Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AC-fuldmægtig / Specialkonsulent søges til sektorstrategi, analyse og internationalt samarbejde

Grønlands Selvstyre, Departementet for Uddannelse, Kultur og Kirke

Nuuk

Indrykket
01-08-2019

Departementet for Uddannelse, Kultur og Kirke søger en kollega med flair for tal og statistik til arbejdet med sektorplanlægning, strategi, analyse og internationalt samarbejde på uddannelsesområdet.

 

Om stillingen:

Vores nye kollega bliver en del af departementets sektorstrategiske team og vil i stillingen få en nøglerolle i monitorering af fremdriften og den fortsatte udvikling af uddannelsesområdet i Grønland. Som en del af sektorstrategisk team medvirker du til, at de overordnede politiske målsætninger på uddannelsesområdet understøttes af et solidt beslutningsgrundlag. Det sker, blandt andet, gennem udarbejdelse af den årlige Uddannelsesplan og forskellige analyseprojekter og undersøgelser af både større og mindre grad. I efteråret 2019 påbegynder teamet udarbejdelsen af en ny 10-årig uddannelsesstrategi, som vores nye kollega vil få det primære ansvar for at koordinere.

 

Uddannelsessektoren er desuden genstand for en partnerskabsaftale mellem Grønland og EU, en aftale, som nærmer sig slutningen af sin anden periode. Vores nye sektorstrateg kommer derfor til at indtage en central rolle i implementering og afrapportering på den eksisterende partnerskabsaftale, men forventes også tage del i programmeringsfasen på den nye partnerskabsaftale, der efter planen træder i kraft i 2021.

 

Stillingen indebærer derfor en række spændende arbejdsopgaver inden for følgende områder:

 

 • Bidrage til koordinering af uddannelsessamarbejde, både i Grønland og med internationale aktører

 • Opstille, udvikle og vedligeholde modeller til overvågning af uddannelsesindsatsen

 • Udvikling af database til uddannelsesstatistik

 • Udarbejdelse af statistik til afrapporteringer i både nationalt og internationalt regi

 • Udarbejdelse af nationale sektorplaner og -strategier på uddannelsesområde

 • Afrapportering til, bl.a., departementets ledelse, Naalakkersuisoq, Inatsisartut og EU-Kommissionen

 • Deltagelse i de to årlige Policy Dialogue møder med EU-kommissionen

 • Deltagelse i både større og mindre analyseprojekter

 • Deltagelse i arbejdsgrupper, der har relevans for sektorstrategisk team, eller hvor teamets kompetencer kan bidrage til opgaveløsningen

 

Da Sektorstrategisk Team fungerer meget selvstændigt, vil der i øvrigt være god mulighed for selv at sætte sit præg på hverdagen og arbejdsopgaverne.

 

Der kan desuden i perioder være en del rejseaktivitet forbundet med teamets opgaver, både inden for og uden for Grønland.

 

Vi forestiller os, at du:

 • Har en relevant uddannelse inden for statistik, økonomi, administration, statskundskab eller lignende

 • Har interesse for og erfaring med kvantitativ analyse

 • Har stor erfaring med Excel og gerne også Stata og Access (eller lignende)

 • Interesserer dig for og har gerne kendskab til uddannelsesområdet

 • Interesserer dig for internationale relationer

 • Er proaktiv og innovativ

 • Kan sætte dig ind i store mængder af information på kort tid, samt formidle dette videre til en bred kreds af modtagere.

 • Kan bevare overblikket når der er mange opgaver og oplysninger i spil og kan bearbejde det til forståelige og præcise beslutningsoplæg

 • Besidder evnen til at systematisere arbejdsprocesser

 • Er god til at overholde deadlines

 • Vægter samarbejde og dialog højt

 • Er meget gerne dobbeltsproget grønlandsk/dansk

 • Behersker engelsk på højt niveau

 

Om Arbejdspladsen:

Departementet for Uddannelse, Kultur og Kirke er en mangfoldig arbejdsplads med et uformelt og åbent arbejdsmiljø, korte kommandoveje og engagerede og dedikerede medarbejdere. Vi er knap 50 kollegaer, der sætter en ære i at holde et højt fagligt niveau og skabe et godt socialt miljø.

 

Yderligere oplysninger:

For yderligere oplysninger om stillingen, kontakt teamleder i Sektorstrategisk Team, Astrid Maria Spring Öberg, asob@nanoq.gl, +299345693. For mere information om Grønlands Selvstyre, se www.naalakkersuisut.gl

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

 

Stillingen opslås med mulighed for indplacering som specialkonsulent. Indplacering som specialkonsulent kan tilbydes, såfremt kandidaten har de rette dokumenterbare kompetencer.

 

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

 

Ansøgningsfrist:

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, så send din ansøgning med CV og relevante bilag via nedenstående link senest d. 25/8 2019.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

 

 

Om Naalakkersuisut

Søger du udfordringer og har lyst til at præge hverdagen gennem dit arbejdsliv og være med til at forme fremtiden, så er et job hos Grønlands Selvstyre noget for dig.

Vi forventer stor ansvarlighed og vægter faglige kvalifikationer, en sund analytisk tilgang til tingene samt omstillingsparathed højt hos medarbejderne. Herudover er din evne til at strukturere hverdagen og bevare overblikket vigtig.

 

Grønlands Selvstyre består af en Centraladministration, med mere end 650 ansatte fordelt på flere departementer, samt en lang række decentrale enheder. Tilsammen er vi mere end 2500 mennesker tilknyttet Grønlands Selvstyre. Centraladministrationens opgave er, at sikre Naalakkersuisut (regeringen) et solidt politisk beslutningsgrundlag, samt at føre de politiske beslutninger ud i livet.

 

Du kan læse mere om Grønlands Selvstyre på http://www.naalakkersuisut.gl/job


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Grønlands Selvstyre, Departementet for Uddannelse, Kultur og Kirke

Adresse 1
Imaneq 4, Postboks 1029
3900 Nuuk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-08-2019
Udløber
25-08-2019
Kviknummer
LJA-74638213
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Konsulent og rådgivning, Økonomi og regnskab
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Grønlands Selvstyre, Departementet for Uddannelse, Kultur og Kirke

Adresse
Imaneq 4, Postboks 1029
3900
Nuuk
Grønland
Praktisk information
Indrykket
01-08-2019
Ansøgningsfrist
25-08-2019
Kviknummer
LJA-74638213
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Administration, Konsulent og rådgivning, Økonomi og regnskab
Beliggenhed