Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AC fuldmægtig til BIA

Copenhagen Business School

København, Storkøbenhavn

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
07-04-2020

Er du grundig, leverer du solide produkter med en sikker hånd? Er du god til at tænke i data og processer? Så har vi en spændende stilling i Business Information & Analytics!

 

Vi søger en kollega, der vil være med til at løfte arbejdet med at levere data i analyser og indberetninger inden for CBS aktiviteter på specielt uddannelsesområdet. Vi har en kolossal mængde data og viden om CBS uddannelsesportefølje og om de studerendes vej gennem deres uddannelse.

 

Stillingens indhold

Du vil få ansvar for at:

 • understøtte CBS arbejde med akkrediteringer og deltagelse i rankings med data

 • indgå i analyser og bidrage til formidling af data og analyseresultater med fokus på især CBS uddannelser

 • indberetning af data og nøgletal på især uddannelsesområdet til myndigheder og organisationer

 

Forventninger til dig

Vi forventer, at du:

 • har erfaring med at arbejde med data og analyse. Det er en fordel, hvis du har erfaring inden for området for videregående uddannelser, og det at arbejde i politisk styrede organisationer.

 • har erfaring med at arbejde dataunderstøttet med fokus på automatisering og med udgangspunkt i komplekse datamodeller

 • arbejder rutineret i MS Office pakken, herunder særligt Excel. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med dataanalyse i statistikprogrammet R og med formidling af data i Power BI, som er de værktøjer, vi aktuelt arbejder med.

 • er grundig, struktureret og analytisk og kan arbejde selvstændigt og nysgerrigt

 • prioriterer dialog med kolleger i afdelingen og i resten af organisationen og trives i et miljø, hvor du bidrager aktivt og engageret, er åben og prioriterer vidensdeling og samarbejde

 • kan indgå i et team, der er præget af stærke, forskellige fagligheder og et bredt spænd af opgaver

 • har en relevant videregående uddannelse inden for fx samfundsfag eller dataarbejde

 • kan kommunikere skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk og interesserer dig for at formidle komplekse budskaber på en letforståelig måde.

 

Om Business Information & Analytics

Business Information & Analytics er en BI- og analyseenhed, der organisatorisk er placeret i Økonomi & Analyse med reference til økonomichefen. Vi står for et godt samarbejde, vidensdeling og medvirken til den videre udvikling af CBS.

 

Vi arbejder for at sikre den tværgående sammenhæng i data og processer og dermed at understøtte beslutnings-, udviklings- og arbejdsprocesser på CBS. Vi har ansvaret for forankring og videre udvikling af CBS Business Intelligence miljø og sørger for, at dataleverancerne er så automatiserede så muligt. Derudover indsamler og bearbejder vi data til statistik og indberetninger og udarbejder analyser til overordnet ledelsesinformation og beslutningsstøtte. Endelig har vi overordnet ansvar for processerne omkring CBS studenterevalueringer med fokus på kvalitet og udvikling, særligt på uddannelsesområdet på CBS.

 

Vi tilbyder en arbejdsplads med engagement, høje faglige ambitioner og godt kollegaskab.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat som AC fuldmægtig. Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation, med en indplacering og aflønning afhængig af kvalifikationer og erfaring. Der vil ved ansættelsen være mulighed for at forhandle personlige tillæg.

 

Ansættelsen er 37 timer om ugen.

 

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingens indhold er du velkommen til at kontakte teamchef Mette Dybkjær Hansen på telefon 41 85 20 59 eller e-mail mdh.fa@cbs.dk.   

Din ansøgning

Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV.

 

Ansøgningsfrist: 03-05-2020

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Copenhagen Business School

Adresse 1
Dalgas Have 15
2000 Frederiksberg
Danmark
Adresse 2
Dalgas Have 15
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-04-2020
Udløber
03-05-2020
Kviknummer
LJA-80064184
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Copenhagen Business School

Adresse
Dalgas Have 15
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-04-2020
Ansøgningsfrist
03-05-2020
Kviknummer
LJA-80064184
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde
Beliggenhed