Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AC-Fuldmægtig søges til arbejdet med kvalitet i folkeskolen og implementering af politiske aftaler på folkeskoleområdet i Center for Folkeskole og Forberedende Grunduddannelse

Børne- og Undervisningsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-10-2021

Brænder du for politikudvikling? Har du lyst til at sætte retning for udviklingen i folkeskolens fag og undervisning? Så er du måske vores nye kollega i Center for Folkeskole og Forberedende Grunduddannelse i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

 

Center for Folkeskole og Forberedende Grunduddannelse søger en AC-fuldmægtig til understøttelse af ministeriets arbejde med folkeskolens fag og undervisning.

 

Dine arbejdsopgaver

Du vil komme til at arbejde med opgaver i relation til udviklingen i folkeskolen og folkeskolens fag og undervisning, særligt:

 • Understøttelse af kvalitet i undervisningen i folkeskolen

 • Udvikling og drift af folkeskolens fag og undervisning

 • Projektledelse af større udviklingsprojekter med relation til folkeskolens fag og indhold

 • Udarbejdelse af politiske initiativer inden for folkeskolen og folkeskolens fag og undervisning

 • Implementering af politiske aftaler om folkeskolen

 • Koordinering på tværs af Undervisningsministeriets to styrelser og departement

 

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse, fx cand.scient.pol., cand. scient. soc. eller lignende.

 

Du er nyuddannet eller har et par års erfaring fra lignende stillinger enten fra centraladministrationen, vidensmiljøer, interesseorganisationer, kommuner eller konsulenthuse. Vi forventer, at du er analytisk og metodisk skarp, interesserer dig for policyudvikling og er i stand til at have mange bolde i luften. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation.

 

Vi forventer herudover, at du:

 • Har viden om og erfaring inden for folkeskoleområdet, herunder gerne indsigt i folkeskolens fag og undervisning

 • Har forståelse for og erfaring med politiske processer og har mod på at samarbejde bredt med relevante aktører på folkeskoleområdet.

 • Har stærke metodiske og analytiske kompetencer.

 • Har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner og kan skrive notater og sager mv.

 • Har gode samarbejdsevner, da du kommer til at indgå i et tæt samarbejde på tværs af ministeriet.

 • Trives med et stort selvstændigt ansvar.

 • Bidrager til, at det er sjovt at gå på arbejde.

 

Om os

Center for Folkeskole og Forberedende Grunduddannelse (FGU) har det samlede ansvar for folkeskolen og FGU i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, herunder løbende drift og udvikling af fag og undervisning, implementering, tilsyn og rammer, herunder lovgivning og bekendtgørelser. Centret er i øvrigt en central samarbejdspartner for departementet i både udvikling og implementering af policy. Centret udgøres af ca. 50 medarbejdere fordelt på fire teams og to kontorchefer.

 

Du vil blive en del af det team, som har ansvaret for folkeskolens fag og undervisning. Teamet består af 14 medarbejdere og har opgaver med udvikling af fag og emner i folkeskolen. Derudover beskæftiger teamet sig med en række tværgående temaer i folkeskolens undervisning som eksempelvis evaluering, digitalisering, bevægelse og læremidler. Derudover har teamet ansvaret for større tværgående projekter som implementering af regeringens naturvidenskabsstrategi, forsøgsprogrammet om teknologiforståelse i folkeskolen, program for god og motiverende undervisning og Fagene i bevægelse.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt og senest den 1. januar 2022.

 

Du bliver ansat som AC-fuldmægtig efter gældende overenskomst. Der kan være mulighed for at forhandle tillæg afhængigt af dine kvalifikationer.

 

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Marie Bilde, tlf. 2149 1204 eller kontorchef Christine Lindrum Iversen, tlf. 2670 4154.

 

Du kan læse mere om Styrelsen for Undervisning og Kvalitet på hjemmesiden stukuvm.dk eller generelt om Børne- og Undervisningsministeriet på uvm.dk.

 

Sådan søger du

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis via vores hjemmeside på uvm.dk/job senest søndag den 31. oktober 2021. Vi afholder to runder af samtaler. Vi forventer at holde 1. runde af samtaler i uge 45 og 2. runde af samtaler i uge 46.

 

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 25
1220 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-10-2021
Udløber
31-10-2021
Kviknummer
LJA-82801473
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 25
1220
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-10-2021
Ansøgningsfrist
31-10-2021
Kviknummer
LJA-82801473
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Forskning og undervisning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Beliggenhed