Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ÅF søger controller til barselsvikariat

ÅF

Herning, Vestjylland

Indrykket
30-01-2019

Er du erfaren indenfor økonomistyring? Har du arbejdet med både regnskab og controlling i en større projektorienteret koncern? Og motiveres du af at være på en arbejdsplads i rivende udvikling med spændende og udfordrende opgaver? Så er du muligvis den controller, vi søger til vores kontor i Herning.

Om os

ÅF Buildings Denmark er en rådgivende ingeniørvirksomhed inden for bygge- og anlægsbranchen med omkring 300 medarbejdere fordelt på vores kontorer i Herning og Aarhus. Vi er tidligere kendt som Midtconsult og har de seneste år oplevet en hastig vækst i både omsætning og antallet af medarbejdere. Det har ikke ændret sig siden salget til den svenske ingeniørgigant ÅF i januar 2017, der har sendt os ud på en spændende udviklingsrejse, hvor behovet for øget rapportering er steget betydeligt.

Din rolle og dine kvalifikationer

Da én af vores nuværende controllere går på barsel, søger vi nu en barselsvikar for 1 år, der brænder for at arbejde med controlling og rapportering. Som controller får du en central rolle i vores økonomiafdeling, der består af et mindre team på seks dygtige og dedikerede medarbejdere, som arbejder tæt sammen om at løse virksomhedens økonomiske opgaver. Her kommer du bl.a. til at sidde med rapporteringen til ÅF i Sverige, controlling af projekter og selskaber samt udarbejdelse af måneds-/årsregnskab, KPIer, budgetter og forecasting. Udover det regnskabstekniske arbejde har du også en god forretningsforståelse og kan i samarbejde med resten af teamet bidrage til, at arbejdsgange og processer i økonomiafdelingen fortsat optimeres.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • Har en relevant økonomisk uddannelse, fx cand.merc., HD, eller en baggrund indenfor revision. Du kan også have en del års erfaring indenfor økonomi, gerne som bogholder
  • Har solid regnskabsmæssig forståelse
  • Har en analytisk og forretningsorienteret tilgang og forstår at relatere økonomiske nøgletal til driftsmæssige beslutninger
  • Er målrettet, omhyggelig og sætter en ære i altid at levere på et højt fagligt niveau
  • Er en stærk holdspiller, der kan agere på forskellige niveauer såvel internt som eksternt
  • Er erfaren bruger af Excel og har flair for IT
  • Behersker dansk i skrift og tale, engelsk er en fordel

ÅF Buildings Denmark tilbyder

Hos ÅF Buildings Denmark er vi stolte af at kunne byde dig indenfor i en virksomhedskultur, der er præget af godt humør, uformel stemning og effektivitet, og hvor vi vægter synlig ledelse og udvikling af den enkelte medarbejder højt. Hvad enten du har lyst til at specialisere dig indenfor dit eget fagområde, at videreuddanne dig indenfor andre områder, findes mulighederne hos os. Samtidig er det vigtigt for os at sikre en god work-life-balance for dig og tilbyder derfor gode, stabile og fleksible forhold med en stor grad af frihed under ansvar. Der tilbydes løn efter kvalifikationer. Pensionsordning og sundhedsforsikring indgår i den samlede lønpakke.

Er du interesseret?

Vi glæder os meget til at modtage dit cv og din ansøgning via vores hjemmeside. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt. Ansøgningsfristen er hurtigst muligt og senest den 28. februar 2019. Vi behandler ansøgninger løbende og indkalder til samtaler, når ansøgningsfristen er udløbet.

Tiltrædelse i løbet af april, men vi venter gerne på den rette kandidat. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte CFO Anders Bertelsen, anders.bertelsen@afconsult.com, tlf. +45 21 35 43 03.

Læs mere om ÅF Buildings Denmark her: https://www.afbuildings.dk/

Del dette job

Kontakt

ÅF

Adresse 1
Viborgvej 1
7400 Herning
Danmark
Adresse 2
7400 Herning
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
21354303
Praktisk information
Oprettet
30-01-2019
Udløber
28-02-2019
Kviknummer
LJA-70212118
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Økonomi og regnskab
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

ÅF

Adresse
Viborgvej 1
7400
Herning
Praktisk information
Indrykket
30-01-2019
Ansøgningsfrist
28-02-2019
Kviknummer
LJA-70212118
Jobtype
Vikar/barsel
Kategori
Økonomi og regnskab
Beliggenhed