeside på www.uvm.dk/job senest onsdag d. 17. august 2022.

Vi holder samtaler torsdag d. 25. august. Du skal forvente, at der indgår en case, hvorigennem det vurderes, hvordan du løser en konkret opgave.

 

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Del dette job

Alternativ adresse



Kontakt

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 25
1015 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-06-2022
Udløber
17-08-2022
Kviknummer
LJA-83753316
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 25
1015
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-06-2022
Ansøgningsfrist
17-08-2022
Kviknummer
LJA-83753316
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Forskning og undervisning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed