Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AC-fuldmægtig til miljøområdet

Grønlands Selvstyre, Departementet for Natur, Miljø og Forskning

Nuuk

Indrykket
24-08-2018

Miljø- og Beredskabsafdelingen søger en dygtig og engageret medarbejder til at løse opgaver inden for miljøområdet.

Kort om arbejdsstedet:

Du vil blive en del af Miljø- og Beredskabsafdelingen, som betjener Formanden for Naalakkersuisut. Arbejdet i afdelingen foregår i et spændende og fagligt udfordrende miljø med gode muligheder for faglig udvikling og sparring omkring opgaverne.

Miljø- og Beredskabsafdelingen har ansvaret for en række sagsområder herunder affald, drikkevand, kystnært havmiljø, spildevand, VVM, natrenovation, særligt forurenende virksomheder og beredskab. Afdelingen har endvidere ansvaret for forvaltningen af en række internationale aftaler omkring miljøbeskyttelse. Afdelingen er normeret med en afdelingschef og 13 AC-fuldmægtige.

Dine arbejdsopgaver

Du kan forvente en hverdag, præget af mange forskellige typer af opgaver, der ofte afhænger af, hvilke henvendelser der kommer enten fra politisk side, borgerne eller kommunerne. Opgaverne omfatter bl.a.:

 • Almindelig sags- og myndighedsbehandling inden for miljøområdet
 • Rådgivning og vejledning af kommuner og virksomheder
 • Udarbejdelse af informations- og vejledningsmateriale inden for miljøområdet
 • Udarbejdelse og revision af love, bekendtgørelser og retningslinjer
 • Udarbejdelse af politiske oplæg indenfor miljøområdet
 • Udviklingsprojekter inden for miljøområdet
 • Ledelsesbetjening

 

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med de øvrige medarbejdere i afdelingen, og du vil kunne få opgaver inden for hele miljøområdet. Afhængigt af din uddannelse, baggrund og interesse, vil du kunne få opgaver inden for f.eks. drikkevand, affald, spildevand, havmiljø, olieberedskab, VVM, særligt forurenende virksomheder, emballage og natrenovation.

Vores forventninger

Vi ser gerne, at du har:

 • En videregående akademisk uddannelse, eller anden relevant faglig baggrund
 • Interesse og viden om miljøområdet generelt
 • Erfaring fra en politisk styret organisation
 • Erfaring fra en offentlig forvaltning eller fra en rådgivende virksomhed
 • Evne til at formidle komplekse problemstillinger i et klart sprog
 • Gode samarbejdsevner samt evne til at holde mange bolde i luften
 • Gode sproglige kompetencer, herunder gerne grønlandsk, engelsk og dansk

 

Du har det godt med politisk opmærksomhed om de opgaver, du løser, og du evner at formidle komplekse problemstillinger i et klart sprog. Vi lægger vægt på, at du er selvstændig, engageret, effektiv og har et godt humør.

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Arbejdstiden er 40 timer ugentligt.

Tjenestemænd i staten og ansatte efter en række AC-overenskomster, bl.a. overenskomsten mellem DJØF og Finansministeriet, har ret til tjenestefrihed uden løn i forbindelse med ansættelse under Grønlands Selvstyre. Indenrigsministeriet har ligeledes henstillet til kommuner og regioner, at der vises imødekommenhed over for ansøgninger om tjenestefrihed uden løn ved ansættelse under Grønlands Selvstyre. Bestemmelserne om tjenestefrihed omfatter også ægtefælle/samlever til personer, der ansættes under Grønlands Selvstyre.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Arbejdspladsen er placeret i Nuuk. Byen byder på mange muligheder, herunder kulturhus, biograf, svømmehal, fitnesscentre, cafeer, restauranter og diverse foreninger. Naturen omkring Nuuk byder derudover både på skibakke og golfbane, samt mulighed for kajak, fiskeri, sejlads, vandring og en lang række andre fritidsaktiviteter.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte AC-Fuldmægtig Louise Holm Christensen på telefon (+ 299) 34 54 88

Ansøgning:

Ansøgningsfristen er d. 18. september 2018

Tiltrædelsesdato er 1. november 2018 eller snarest muligt

Samtaler forventes afholdt i uge 38/39

Om Naalakkersuisut

Søger du udfordringer og har lyst til at præge hverdagen gennem dit arbejdsliv og være med til at forme fremtiden, så er et job hos Grønlands Selvstyre noget for dig.

Vi forventer stor ansvarlighed og vægter faglige kvalifikationer, en sund analytisk tilgang til tingene samt omstillingsparathed højt hos medarbejderne. Herudover er din evne til at strukturere hverdagen og bevare overblikket vigtig.

Grønlands Selvstyre består af en Centraladministration, med mere end 650 ansatte fordelt på flere departementer, samt en lang række decentrale enheder. Tilsammen er vi mere end 2500 mennesker tilknyttet Grønlands Selvstyre. Centraladministrationens opgave er, at sikre Naalakkersuisut (regeringen) et solidt politisk beslutningsgrundlag, samt at føre de politiske beslutninger ud i livet.

Du kan læse mere om Grønlands Selvstyre på http://www.naalakkersuisut.gl/job

Del dette job

Kontakt
Grønlands Selvstyre, Departementet for Natur, Miljø og Forskning
Imaneq 1A - 801
3900 Nuuk
Kontakt
Imaneq 1
3900 Nuuk
Danmark
Arbejdssted
-----------
Afdeling
---------
Praktisk information
Oprettet
24-08-2018
Udløber
18-09-2018
Kviknummer
LJA-64808569
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Miljø, Politik og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Grønlands Selvstyre, Departementet for Natur, Miljø og Forskning

Adresse
Imaneq 1
3900
Nuuk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-08-2018
Udløber
18-09-2018
Kviknummer
LJA-64808569
Jobtype
Fuldtid
Fag
Miljø, Politik og samfund
Beliggenhed