Gem annonce

AC-konsulent til udvikling af den borgerrettede forebyggelse

Gladsaxe Kommune

Gladsaxe, Storkøbenhavn

Indrykket
13-08-2019

Vi søger en kollega, som kan hjælpe os med strategi-, udviklings- og implementeringsopgaver inden for forebyggelsesområdet.

 

Gladsaxe er en ambitiøs kommune, der har sat en høj barre i forhold til forebyggelsesområdet. Vi ønsker fx en helt røgfri kommune og har derfor indført røgfri skoletid og røgfri arbejdstid. Udviklingen stopper ikke her, og du vil blive en del af et spændende fagligt miljø, der omfatter sundhed og rehabiliteringsområdet.

 

Hvem er vi?

Du bliver en del af et dynamisk og fagligt stærkt konsulentteam samlet under sundhedschefen i Social- og Sundhedsforvaltningen. I teamet er der 10 engagerede og dygtige kollegaer, som du indgår i samarbejde med i varierende grad. Vi har ofte en travl og omskiftelig hverdag og løser mange forskelligartede opgaver med udgangspunkt i vores sundhedspolitik, strategi for udviklingen af det nære sundhedsvæsen i Gladsaxe og FNs verdensmål.

 

Hvad er dine arbejdsopgaver?

Du vil blive en central figur i arbejdet med Gladsaxe Kommunes sundhedspolitik, der betyder, at du får en bred kontaktflade til andre forvaltninger og dele af driften.

 

Vi ser følgende opgaver som dine vigtigste

  • Indgå i implementeringen af vores sundhedspolitik, herunder især indgå i arbejdet med vores handlingsplan for et røgfrit Gladsaxe med fokus på X:IT og røgfrie udemiljøer,

  • Udvikling af forebyggelsesområdet generelt, herunder sekretariatsbetjene den sundhedsstrategisk gruppe, der går på tværs af kommunens forvaltninger,

  • Indgå i projekter, i udarbejdelse af strategier samt indsamle data og viden til brug i politiske sagsfremstillinger.

 

Du vil samtidig komme til at indgå i projekter på andre dele af sundhedsområdet i forhold til behov og dine egne ønsker i forhold til din videre faglige udvikling.

 

Hvem søger vi?

Vi søger en akademisk medarbejder med fx en kandidat i sundhedsfremme eller med baggrund i folkesundhedsvidenskab. Du har erfaring fra at arbejde i en kommune eller tilsvarende, og du er i stand til at projektstyre udviklings- og implementeringsopgaver. Vi forventer, at du har et godt kendskab til kommunernes opgaver og udfordringer på forebyggelses- og sundhedsområdet, og at du har minimum 5 års erfaring. Du er god til at etablere netværk og får energi af at samarbejde med mange forskellige fagpersoner og til at finde løsninger på tværs. Du har en skarp pen og kan formulere dig klart og præcist. Desuden trives du med ansvar under fleksible rammer. Vi ser også gerne, at du har netværk i faglige kredse, på tværs af andre kommuner eller lignende, der giver dig en horisont i forhold til viden om andre organisationers arbejde på sundhedsområdet.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling med gode udviklingsmuligheder, og du får arbejdssted på rådhuset i Sundheds- og Rehabiliteringsafdelingen i Social- og Sundhedsforvaltningen. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om Ny Løn.

 

Forventet tiltrædelse 1. november 2019.

 

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen,

er du velkommen til at kontakte sundhedschef Steen Rank Petersen på stepet@gladsaxe.dk eller på mobil 29 87 30 78

 

Yderligere information om Gladsaxe Kommune og Social- og Sundhedsforvaltningen finder du her.

Du kan læse om Gladsaxe Kommunes Sundhedspolitik her.

 

Ansøgning

Vi skal have din ansøgning og CV senest 9. september 2019 kl. 12.00 med henblik på ansættelsessamtaler 17. og 24. september.

 

I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Kontakt

Gladsaxe Kommune

Adresse 1
Rådhus Alle 7
2860 Gladsaxe
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-08-2019
Udløber
09-09-2019
Kviknummer
LJA-74781007
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Gladsaxe Kommune

Adresse
Rådhus Alle 7
2860
Gladsaxe
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-08-2019
Ansøgningsfrist
09-09-2019
Kviknummer
LJA-74781007
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce