Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AC-generalister til Behandlingsrådet i Aalborg

Behandlingsrådet

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
22-10-2020

Danske patienter skal have mest mulig sundhed for pengene, og et nyt Behandlingsråd ser snart dagens lys i Aalborg. Behandlingsrådet skal sikre, at patienter i hele landet får den behandling, der virker bedst.  Rådet skal på den måde bidrage til højere kvalitet i behandlingen og samtidig dæmpe udgiftspresset på sundhedsvæsenet. Behandlingsrådet skal bestå af et besluttende råd, et sekretariat og en række faglige udvalg. Sekretariatet kommer til at bestå af 20-25 medarbejdere.

 

Sekretariatet søger lige nu erfarne AC-generalister, der blandt andet skal fungere som katalysatorer for formidling af sundhedsfaglige og tekniske områder til de faglige udvalg og til rådet.

 

Om jobbet

Du får arbejdsplads i sekretariatet, hvor mange af de overordnede elementer er på plads, men lige så mange er stadig i proces.  Derfor vil din jobbeskrivelse og dit jobindhold løbende ændre sig, efterhånden som Behandlingsrådet konsolideres.

 

Opsummeret kommer du fra start til at få følgende opgaver:

  • Sagsbehandling af politiske og sundhedsfaglige områder.

  • Sagsfremstilling af komplekse og sundhedsfaglige områder og teknologier.

  • Bidrage med sparring i forhold til processer, når fagudvalgene og rådet skal evaluere, drøfte og prioritere nye teknologier.

 

Om dig

Du er en erfaren AC-medarbejder og det er en fordel, hvis du har erfaring fra sundhedsområdet og fra en politisk styret organisation. Du tager initiativ, udviser ansvar og opnår resultater. Du bidrager med godt humør, baserer dit arbejde på tillid og værdsætter tværfagligt samarbejde med kolleger og interessenter. Vi forventer desuden, at du:

  • har en videregående samfundsvidenskabelig uddannelsesbaggrund.

  • har erfaring med sagsbehandling og sagsfremstilling gerne fra det offentlige.

  • har interesse for sundhed og teknologi og kan overskue komplekse problemstillinger.

  • arbejder struktureret og er god til at planlægge og koordinere opgaver for dig selv og andre.

  • har stærke kommunikative og relationelle evner, og kan formidle på mange forskellige niveauer.

 

Vi tilbyder

Med jobbet følger en unik mulighed for at være med til at sætte dit præg på fremtidens sundhedsvæsen og gøre en forskel.  Du får høj grad af mulighed for at præge din opgaveportefølje og din hverdag i et nyoprettet råd. Du bliver medskaber af en ny organisation, hvor vi kan garantere en arbejdsdag med mange forskellige typer opgaver og berøringsflader. Og så vil du blive en del af en arbejdsplads, hvor jeres fælles indsats får betydning for både klinikere, borgere og virksomheder i Danmark og udlandet.

 

Om Behandlingsrådet

Behandlingsrådet skal bidrage til lighed i sundhed ved at understøtte en ensartet anvendelse af teknologier og behandlingstilbud på tværs af landet og til både store og små patientgrupper. Behandlingsrådets arbejde skal stå på et solidt fagligt grundlag med armslængde til prioriteringer i det politiske system.

 

Sekretariatet sammensættes af medarbejdere med generalistkompetencer indenfor sekretariatsbetjening samt medarbejdere med kompetencer indenfor de metoder, der benyttes i evalueringer, herunder erfaring med bl.a. effektstudier, økonomiske studier, systematisk forskningssøgning, statistik og projektledelse. Sekretariatet forbereder rådets møder og betjener de faglige udvalg i deres arbejde med evalueringerne.

 

Ansøgning

Ansøgningsfristen er 16.11 2020. Vi behandler ansøgningerne løbende og vil indkalde til samtaler løbende, indtil de rigtige kandidater er fundet.

 

Vi har brug for dig hurtigst muligt eller senest 1. januar 2021.

 

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst via den forhandlingsberettigede organisation. Den ansættende myndighed er Danske Regioner. Arbejdssted bliver Novi Science Park, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø.

 

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte direktør for Behandlingsrådet Malene Møller Nielsen på 29629823 for nærmere information.

 

Arbejdssted:

Behandlingsrådet

 

Stillingsbetegnelse:

AC-generalister til Behandlingsrådet i Aalborg

 

Ansættelse:

Fastansættelse

 

Arbejdstid:

Fuldtid

 

Ansættelse efter overenskomst:

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst med den pågældende forhandlingsberettigede organisation med mulighed for forhandling af tillæg

 

Ansøgningsfrist:

16. november 2020

 

Afdeling:

Behandlingsrådet

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Behandlingsrådet

Aalborg
Danmark
Adresse 2
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-10-2020
Udløber
16-11-2020
Kviknummer
LJA-81299401
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Behandlingsrådet

Praktisk information
Indrykket
22-10-2020
Ansøgningsfrist
16-11-2020
Kviknummer
LJA-81299401
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Beliggenhed