Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

A-kassechef til BUPL-A

BUPL

København, Storkøbenhavn

Indrykket
05-09-2019

I BUPL-A har vi et meget højt ambitionsniveau, super engagerede medarbejdere, dialog som omdrejningspunkt for at forandre og stor indflydelse på fælles udvikling af a-kassen.

Den helt store fordel i BUPL-A er, at der er kort fra ide til handling, villighed til at prøve ting af inden for lovens rammer, og en ledelse, der har det bedst, når medarbejderne kaster sig ind over bordet i fælles bestræbelser på at gøre det gode for pædagogerne indenfor rammen af vores virke. Vi har styr på reglerne, dog graver vi os ikke længere ned, end vi risikerer at miste blikket for dem, det hele handler om, og som skal forstå den kringlede verden a-kasselovgivningen er.

Hvis du kan se dig selv i det, er du måske vores nye a-kassechef til dagpenge-og efterlønsteam samt sekretariat. Vores nye chef skal med et kompetent og skarpt blik styre a-kassens kerne-ydelser i balancen mellem klare mål og effektiv drift, god dialogbaseret ledelsesstil, sund fornuft og konstant blik for det, der betyder noget for den enkelte pædagogs oplevelse af servicen i a-kassen. A-kassen består af 3 teams, dagpenge-efterløn, jobteam og et sekretariat.

BUPL-A er en veldrevet pædagogfaglige a-kasse, der gennem et tæt samarbejde med BUPL- forbund og fagforeningerne har et bredt kendskab til faget, som gør a-kassetilbuddet til pædagogerne unikt. BUPL-A er en mellemstor a-kasse med aktuelt lav ledighed.

A-kassen har gennem de seneste mange år bevidst fokuseret på medlemmets oplevelse af servicen fra et primært fokus på administration og sagsbehandling til en stærkere arbejdsmarkeds-profil. Der er fortsat store visioner og muligheder for yderligere udvikling af a-kassen og sammenhængskraften både på drift- og jobdelen.

Dit ansvar

Du får ansvaret for ledelsen af dagpenge-efterlønsteamet og BUPL-As sekretariat beliggende i nye lokaliteter i Nordhavn med i alt ca. 20 medarbejdere. BUPL-As jobteam fungerer med base i Kolding og Slagelse med selvstændig ledelse. Vi har aftaler med BUPLs 12 lokale fagforeninger, hvor medlemmerne løbende møder frem.

Dine primære arbejdsopgaver

De primære arbejdsopgaver er ledelse af dagpenge-efterlønsteam og a-kassens sekretariat.

  • Første større opgave bliver at få samlet hele dagpenge-efterlønsteamet i Nordhavn og få styrket retning, service og effektivitet af driften, herunder få udnyttet IT mulighederne optimalt indenfor de rammer og ressourcer, der er.

  • Konkret er der planer om at få et større ledelsesoverblik, kortere svartider, og højere automatiseringsgrader. BUPL-A har (via administrationsaftale med BUPL-forbund) et løbende tæt samarbejde bl.a. indenfor områderne, medlemsoptagelse, økonomi og IT.

  • Du får stor indflydelse på drift og udvikling af BUPL-A fremover.

  • Du bliver en del af et samlet ledelsesteam på 3 personer (Direktør, a-kassechef og leder af jobteam.)

 

Din profil

  • Du skal have personlig autoritet, integritet og være en topkompetent leder.

  • Du skal kunne forstå substansen i opgaverne, og samtidig have overblik og kunne prioritere i forhold til disse i balance mellem forsikring og god service.

  • Du skal kunne lytte, træffe hurtige (dog ikke for hurtige) beslutninger og tage fat i det, der er svært og nødvendigt med det afsæt at få løst tingene, så de ikke strander. Du er i tæt dialog med direktøren og har det konkrete samarbejde med BUPL ift. IT og øvrige dele af administrationsfællesskabet.

 

Du får stærke forsikringsfaglige medarbejdere, og du skal kunne agere som sparringspartner for både meget dygtige juridiske og arbejdsmarkedspolitiske konsulenter i BUPL-As sekretariat og ift. dygtige sagsbehandlere i a-kassens dagpenge-og efterlønsteam.

Du har en relevant uddannelse og erfaring, empati højt humør og et positivt livssyn. Lyder det spændende, så søg eller ring til direktør Henriette Becker på mobil 2126 8976 for yderligere spørgsmål eller information. Du kan læse mere om BUPL-A på BUPLs hjemmeside www.bupl.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning til BUPL via e-mail jobibupl@bupl.dk senest den 20. september 2019 kl. 10.00.

Der er planlagt afholdelse af første samtalerunde den 25. september 2019 og anden samtale-runde den 27. september 2019.

Børne- og Ungdomspædagogernes Landsdækkende Arbejdsløshedskasse (BUPL-A) er arbejdsløshedskasse for pædagoger og klubfolk. A-kassen har godt 60.000 medlemmer. BUPL-A er organiseret i specialistteam med stærke hold af eksperter, der skal udvikle pædagogfaglige services i tæt samarbejde med BUPLs 12 lokale fagforeninger.


Del dette job

Kontakt

BUPL

Adresse 1
Sundkrogskaj 20
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Sundkrogskaj 15
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-09-2019
Udløber
20-09-2019
Kviknummer
LJA-75384111
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

BUPL

Adresse
Sundkrogskaj 15
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
05-09-2019
Ansøgningsfrist
20-09-2019
Kviknummer
LJA-75384111
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed