Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AC-fuldmægtig til Center for Internationalt Politisamarbejde

Rigspolitiet

Glostrup, Storkøbenhavn

Indrykket
10-11-2022

Glostrup

Brænder du for at arbejde med aktuelle og samfundsrelevante opgaver i en international kontekst? Vil du være en del af politiet og være med til at sikre et stærkt og velfungerende internationalt politisamarbejde, der kan understøtte politikredsenes arbejde? Så har vi stillingen for dig.

Om jobbet

Du har nu mulighed for at bidrage til dansk politis arbejde på den internationale scene, som er et område med stor strategisk betydning og politisk bevågenhed. Vi har brug for en fuldmægtig, som brænder for og har flair for strategi- og policyudvikling, der kan medvirke til at styrke dansk politis internationale samarbejde om kriminalitetsbekæmpelse, ordenshåndhævelse, asyl- og migrationshåndtering samt stabiliseringsindsatser og fredsopbygning.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver, som spænder fra strategi- og policyudvikling, over strategisk analyse, til generel sagskoordinering og -behandling. Med til opgaveporteføljen hører ligeså projektunderstøttelse, udarbejdelse af notater og beslutningsoplæg, mødeforberedelse m.v. Som en kerneopgave på tværs af områder skal du ofte afsøge, gennemarbejde, analysere og formidle materiale på et højt fagligt niveau. Derudover skal du bistå centerledelsen med en generel opgaveløsning i en travl hverdag.

Da Center for Internationalt Politisamarbejde varetager og koordinerer dansk politis internationale politisamarbejde i organisationer såsom Europol, Frontex og Interpol m.fl., vil du i nogen udstrækning skulle deltage i nationale og i internationale mødefora. Dermed vil du få kendskab til forskellige vidensområder og vil arbejde med strategi, analyse og administrative processer med et internationalt politifagligt sigte. Det betyder, at du får en vigtig rolle i centret, hvor du har en bred berøringsflade på tværs af afdelinger i Rigspolitiet, politikredsene, ministerier og til internationale samarbejdspartnere.

Vi tilbyder et fællesskab med forskellige fagligheder, hvor alle arbejder for at styrke dansk politis internationale arbejde. Som center er vi meget bevidste om værdien af et godt arbejdsmiljø, gode kollegaer og støtte til faglig og personlig udvikling. Du kan derfor forvente et tæt samarbejde med dine kollegaer i centeret og i politiet som helhed, hvor der er en uformel omgangstone og plads til at sætte dit personlige præg på den fælles opgaveløsning. Endelig lægger vi vægt på en god balance mellem arbejds- og privatliv.

Om dig

Vi søger en kandidat med en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse, eksempelvis i statskundskab, sociologi, politik og administration eller lignende. Det primære er dog, at du har skarpe kompetencer og relevante erfaringer, som du kan omsætte i centrets arbejde. Det er i den forbindelse en fordel, men ikke en betingelse, at du har erfaring fra politisk styrede organisationer, og eventuelt kendskab til politiets organisation og opgavevaretagelse.

Da din funktion indebærer et bredt tværfagligt samarbejde, er det vigtigt, at du trives med at være i dialog med mange mennesker med forskellige faglige baggrunde, holdninger og tilgange. Det skal falde dig naturligt at skabe gode samarbejdsrelationer, hvor du også formår at gøre brug af andres viden og fagligheder i din egen opgaveløsning. Du er således god til at tage imod input udefra, og har samtidig modet til at holde fast i din egen faglighed.

En væsentlig del af arbejdsformen i centret er projektbaseret, hvorfor du skal kunne understøtte og i mindre udstrækning være tovholder på projekter og større opgaver og drive disse fremad. På den måde er du motiveret af udvikling snarere end af drift. Vi forventer, at du er velstruktureret, bevarer overblikket, har styr på dine opgaver og processer, som du følger helt til dørs. Derudover har du skarpe mundtlige og skriftlige formidlingsevner på både dansk og engelsk, og er i stand til præcist at formidle essensen af dine budskaber til andre faggrupper og myndigheder.

Som person har du et godt humør og er kendetegnet ved at være selvstændig, initiativrig og har lysten til at sætte dig ind i ny viden og områder. Du trives med at arbejde i en foranderlig og til tider travl hverdag, og udviser stort engagement og fleksibilitet i forhold til de opgavetyper, der skal løses.

Ansættelsesforhold

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du indplaceres som fuldmægtig.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Ejby Industrivej 125, 2600 Glostrup.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte centerchef Steen Pedersen på tlf. 51 38 40 76. Du kan finde mere information om politiet på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis og anden eventuelt relevant dokumentation for uddannelse og joberfaring. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde 1. samtaler mandag d. 5. december og 2. samtaler fredag d. 9. december 2022.

Ansøgningsfrist: 27. november 2022

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rigspolitiet

Adresse 1
Ejby Industrivej 125
2600 Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-11-2022
Udløber
27-11-2022
Kviknummer
LJA-84234276
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rigspolitiet

Adresse
Ejby Industrivej 125
2600
Glostrup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-11-2022
Ansøgningsfrist
27-11-2022
Kviknummer
LJA-84234276
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed